Reacties voor: Corrupt filmpje laat je iPhone vastlopen

Een filmpje van 4 seconden blijkt in staat om je iPhone te laten vastlopen. Maar er is geen reden tot paniek: even herstarten helpt.
Lees het complete artikel → Corrupt filmpje laat je iPhone vastlopen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik word oud…..zijn dit tegenwoordig de grappen die vrienden met elkaar uithalen? Het crashen van je telefoon van EUR 800?

  2. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik word oud…..zijn dit tegenwoordig de grappen die vrienden met elkaar uithalen? Het crashen van je telefoon van EUR 800?

    Ja helaas wel

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Veel mensen zijn er al weer ingetrapt
    Haha blijf het leuk vinden dit soort dingen

  6. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik word oud…..zijn dit tegenwoordig de grappen die vrienden met elkaar uithalen? Het crashen van je telefoon van EUR 800?

    Het kan nog veel erger. Zoek maar eens op killer USB. Poef weg MacBook van 3500 euro.

  7. Alle iOS versies, dus iedereen krijgt een nieuwe update. Super, Microsoft doet dit trouwens ook bij Windows versies als er een lek in Windows is. Zelfs bij versies die verouderd zijn krijgen een bijkomende update. Ben eens benieuwd hoe gierig Apple nu zal zijn voor toestellen die 800 euro kosten… Voor Apple kost dit geen geld, ze kunnen er alleen meer klanten bij hebben, tenzij ze terug te geierig zijn om klant vriendelijk te zijn, ben benieuwd naar de update eind deze week. Want bij Microsoft duurt een dergelijk lek slechts 2 dagen.

  8. Gisteren het filmpje geopend met de gedachte dat het allemaal niet zoveel kwaad kon. Inmiddels ben ik een dag verder en heb ik al zeker vijf harde resets gedaan, doordat m’n iPhone (6s) elke keer vastloopt. Komt bij dat de telefoon erg warm wordt en mijn batterij in een ochtend leegloopt, terwijl ik er voor het filmpje zeker een hele dag mee kon doen. De opmerking ‘het valt allemaal wel mee’ vind ik dus niet erg gepast. Meer mensen met deze problemen?

  9. Heeft iemand ervaring met het openen van het filmpje op een Mac? Ik heb nu sinds ik het geopend heb dat alles bevriest wanneer mijn mijn MacBook automatisch in de sluimerstand gaat en ik hem daarna weer opstart. Heb het filmpje na het downloaden en afspelen uiteraard meteen verwijderd en de prullenbak geleegd. Ook heb ik de laptop al meerdere malen herstart en het probleem blijft terugkomen.

  10. Ik heb het gevoel dat mijn IPhone 7 sneller leeg gaat heeft iemand dit probleem ook?

  11. Er wordt gezegd dat er geen blijvende schade is maar ik heb dit wel degelijk. De batterij van mijn iPhone 7plus is binnen enkele uren leeg.

    Als je bekijkt waar dit energieverbruik heen gaat, zie je dat foto’s constant op de achtergrond blijft meedraaien.

  12. @Thijs: Ja, en mijn iPhone 7 wordt heel heet en gaat opeens veel sneller leeg.

  13. @Erik: mijn batterij gaat ook 2x zo snel leeg.

  14. @Erik: Bij mij hetzelfde probleem, is dit bij jou inmiddels opgelost ?

  15. @Erik: ja ik heb ook precies het zelfde probleem alleen dan met de 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.