Reacties voor: Creature Case maakt van je iPhone een monstertje

De Creature Case is een case voor de iPhone en iPod touch. Door er verschillende ledematen aan vast te hangen maak je van je iDevice een apart wezentje.
Lees het complete artikel → Creature Case maakt van je iPhone een monstertje
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Soms vroeg ik mezelf al af of het nog gekker kon en ja hoor ze verzinnen wederom iets nieuws! Om zulke dingen denk ik af en toe ik neem weer een Nokia van 15,- want ik wil hier niet bijhoren!

  2. Een iphone hebben betekent niet gelijk achter alle achterliggende projecten staan. Zo kan deze telefoon ook gemakkelijk in het zakelijke plaatje passen, daar waar niemand om hoesjes etc. Geeft, maar alleen een strakke designvolle telefoon wilt met een uitgebreide functionaliteit

  3. Handig maar ook niet handig ik bedoel wat moet je met een case die poten heeft? Lijkt me niet echt fijn in de hand.

  4. het ziet er wel geinig uit :p

  5. Zijn ze bijt, schok en kwijl-resistent? 😀

  6. “waarmee bijvoorbeeld kinderen kunnen spelen…”

    Ik zou never mijn (dure) telefoon aan kinderen geven om mee te spelen. Ik zie al genoeg kleine kinderen met een iPhone lopen, en dan vraag ik me af of die ouders wel goed snik zijn.

  7. Haha, wat een troep

  8. Je laat kleine kinderen toch niet met je iPhone van €700,- spelen? Of ben ik ouderwets?

  9. Jowz ouderwets! Mijne kleine van 2,5jaar speel met Bumba op mijn iphone 4 😀

  10. @jowz: Nee, ik vind je zeker niet ouderwets! In tegendeel. Bij sommige mensen zijn de stoppen helemaal doorgeslagen. En dan vinden ze het nog vreemd dat de kids zich niet meer kunnen vermaken. Één woord: TRIEST!

  11. Mijn iPhone is heilig en daar blijft mijn dochter van 9 dus mooi van af.

  12. Ik heb nooit gezegd dat hij er mee sta rond te lopen of om de 5 voet op mijn iPhone aan het tokkelen is e. Zolang hij rustig in de zetel zit en ik in de buurt ben stoort het mij niet dat hij er op speelt. Blijkbaar zijn er nog veel ouderwetse mensen. 🙂 :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.