Reacties voor: Zo gaan de corona-apps van Apple en Google eruit zien

Voorbeeldschermen laten zien hoe het werkt
Apple en Google hebben voorbeeldcode en concepten naar buiten gebracht om te laten zien hoe het COVID-19 tracingsysteem eruit ziet. Daarnaast zijn aanvullende eisen bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Er komt helemaal niks op me telefoon ook sla die update gewoon over

  2. Origineel geplaatst door Patrick
    Er komt helemaal niks op me telefoon ook sla die update gewoon over

    Op mijn telefoon ook niet

  3. Origineel geplaatst door Patrick
    Er komt helemaal niks op me telefoon ook sla die update gewoon over

    Er staat toch dat het volledig opt-in is en alleen werkt als je een bijbehorende app installeert. Als je dat niet doet, is er niks aan de hand.

    iOS 13.5 verwijdert ook een aantal belangrijke kwetsbaarheden in het besturingssysteem. Het lijkt me dus verstandig om te updaten.

  4. Wat een vreselijke grote angst voor de grote boze overheid toch elke keer. We leven in een tijd waarin dit kan en dat is toch best wel mooi. Netjes dat dit aangeboden wordt door bedrijven die normaal gesproken het grootste doel hebben om geld te verdienen.

    Over 15 jaar zal dit wel z’n beetje de standaard worden en is de ow zo geprezen privacy wel weer een beetje geslonken.

  5. @F1WilliamsJeff: En dat vind jij normaal?

  6. @Patrick: Wat wil je dan? Dat COVID-19 nog vele jaren bij ons blijft en vele mensen hieraan zullen sterven, maar dat jij je o zo belangrijke data nog in eigen beheer hebt? Ik denk dat jij je prioriteiten eens ergens anders moet gaan stellen.

  7. Ik zet hem erop want extra controle kan geen kwaad en als de hele virus over is dan verdwijnt volgens mij de functie ook.

  8. Deze video wordt de technologie uitgelegd op een begrijpbare manier.

  9. Origineel geplaatst door Arjan95
    @Patrick: Wat wil je dan? Dat COVID-19 nog vele jaren bij ons blijft en vele mensen hieraan zullen sterven, maar dat jij je o zo belangrijke data nog in eigen beheer hebt? Ik denk dat jij je prioriteiten eens ergens anders moet gaan stellen.

    Bij dit soort reacties lopen mij de rillingen over de rug, iemand de maat nemen, terwijl hij wel degelijk een punt heeft. Blijkbaar is Arjan al zover meegegaan in de angst, dat hij gelooft dat een app hem kan redden van corona… 🤦🏼‍♂️

  10. Juist deze insteek waar Apple en Google gezamenlijk voor gekozen hebben, zorgt ervoor dat de privacy zo veel mogelijk geborgd is. Een unieke random ID die elke 14 dagen gewisseld wordt.

  11. Iedereen heeft zijn/haar eigen recht en daarom NIET verplicht .

    Dus laat een ander in hun waarde

  12. Vraag me af hoe dit gaat werken als je in een grensregio woont waarbij mensen constant wisselen tussen België, Duitsland en Nederland.

  13. @F1WilliamsJeff: Iemand met gezond verstand, zelf 45 kaar aan de overheid gewerkt en je moest eens weten wat die over jou bezitten qua persoonsgegevens

  14. @Arjan95: Wat ik wil is dat ik zelf die keuze kan maken. Voor jou is misschien het bestrijden van de ziekte prioriteit en kom je er over een paar jaar achter dat het je heel veel heeft gekost. Voor mij is belangrijk dat ik in een land leef waar ik me vrij kan bewegen en zelf keuzes kan maken.

  15. @Patrick: gewoon een bordje op jouw voorhoofd plakken met de tekst: VERBODEN VOOR CORONA.

  16. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren dat er weer gegevens gelekt worden of dergelijke. Ik denk dat een app niet veel uitmaakt ivm het virus. Ze kunnen beter investeren in een vaccin

  17. Origineel geplaatst door Jan
    Ben benieuwd hoe lang het gaat duren dat er weer gegevens gelekt worden of dergelijke. Ik denk dat een app niet veel uitmaakt ivm het virus. Ze kunnen beter investeren in een vaccin

    Er worden al miljarden geïnvesteerd in vaccins, maar wie garandeert dat dat ooit gaat lukken? En wat als het pas over een paar jaar lukt? Al je geld op 1 paard zetten is nooit verstandig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.