Reacties voor: Customize nu beschikbaar voor firmware 2.0

Customize is aangepast voor firmware 2.0. Met Customize kun je je iPhone voorzien van andere afbeeldingen, iconen, geluiden en thema's.
Lees het complete artikel → Customize nu beschikbaar voor firmware 2.0
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. Jammer dat het alleen voor een JailBreak geschikt is :'( worden legale rakkers toch weer gestraft 😀

  2. Tsja… dat is de pech als je legaal bent.. volgens mij ook is quak4iphone ook zoiets.. best leuk spel, maar niet voor de 3G.. en zo zullen er wel meer dingen komen, maar ja, volgens mij is bij mijn 1.0 wel de garantie door het jailbreaken verlopen, dus ieder voordeel hep zun nadeel 😉

  3. Misschien is dit wel een domme vraag, maar werkt dit dus ook op de iphone 3G?

  4. Yep, en hopelijk binnenkort ook vlc4iphone. lekker avi’s etc kijken op de iphone zonder convert. En nee dit werkt niet op de 3g tenzij het de jailbreak er is

  5. Dus als ik het goed begrijp kun je met deze app dus zorgen dat je zelf kan bepalen welk geluidje je hoort als je een sms krijgt toch ?

  6. – Off-topic

  7. Gedownload, uitgepakt, maar als ik nu op Cusomize druk gebeurd er helemaal niks……

  8. Ik heb een eerste generatie iPhone en heb net met Transmit geprobeerd Customize erop te zetten, maar krijg ‘m niet geupload in de Application map (toegang geweigerd). Wat doe ik verkeerd?

  9. via ssh installen

  10. @ Glorax staat je permissie wel goed?

  11. @Pascal, geen idee, heb het programma op mijn mac staan en druk op het icoontje, die wordt iets groter maar dan is het stil….

  12. waar moet ik het mapje plaatsen dan via SSH??
    *het het icoontje nu op me phone maar als ik hem aantik dan kom ik gewoon weer op het beginscherm :S

  13. Inmiddels een nieuwe versie beschikbaar, update your bookmarks!!
    http://customizeapp.com/uploads/release/Customize-2.1.1.zip

  14. wanneer komt deze precies in cydia? want ik heb weinig zin in dat ssh gedoe.

  15. het zou ok mooi zijn als dit in de appstore komt

  16. @Jer

    Nou wat een straf

    Ik heb het voorheen ook nooit gemist op mij 1e Ven iPhone

  17. krijg een foutmelding na het instellen van de iconen ” Encountred an error copying the files” premissies op die map zijn 755

  18. Mijn iphone os kompleet locked na het updaten, wat kan ik nu doen? werk met windows vista
    bedankt
    franci

  19. herspring naar bureaublad nog steeds!! en nu??

  20. is het al te vinden op cydia

  21. hoe installeer je m dan manueel
    iemand een tutorial ofzo??

  22. edit: moest ff aanvinken ‘E-mail mij de reacties op dit artikel’

  23. Het staat nu in Cydia en is zo makkelijker te downloaden.

  24. net de customize gedownload in de hoop weer mijn iPhone aan te passen maar krijg de melding server to slow for libery iemand ook deze ervaring of oplossing

  25. @gio,

    dat probleem heb ik ook. ook als ik customize opstart, blijft ie, nadat hij die ‘foutmelding’ heeft gegeven. even vast zitten. maar het grootste probleem is inderdaad die melding: ‘server to slow for libery’. Daardoor kan ik ook niks downloaden van de server van customize.

  26. Ja ik heb hier precies hetzelfde. En het werkt op het moment erg langzaam ik denk dat ik ga wachten op betere updates

  27. ik krijg soms ook een melding dat er slechte connectie is, maar ik kan dan wel gewoon via de themebrowser downloaden.
    Werkt redelijk goed alleen worden sommige themes niet volledig geinstalleerd…

  28. Andere mensen ook het probleem dat het downlaoden van pakkages niet werk binnen customize, of kies ik gewoon de verkeerde uit 😉

  29. na ‘t installeren van Customize via Cydia net loopt mijn iPhone telkens vast als ik ‘t start :\ wacht wel op SummerBoard…

  30. Waarsch.
    Op de 1e gen iPhone kon je met Customize de zaak ECHT goed vast laten lopen…
    Had iets met permissions te maken.

