Reacties voor: Mophie werkt aan creditcardlezer voor de iPhone

Mophie is bezig om een creditcard-lezer voor de iPhone te ontwikkelen. Daarmee kunnen winkeliers en zelfstandigen vanaf hun iPhone betalingen uitvoeren. Mophie wordt daarmee een concurrent van de nieuwe iPhone-betaaloplossing Square van Jack Dorsey.
Lees het complete artikel → Mophie werkt aan creditcardlezer voor de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het ziet er in ieder geval mooier uit dat die andere oplossingen. Of het ook werkt en er betrouwbaar uit ziet… Mijn oma zou denk ik niet zo blij zijn om haar pinpas/creditcard in iemands telefoon te steken nadat diegene een betaalapp heeft opgestart.

  2. Ik vind het raar dat dit al niet langer bestaat? Als ik het kapitaal gehad zou hebben dan had ik dit al bij de eerste iPhone op de markt gebracht.

  3. Had je wel het probleem gehad dat je geen AppStore had gehad om de benodigde software te kunnen laten draaien op dat mement. Er zullen vast meerdere factoren zijn. Misschien dat het daarom nu pas kan.

    Origineel geplaatst door Dromedaris
    Ik vind het raar dat dit al niet langer bestaat? Als ik het kapitaal gehad zou hebben dan had ik dit al bij de eerste iPhone op de markt gebracht.

  4. Achterhaald…. de magneetstrip verdwijnt toch? Wordt vervangen door een chip en die kun je op deze manier echt niet lezen. Kortom: ik geloof er geen z*% van.

  5. Eigelijk vind ik niet best wel heel erg onzinnig,omdat de beveiliging via websites of apps niet kanof veilig genoeg is, maken we er maar zo’n lijp ding op.
    Kan je net zo goedeen random reader op je iphone plakken 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.