Reacties voor: Consumer Reports: ‘geen sprake van antennagate bij iPhone 4S’

Consumer Reports raadt dit jaar de iPhone 4S aan als beste smartphone. Dit is te danken aan de ontbrekende antenneproblemen, waar de iPhone 4 vorig jaar mee kampte.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 32 reacties

  1. Als ik dit nu test bij mijn iphone 4, is de terugval ook al een heel stuk minder dan een jaar geleden het geval was. Zou er ook in iOS 5 wat zijn getweaked?

    Trouwens nooit last ehad van wegvallend gesprek…

  2. Ik heb wel andere netwerkproblemen. Ik merk dat de 4S zeer lang op ontgrendelen blijft staan na het invoeren van de pin. Om vervolgens na verloop van tijd geen service meer te hebben tot een reboot.
    Ik hoop dat de update dit kan verhelpen, samen met een nu leegslurpende batterij.

  3. en Yellowgate???? Hebben ze daar ook naar gekeken??
    Ik legde gisteravond mn 4s naast de 4 van mn vriendin en zag toch echt een geler/flauwe scherm op mn 4s!

  4. Ik heb geen antenne probleem
    Maar er zit wel een echo in het toestel wat toch erg hinderlijk is
    Wacht op een update die dit verhelpt

  5. Origineel geplaatst door Richard
    en Yellowgate???? Hebben ze daar ook naar gekeken??
    Ik legde gisteravond mn 4s naast de 4 van mn vriendin en zag toch echt een geler/flauwe scherm op mn 4s!

    Dat komt omdat het scherm anders is gelijmd dan de iPhone 4, zie ifixit. Je kunt bijvoorbeeld het scherm van een iPhone 4 niet op een 4s monteren

  6. De 4s heeft wel een probleem met de accu.

  7. nou alleen nog de volgende problemen (die ik sinds het begin van de iPhone 4 heb, zonder jailbreak (zit nu op ios5)):
    – wekker functie werkt zeer slecht
    – – terwijl het volume aan staat, een ringtone is ingesteld en de telefoon aan de stroom hangt gaat deze toch regelmatig alleen trillen
    – – om wekkers die dagelijks ingesteld staan te laten werken, moet ik ze elke dag uit en aan zetten, anders doen ze niks
    – ondanks een touchscreen toch last van broekzakbellen
    – als iemand belt heb ik 50% kans dat ik op kan nemen, krijg anders de telefoon niet unlocked. twee keer op de uit knop drukken om gesprek te annuleren en dan kan ik zonder problemen de telefoon ontgrendelen
    – als ik mijn telefoon vastpak valt regelmatig de verbinding weg, zelfs met hoesje

    en toch zou ik heel graag een 4s willen.

  8. @poserman: Dat je 50% kans hebt om op te nemen komt omdat je telefoon in je broekzak hebt zitten tegen je been. Het beeldscherm is dan een paar keer aan geweest en is gewent aan de warmte van je been waardoor hij niet meer reageerd op je vinger. (klinkt wat vreemd maar kan het niet anders uitleggen)

    Draai je telefoon om als je hem in je broekzak doet (achterkant naar je been) en dat probleem is ook op gelost… Ik heb daar al jaren last van 3, 3gs (beide met en zonder jailbreak), 4 (zonder jailbreak) waarschijnlijk vanaf vrijdag ook mijn 4S

  9. @poserman: een echte apple fan ik zou hem toch eens herstellen want dat is niet normaal

  10. Niemand anders problemen, als je van wifi netwerk naar 3g netwerk overschakelt. Dat je af en toe uw gsm even moet uitzetten, omdat hij anders geen 3g verbinding wil aangaan ?

    Van dat unlocken heb ik geen last op mijn 4s, en de batterij valt best mee (met sommige locatie services uitgeschakeld. Alleen dat ik er teveel zit op te gamen, en dat durft wel al eens nefast zijn, om de telefoon een ganse dag te kunnen gebruiken

  11. @poserman: Ik zou al lang terug gegaan zijn met die telefoon want ik heb nog nooit van enig probleem die jij omschrijft last gehad en heb/had de i4 ook sinds de release.

  12. Ik heb wel last van BATTERYGATE! Antennagate was op te lossen door middel van een hoesje.. De software moet ik nu nog op wachten! Schiet op Apple!

  13. Ik heb met mijn iPhone 4S al een paar keer moeten rebooten omdat hij geen verbinding meer kreeg. Hij geeft dan aan geen service. Heb hem vanaf vorige week maandag. Verder een top ding als je ervoor een iPhone 3G had.

  14. @Rita: maar hoe komt het dan dat sommige dus “geen” geel scherm hebben???? Ik wacht nog 2/3 weekjes en ga dan terug naar Tmo ile!

  15. Ik zie dat de 4S van mijn vrouw inderdaad ook een andere kleur heeft. Je kunt ook zeggen dat de 4 te blauw is tov de 4S. Mij stoort dat niet.

    Wel is er een donkere vlek op de 4S, bovenaan net rechts van het midden. Ik weet niet waarom dat is maar dat vind ik vervelender dan het kleurverschil.

  16. Het probleem met het plotseling geen bereik hebben en het traag unlocken… Zet het verplicht invoeren van je pincode uit en het is zeer waarschijnlijk opgelost. Is al veel over gesproken.

