Reacties voor: Cut the Rope 2 is Apple’s gratis App van de week

Cut the Rope 2 is mag zich een week lang Apple's gratis App van de week noemen. Los tal van puzzels op en voer ondertussen Om Nom en zijn vriendjes met snoep.
Lars Paymans -

Reacties: 5 reacties

  1. Koop ik na 2 jaar ineens gister cut THE rope 1 is 2 vandaag gratis 😂😂

  2. Origineel geplaatst door pim Duterloo: Koop ik na 2 jaar ineens gister cut THE rope 1 is 2 vandaag gratis 😂😂

    Het is mogelijk om je aankoop ongedaan te maken.
    Zie: https://www.iculture.nl/tips/geld-terugvragen-voor-een-gekochte-iphone-applicatie/

  3. Leuk, al heb ik al zoveel dozen in Cut the Rope 1 gespeeld.

    Begrijp alleen niet waarom Cut the Rope 1 die ik jaren geleden gekocht heb weer opnieuw in de appstore is gezet voor 0,99ct.

  4. Origineel geplaatst door L23
    Leuk, al heb ik al zoveel dozen in Cut the Rope 1 gespeeld.
    Begrijp alleen niet waarom Cut the Rope 1 die ik jaren geleden gekocht heb weer opnieuw in de appstore is gezet voor 0,99ct.

    Ik vroeg het mij gisteren ook al af! Wat een rotstreek, de versie die nu in de App Store is, heeft nu al versie 2.7.1 i.p.v. 2.6. Gelukkig wel nog beschikbaar onder aankopen, maar ik vind het niet netjes.

  5. @Tevilnelg: Klopt, oude versie is nog te vinden in aankopen. Die speelt nog prima, maar jammer genoeg had ik een halfjaar geleden eindelijk alle achievements gehaald en zijn er in 2.7 weer 2 nieuwe achievements bijgekomen en die kan je dus niet behalen met 2.6 😛
    Enige reden die ik kan bedenken waarom het opnieuw betaald in de App Store staat is omdat ze van de iPhone versie en de iPad versie een derde universele versie hebben gemaakt en de iPhone en iPad versie uit de App Store hebben verwijderd. Maar ik vind het idd niet netjes, ik ben ook niet van plan om nog een Cut The Rope game te kopen, laat staan dat ik twee keer ga betalen voor Cut The Rope 1.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.