Reacties voor: iPhone en coronavirus: schoonmaken met alcoholdoekjes nu toegestaan

Apple past schoonmaakadvies aan
Vanwege het coronavirus heeft Apple de richtlijnen voor het schoonmaken van je iPhone aangepast. Het is nu ook toegestaan om je iPhone te reinigen met isopropylalcohol of desinfecterende doekjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Maar de iPhone is daar niet opeens meer bestand tegen geworden, dus hoe zit dat?

    • @Barend: Blijkbaar was Apple eerder extra voorzichtig en zijn ze er nu achter dat het wel meevalt. Aan het eind van het artikel staat een test waarbij iemand 1000x over het scherm heeft geveegd, zonder dat er schade optrad. Of misschien denken ze: onder dit soort omstandigheden zijn er best wat drastischer middelen toegestaan.

  2. Genoeg IPA op het werk, maar dan moet ik een pyrolon pak aan, laarzen, neopreen handschoenen, volgelaats masker met filterbus….

  3. Ik maak mijn scherm altijd al schoon met alcohol. Bijvoorbeeld voor het plakken van een screen protector.
    Zonder problemen. Ook het scherm van mijn Macbook Pro Late 2013 maak ik met alcohol en keukenrol of een microvezeldoelje schoon. Dit altijd zonder problemen en een super schoon resultaat!

  4. Waarschuwing: Doekjes kosten €2,- bij de drogist voor 100 stuks.
    Niet kopen bij Bol dus. 50 stuks voor €17,- is belachelijk.

  5. Nog een toevoeging; Apple zou het ook eerder afgeraden kunnen hebben, om die vervelende, typisch Amerikaanse, schadeclaims te voorkomen.

    Men praat over iPhones, maar hoe zit het met Macbook en iMac? Kan ik dan ook op hetzelfde wijze behandelen? Daar zitten er ook vlekken op.

  6. Maar als je niet aan andermans iPhone likt kan er niet zoveel gebeuren toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.