Reacties voor: Crestron maakt iPanel iPad-dock als afstandsbediening voor je huis

Crestron gaat de iPanel op de markt brengen: een dock voor je iPad waarmee je allerlei domotica-toepassingen in huis kunt bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het idee is natuurlijk simpel, en ook via andere manieren is dit al eerder uitgevoerd. Het mooiste zou zijn als het een stuk goedkoper zou zijn geweest. Het allermooiste naar mijn inziens is dat de iPhone toch wel IR had en daardoor de iPhone/iPad een universele afstandsbediening voor veel apparaten, zonder dat er extra dingen moeten worden aangeschaft, behalve de app zelf..

  2. wat kost alle losse meuk wel niet. De Wifi dimmers, media center accesoires etc voordat je het uberhaupt kan bedienen met deze app & case.

  3. Leuk idee, maar de prijs is gewoon abnormaal. Dan te bedenken dat je ook nog de hardware moet kopen zoals Sty al zei.

    Duur grapje.

  4. @sty:

    Dit is iets wat je alleen kunt realiseren als je de bedrading al volgens het Domotica systeem hebt draaien, anders zou dit inderdaad onwijs duur worden.

  5. Voor diegene die met een hondertje de BBQ aansteken, en met 200 de openhaard. zou leuk zijn als ze de logitech Harmony serie vertalen voor de iPad. 🙂

  6. Erg handig…zeker als je de iPad meeneemt (waar die voor bedoeld is) want dan kun je niks meer bedienen

  7. Wacht op de red eye mini, kan wel minder, maar kost dan ook een stuk minder. €50,=

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.