Reacties voor: CulCharge oplaadkabel: korter kan bijna niet

De CulCharge is een flexibele oplaadkabel van 6 centimeter, die aan je sleutelbos hangt.
Lees het complete artikel → CulCharge oplaadkabel: korter kan bijna niet
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Handig ja, altijd bij de hand. MAAR!!! Een USB poort zit meestal nogal op rare plekken in een PC/Mac/Laptop of scherm waar je hem in wilt pluggen, dus “hangt” je iPhone er zomaar een beetje bij. Lijkt me geen goede oplossing!

  2. Lijkt me niet heel praktisch en vooral niet sterk genoeg om je IPhone 5( laat staan een iPad) alleen aan de Lightning-kabel te laten bungelen, maar dat is mijn idee. Kan je beter een uittrekbare kabel maken zodat je de iDevice niet vast hoeft te houden en gewoon ergens op kan laten rusten, terwijl je oplaad of iets overzet via de kabel.

  3. ”Door z’n flexibiliteit is de CulCharge geschikt voor moeilijk bereikbare USB-poorten.”

    En dan nog je iphone eraan zien te hangen hahaha !

  4. @Ullie: Waar lees jij in het artikel dat je jouw iDevice moet laten bungelen? Dit kabeltje kun je laten bungelen aan je sleutelbos, en als je het nodig hebt haal je het eventueel van je sleutelbos af om te gebruiken 😉 Tja, lezen blijft natuurlijk lastig.

  5. Dan vind ik deze, die een tijdje geleden op Kickstarter stond, toch een stuk beter. Heeft nog geen Lightning, maar zijn ze wel mee bezig.

  6. @dries6951: Hij/Zij bedoelt dat een USB poort vaak hoog zit, waardoor je iDevice niet bij de tafel/grond komt als je hem insteekt. Dus je iDevice bungelt.

  7. Origineel geplaatst door dries6951
    Waar lees jij in het artikel dat je jouw iDevice moet laten bungelen? Dit kabeltje kun je laten bungelen aan je sleutelbos, en als je het nodig hebt haal je het eventueel van je sleutelbos af om te gebruiken Tja, lezen blijft natuurlijk lastig.

    Begrijpend lezen blijkt vaak nog lastiger 😉

  8. @dries6951:

    Als he het woord begrijpend lezen niet begrijpt kun je voortaan beter niet antwoorden voor dat je het opzoekt in de Van Dale bijvoorbeeld!

  9. Ik hou het wel bij de ChargeCard die ik besteld heb, deze is ook best klein en praktisch.

  10. Ik zelf heb gewoon voor 1,80 een microusb naar lightning adaptertje uit China in m’n portemonnee zitten. De kans dat er een oplader in de buurt is, is dan vrij groot 🙂

  11. @dries6951: Ik vind dit een vervelend antwoord van je. Kennelijk snap jij niet goed wat een ander bedoeld en dan moet je zo’n van arrogantie doorspekt antwoord geven?

  12. Dat Indiegogo, is daar ook al een appje voor?

    Lees de naam steeds vaker.

  13. @dries6951: Ja begrijpend lezen is in ieder geval voor jou lastig zo te zien….

    en idd Ullie, ik kan me ook niet inbeelden dat dit kabeltje handig kan zijn. Enkel als je een laptop gebruikt. Bij een desktop is het in elk geval nutteloos.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.