  31. Heel fijn die onofficiele 3rd party APPS

    Geef mij maar de App store.
    De apps kunnen misschien minder maar het scheelt de helft van het gedonder.

  32. De apps kunnen misschien minder …

    Ik zou zelfs zeggen: HEEL WAT MINDER! 80-90% van de App Store is rotzooi! Niets bruikbaars zoals biteSMS of Intelliscreen. Alleen maar domme spelletjes en nog dommere nieuws/netwerk apps… Dus geef mij maar de goeie oude vertrouwde installer apps.
    P.S. Ik geloof niet dat er in de app store een applicatie zit die APPLE zelf gemaakt heeft. Dus in principe zijn het ook allemaal 3rd party apps. 😉

  33. Een iPhone nodig met jailbreak….nee dankje. Ik hou hem liever gewoon in originele staat. Laat die jongens daar maar eens wat voor maken 😉

  34. Misschien een domme vraag maar als je cydia op je iPhone zet, is je iPhone dan nog in orginele staat of is die dan gejailbreakt? Alvast bedankt.

  35. Misschien een domme vraag maar als je cydia op je iPhone zet, is je iPhone dan nog in orginele staat of is die dan gejailbreakt? Alvast bedankt.

    Dan is ie gejailbreakt 😉

  36. Dan is ie jailbroken ja, Cydia is immers niet via de Appstore te krijgen en moet er dus via de ‘andere’ weg erop gezet worden, allemaal mogelijk dankzij een jailbreak.

  37. Wat heb je nu eigenlijk nodig om customize op je iPhone te krijgen en om dus ook andere thema’s te krijgen. En waar haal ik dan die downloads…:)

  38. weet iemand waar je het thema van iPhonefreakz kan vinden
    want die is echt mooi

  39. @ cancunlovert

    De app: “remote” is van Apple zelf

    Een gratis tool om iTunes en de Apple TV mee te kunnen bedienen.

    Verder zijn er toch echt vettere games in de appstore dan je via installer vinden kan. Ze maken in ieder geval WEL gebruik van accelerometer en multitouch zonder een oldscool manier met een verkleinde nes controller op je scherm. Of een onhandig onscreen controll scema waardoor je niks ziet omdat je vingers et voor zitten.

    Ik ben het met je eens dat er veel troep zit tussen de apps in de appstore. Maar zo is dat ook met de apps in cidia en installer. Sterkernog zo is dat met elke software platform.
    Dat is dus geen argument om de appstor te beachuldigen van 90% crapware.

    Die vind je overal.

    De allocaties in de appstore kunnen in potentie minder dankzij Apple beperkingen van de SDK en het sandbox systeem. Maar dat wil niet meteen zeggen dat dat slechtere apps tot gevolg heeft. Je kan alle vrijheid en technische kennis hebben maar zo der creativiteit maak je nogsteeds bullshit apps. Of je die nu uitbrengt in de appstore of via installer en cidia maakt daar geen verschil aan.

    De crapware is dus eerder te verwijten aan de onteikkelaars dan aan Apple. Als ze bij Apple door 90% onzin moeten ploeteren bij het testen dan snap ik wel waarom het allemaal zo lang duurt voor de echte kwaliteit boven komt drijven.

  40. @David: vanaf versie 2 van customise kan je vanuit het programma thema’s en customisables downloaden vanuit het programma 🙂

  41. @MisticRain: Ik kan dit niet. Heb Customize 2.1 en ik kan alleen kiezen uit mijn Original Backup. Krijg nergens de mogelijkheid om themes te downloaden… Nog tips?

  42. Staat helemaal geen custommize dingen in, in geen enkele map?!!

  43. Zoals Customize op de website aangeeft…er zitten nog bugs in..dus wil je het allemaal perfect hebben. Gewoon even wachten met installeren totdat er een stabiele release is.

  44. hai ik heb mijn iphone 3g gejailbreak alleen nu kan ik niet bellen en gebeld worden help me aub mijn email adres is Vscronic@hotmail.com

    help aub

  45. sorry was een dubble post

    dankjewel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.