Reacties voor: Restaurantapp Couverts verdwijnt en wordt opgenomen in IENS

Als je nu nog gebruikmaakt van restaurantapp Couverts, dan moet je binnenkort overstappen. Couverts wordt ondergebracht in IENS. Hierdoor kun je bij nog meer restaurants reserveren via Siri en Apple Kaarten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. De IENS app heeft niet zulke goede reviews, waarom dan promoten vraag ik mij af

  2. Zelf gebruik ik Quandoo vanwege de snelle en goede beloningen.

  3. Iens was geweldig maar is na de overname helemaal verprutst door de commercie… gaat met couverts ook gebeuren

  4. Geen slecht nieuws? De couverts app staat op 4,5 ster en de IENS app op 1,5 ster. Ze kunnen het beter andersom doen: IENS in Couverts stoppen.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Dit lijkt goed nieuws voor mij als consument, maar het is rampzalig voor de restaurants. Die betalen zo’n twee euro per couvert, dat via Iens wordt gereserveerd. Dat kost ze tienduizenden euro’s per jaar.

  7. Origineel geplaatst door Jules
    Iens was geweldig maar is na de overname helemaal verprutst door de commercie… gaat met couverts ook gebeuren

    Helemaal mee eens, is een drama geworden na de overname, onbetrouwbaar en akelig commercieel. Gebruik hem niet meer. Jammer voor couverts dus ook. Er ontstaat een monopolie die je eigenlijk niet zou moeten willen want in niemands belang is behalve in die van de eigenaren van Iens.

  8. Sinds IENS is overgenomen door Tripadvisor gebruik ik het niet meer. Teveel commercie. Echte zonde want het was een goed product.

  9. Ik heb al eerder IENS app geïnstalleerd en weer verwijderd. Na jullie bericht heb ik IENS opnieuw geïnstalleerd en wist ik meteen waarom het niets is. Stug werkende app. Blijft hangen. Weinig restaurants. Niet alle beoordelingen kunnen gelezen worden. Volg speciale dieet op last van arts, maar kan het nergens aangeven.

    Voor mij Couverts tot eind december. Ik hoop dat daarna wordt gaat opgevuld met andere, goed werkende app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.