Reacties voor: Crescendo-vibrator is het ultieme hoogtepunt onder de slimme apparaten

Ultiem genot op iCulture vandaag: de slimme vibrator Crescendo werkt samen met een iPhone-app, zodat je partner deze op afstand kan bedienen. Als dat geen hoogtepunt is, dan weten wij het ook niet meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Komt er ook iets voor de mannen? 🙂

  2. Leuk! Als er al sluimerende taboes over dit soort zaken bestaan, leuk dat iCulture dit aanzwengelt. Zal dit ding niet aanschaffen (afgezien van de absurde prijs) maar wel grappig. Iedere zichzelf respecterende vrouw zal toch zeker al een ouderwetse dildo op haar nachtkastje hebben staan? Veel leuker ook.

  3. Leuk dat een gadget als dit ook op iCulture besproken kan worden.

    Het idee is echter niet nieuw, iBrators bestaan al bijna net zolang als de iPhone zelf. Ook de besturing via een app is niet nieuw. Wel denk ik dat deze meer features heeft dan de eerdere varianten, hoewel ik me daar nooit echt in verdiept heb.

    Volgens mij bestaan die oudere types niet meer (maar ik heb er nooit actief naar gezocht dus wie weet…) en met het prijskaartje wat hier aan hangt, vraag ik me af of deze het wel gaat redden.

  4. Aangezien de app op afstand alleen verbinding kan maken via een server van de ontwikkelaar, ben ik benieuwd hoe goed er is gekeken naar security / privacy.En hoe lang duurt het voordat een hacker het klantenbestand en de “usage logs” van gebruikers in één grote torrent dumpen?Ook een algemene vraag: Wat zou je er van vinden als een bedrijf exact kan zien wanneer jij een vibrator gebruikt?

  5. Jammer dat het artikel niet geschreven is door een vrouw. 🤗

  6. @Menno: de rekening 😂

  7. Origineel geplaatst door Menno
    Komt er ook iets voor de mannen?

    Hoezo, je kunt hem toch in je aars stoppen?

  8. Geweldig geschreven!

  9. App Leeftijd: 12

    OK Apple 😂👍

  10. Al getest op de redactie?

  11. @Menno: mannen nemen gewoon een vrouw.

  12. Maar om te kunnen bedienen moet je dan in hetzelfde netwerk bevinden of kan je bijvoorbeeld ook vanaf de andere kant van de wereld bedienen?

  13. @johan: of en man. voor de homosuele onder ons

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.