  17. Origineel geplaatst door Richard
    en Yellowgate???? Hebben ze daar ook naar gekeken?? Ik legde gisteravond mn 4s naast de 4 van mn vriendin en zag toch echt een geler/flauwe scherm op mn 4s!

    Mijn iPhone 4 geeft ook een geler beeld dan de iPhone 4 van mijn vrouw. Maar ik heb de helderheid dan ook op ongeveer 70% staan en zij op maximaal. Is dat bij jullie toevallig ook het geval? Als ik me goed herinner staat de helderheid van een nieuwe iPhone out-of-the-box ook niet maximaal. En als je een nieuwe iPhone in iTunes configureert met een kopie van een oude, wordt ook de helderheidsinstelling van de oude iPhone overgezet.

  18. Zat er dik in dat Batterygate ook weer voorbij moest komen, dat komt niet toevallig veel voor bij de 4S 16, waardoor je met overzetten al gauw je kleine geheugen overbelast, waardoor het toestel traag wordt en extra energie gaat gebruiken???

  19. Ook ik heb last van Yellowgate en ik heb meerdere iPhones gezien en het is me opgevallen dat ze niet allemaal even gelig zijn. Op mijn iPhone 4S is zwart hierdoor eerder grijs en wit eerder geel. iPhone 4S van een collega heeft hier geen last van. Ik heb met Apple gebeld en ik krijg een nieuw toestel. Alles is beter dan dit maar anyway fingers crossed.

  20. @MarcelXXX: Ik heb de witte 64GB ! En heb hetzelfde probleem hoor!

  21. @Praatpaal: Ik heb precies hetzelfde wat dat ontgrendelen en “geen service” betreft. Heb mijn telefoon nu na 1 dag al 5 of 6 keer moeten rebooten….. Alleen de batterij heb ik geen probleem mee. Heb nu zoals gemeld staat de simlock eraf gehaald van de pin. Maar eens kijken wat ie nu doet. Anders terug naar Apple!

  22. Ik heb vandaag ook een 4s in gebruik.
    Het leegslurpen van de accu is het een soft of een hardware probleem?

    “zelf merk ik dat de accu zo’n 30 a 40 % sneller leeg gaat als op mijn iphone 4”

  23. Dat is fijn. Kan ik testen. Ik krijg hem morgen binnen

  24. @poserman: zo dat zijn een hoop aantal problemen. Wat heb je met je iPhone gedaan?

  25. Voor de sim problemen gewoon een nieuwe kaart aanvragen kost niks probleem weg

  26. Sinds vanmiddag m’n 4s binnen: een zuigende batterij en extreem onwerkbaar, elke 2 minuten een enorme galm op de lijn. Op te lossen door naar speaker te switchen maar verschrikkelijk irritant. Had met de 4 geen enkel probleem!

  27. Ik heb een 4 en ik heb nog nooit iets gemerkt van een antenneprobleem. Hij doet het altijd, tenzij de andere zijde een tunnel in rijdt of zo.

    Enige dat bij mij niet goed werkt is de home-knop. Doet het soms niet, soms wel, soms spontaan dubbe

  28. Ze vergeten ff te vertellen dat je nu je 3G niet meer uit kan zetten, zoals vroeger! Dus wanneer je netwerk overbelast is, tijdens een concert of een festival, heb je geen bereik meer op het G2 netwerk:(
    Ik wacht wel op de iPhone 5

  29. Origineel geplaatst door Cozmo
    Sinds vanmiddag m’n 4s binnen: een zuigende batterij en extreem onwerkbaar, elke 2 minuten een enorme galm op de lijn. Op te lossen door naar speaker te switchen maar verschrikkelijk irritant. Had met de 4 geen enkel probleem!

    Wat dacht je van een complete reset???

    Origineel geplaatst door Haaz
    @Praatpaal: Ik heb precies hetzelfde wat dat ontgrendelen en “geen service” betreft. Heb mijn telefoon nu na 1 dag al 5 of 6 keer moeten rebooten….. Alleen de batterij heb ik geen probleem mee. Heb nu zoals gemeld staat de simlock eraf gehaald van de pin. Maar eens kijken wat ie nu doet. Anders terug naar Apple!

    Gewoon terug naar fabrieksinstellingen en nieuw installeren vanaf reserve kopie, beste is als nieuwe telefoon installeren, Apps vanuit de cloud erop zetten, problemen opgelost!!! Telefoon is gewoon traag door fout geheugenbeheer, daardoor ook hoger energie verbruik!!!

  30. @Praatpaal: Ik heb dit probleem ook wat Praatpaal hier beschrijft. Na verloop van tijd geen service meer. Het enige wat dan nog helpt is een harde reboot maar dit kan volgens mij niet de structurele oplossing zijn. Vraag me wel af of dit met 5.01 verholpen wordt aangezien ik dit niet terugzie in de omschrijving bij de zaken die verholpen zijn in de Beta.

  31. Heb de simpincode er af gehaald en de telefoon volledig opnieuw opgestart. Sindsdien geen probleem! Aangezien m’n telefoon toch bijna nooit uitstaat (of hij moet echt leeg zijn, hahaha) heb ik die simpincode ook niet echt nodig. Voorlopig doe ik het mooi zo en we zien wel als er een update komt. Hij doet t nu iig weer goed!

  32. Ik heb hem geupdate en geen pincode aanstaan en toch nog steeds last van het probleem geen service. Ga denk ik maar een nieuwe simkaart aanvragen in de hoop dat het daarmee opgelost is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.