Reacties voor: Cydia krijgt betere externe url’s en alfabetische zijbalk (jailbreak)

Voor mensen die graag extreem gedetailleerd op de hoogte willen blijven: Cydia is nu beschikbaar in versie 1.0.2953-59.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Die alfabetische balk was er op OS 2.x al, maar was bij de update naar OS 3.0 doodgegaan. Die heeft saurik nu weer gefixt dus.

  2. Great.. zo’n balk is geen overbodige luxe met al die nuttige apps 😉

  3. Erg fijn dat deze FW2->FW3 bugs hersteld zijn. Vooral die alfabetbalk-bug was irritant! (Die balk is dus geen nieuwe functie, zoals vermeld in het artikel.) De balk was er blijkbaar wel ergens rechts, alleen onzichtbaar… Raakte je hem aan, met je vinger iets teveel naar rechts… hop, je zat ineens onderaan de lijst. Kon je weer terugscrollen naar boven. 🙁 TOPPIE dus, deze bug-update! 😎

    Aansluitend op het artikel: ook AptBackup heeft een update gekregen. De jailbreak community is weer erg blij met saurik en BigBoss. 😉
    En voor mensen die PwngeTool gebruikt hebben (of een custom image die daarmee gemaakt is) en problemen hebben met Icy: ook daar is een update voor uitgekomen (Icy PwnageTool Bundle Fix, te updaten via Cydia of Icy).

  4. vraagje, weet iemand of het mogelijk is om cydia te installeren op een 3gs? en zo ja, waar kan ik dat dan vinden. ben namelijk al een paar dagen bezig met zoeken maar vindt echt totaal niks hierover.

  5. @Mikey:
    Dan moet jij kijken op het forum
    daar staat genoeg.

    En de Jailbreak is nog niet klaar voor de 3gs. nog even wachten dus.

  6. Kan cydia alleen worden geïnstalleerd op een Gé jailbreakte telefoon dan? Ik had cydia wel op mijn 1ste generatie iPhone maar dat werd standaard geinstalleerd.

    Ik hoopte dat het ook los kon worden geïnstalleerd.

  7. Origineel geplaatst door Mikey
    Kan cydia alleen worden geïnstalleerd op een Gé jailbreakte telefoon dan?

    Ja.

  8. Als ik wil upgraden in cydia zegt hij ‘hash sum mismatch’
    kan iemand me helpen

  9. Origineel geplaatst door MikeyKan cydia alleen worden geïnstalleerd op een Gé jailbreakte telefoon dan? Ik had cydia wel op mijn 1ste generatie iPhone maar dat werd standaard geinstalleerd. Ik hoopte dat het ook los kon worden geïnstalleerd.

    Dan was je 1ste gen iPhone gejailbreaked.

  10. Fonzie:Dan was je 1ste gen iPhone gejailbreaked.

    dat is logisch aangezien deze uit amerika kwam. maar wat ik nog niet wist omdat ik daar nog niet naar had gekeken is het feit dat cydia niet verkrijgbaar is voor een normale simlock iphone.

    dus vroeg ik me af of het mogelijk is cydia te installeren wanneer de telefoon nog origineel is.

    maar uit verschillende reacties blijkt dat dit niet mogelijk is en zal ik dus weer moeten unlocken om cydia te kunnen gebruiken en installeren.

  11. Nu nog betere informatie van al die apps. Je ziet soms het bos niet meer (wel/niet gratis, wel/geen os3.0 ondersteuning, uberhaupt geen idee wat het doet of je moet iets speciaals doen voor ie het doet)! 🙁

  12. fijn.. na de update start me 2g iphone cydia niet meer op…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.