Reacties voor: Conflict tussen GeoHot en het iPhone Dev Team loopt op

GeoHot voelt zich geneigd om in purplera1n ondersteuning voor de iPhone 3G in te bouwen. Dat vertelde hij via Twitter, nadat een poging om redsn0w te gebruiken, was mislukt. Het conflict tussen George Hotz en het iPhone Dev Team neemt steeds verder toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 42 reacties

  1. Geohot is een genie…, ik hou wel van zijn aanpak/werkwijze…!

  2. yeah go geohot 😀

  3. Zou het echt top vinden als purplera1n ook voor de 3G beschikbaar komt.
    Purplera1in heeft naast geen DFU mode ook het voordeel dat je de officiële FW niet nodig hebt bij het jailbreaken.
    Lijkt me sowieso aan 1 kant een goede ontwikkeling, het dev team wordt zo uit hun monopoliepositie gedreven en niet meer alles hoeft zoals zij willen dat het moet.

  4. Origineel geplaatst door Rawish
    Lijkt me sowieso aan 1 kant een goede ontwikkeling, het dev team wordt zo uit hun monopoliepositie gedreven en niet meer alles hoeft zoals zij willen dat het moet.

    ik vind het juist wel fijn zoals het is/was. De dev-team tools waren altijd goed. Nu er meerdere partijen zijn kan dat voor haastwerk zorgen, en dus slechte tools.
    Over DFU: een beginner die DFU niet voor elkaar krijgt moet zich niet wagen aan jailbreaken denk ik..

  5. Net als bij de prijzenoorlog in de supermarkt: goed voor de consument!

  6. @TheOnePb: en slecht voor de boeren die geen cent meer krijgen voor hun melk.

    van elk voordeel heeft iemand nadeel.

    zo ook in deze situatie hier.

  7. Als ik mijn iPhone 3g kunt jailbreaken vind ik alles goed. maak niet uit of ik het met de programma van GeoHot of van iPhone Dev Team is.

  8. Samen werking zou beter zijn, maar das net zo onmogelijk lijkt het als microsoft met apple zal samen werken…

    Kortom, geo en het dev team bereiken samen veeeel meer dan nu denk ik.

    Van beide het beste filteren, tot 1 top product.

  9. Ze kunnen beter samen gaan werken i.p.v tegen elkaar te gaan werken.

  10. …enerzijds zegt het Dev-team; ff wachten anders dicht Apple “het lek”, anderzijds zegt GeoHot; kom maar op Apple, ik/wij vinden altijd wel “een lek”…

  11. Niet om het een of andere maar denken julie niet dat het apple geen ene #@$ kan interesseren dat de 3gs al gjb is.

    Tuurlijk gaan ze het niet bekend maken en zullen ze de lek weer dichten maar ze verkopen meer iphones daardoor denk ik.

    Of heb ik het mis?

  12. Origineel geplaatst door erwin
    Niet om het een of andere maar denken julie niet dat het apple geen ene #@$ kan interesseren dat de 3gs al gjb is.Tuurlijk gaan ze het niet bekend maken en zullen ze de lek weer dichten maar ze verkopen meer iphones daardoor denk ik.Of heb ik het mis?

    ja je hebt het mis

  13. @juuilie, geloof ik niks van

  14. Origineel geplaatst door 4saus
    @TheOnePb: en slecht voor de boeren die geen cent meer krijgen voor hun melk.van elk voordeel heeft iemand nadeel.zo ook in deze situatie hier.

    wie zijn hier dan de boeren?

  15. Geohot Pwns the dev team en dankzij hem zijn we bevrijd van de dictator dus alle respect naar hem. Zie je wel dat het dev team zelf nog geen jailbreak had, vallen ze door de mand.

  16. Voor de 3G heb ik de JB uitgevoerd met de Dev team tool, dit moest enkele keren doordat DFU niet goed lukte en de firmware later niet up to date bleek te zijn.
    Bij de 3GS heb ik GeoHot gebruikt voor JB, dit was een piece of cake 🙂 Laat ze beide niet zo moeilijk doen en elkaar niet zo te becommentarieren, daar heeft niemand wat aan.

  17. jeminee wat een non informatie

    als je goede berichtgeving wilt doen kijk dan op zijn minst ook naar de replies van leden van het dev-team aan geohot ( bijvoorbeeld van planetbeing

    als je die reply ziet, dan zou je niet echt denken dat er een conflict is..

  18. Origineel geplaatst door Paz
    Origineel geplaatst door 4saus@TheOnePb: en slecht voor de boeren die geen cent meer krijgen voor hun melk.van elk voordeel heeft iemand nadeel.zo ook in deze situatie hier.wie zijn hier dan de boeren?

    De softwaremakers, verkopende provider, …..

  19. Alsof het ergens over gaat…..

  20. Via twitter:

    Geohot: tomorrow, i think it’s gonna sn0w…and this sn0w is pristine

  21. Er is helemaal geen conflict, precies ook wat Paul zegt. Het “conflict” is er tussen de aanhang, niet de mannen zelf

  22. wanneer komt nou de jailbreak uit ik wacht al zo lang??

  23. Ik heb het hele jailbraken inmiddels al opgegeven en ben maar gewoon “braaf” geworden. Mij een beetje teveel verschillende kleuren regen en sneeuw de laatste tijd. Zie door de bomen het bos niet meer.

  24. Beetje concurrentie is helemaal niet verkeerd.
    Ik denk dat de gebruikers daar alleen maar van profiteren.
    Het is een wedstrijd, wie brengt het eerst een unlock of jailbreak tool uit.

    Daar zijn wij allen alleen maar bij gebaat!

  25. Go GeoHot!

  26. Go Dev Team!

  27. @Nick: Alle devices van Apple zijn te jailbreaken (ook OS 3.0 en iPhone 3GS. Dus ik weet niet waar jij op wacht want je hoeft nergens op te wachten.

  28. Klinkt als een groep gefrustreerde 16 jarige kinderen die wellicht wat meer vrouwtjes moeten versieren en wat minder achter de computer zitten…

  29. Origineel geplaatst door Peter
    Het is een wedstrijd, wie brengt het eerst een unlock of jailbreak tool uit.Daar zijn wij allen alleen maar bij gebaat!

    We hebben er enkel baat bij als ook de beste en makelijkste en meest betrouwbare methode voor ogen hebben.

  30. @viermaal raden: Die intereseren me niets. Zoeken ze maar een echte baan, als ze te weinig verdienen. Ik koop software omdat het makkelijker is.

  31. Heb mijn eerste JB met Geohot’s gedaan, was een eitje. Maakt mij niet uit wie het bakt, als het maar smaakt.
    Ben superblij met dit soort jongens, zo heb ik optimaal lol van mijn iphone.

  32. Origineel geplaatst door Bomans
    Geohot: tomorrow, i think it’s gonna sn0w…and this sn0w is pristine

    Morgen zal wel een jailbreak voor 3g uitkomen van geohot

  33. Thanks voor de reminder! Die ga ik er op zetten!

    Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door BomansGeohot: tomorrow, i think it’s gonna sn0w…and this sn0w is pristineMorgen zal wel een jailbreak voor 3g uitkomen van geohot

  34. Origineel geplaatst door Paz
    Origineel geplaatst door 4saus@TheOnePb: en slecht voor de boeren die geen cent meer krijgen voor hun melk.van elk voordeel heeft iemand nadeel.zo ook in deze situatie hier.wie zijn hier dan de boeren?

    Als je het bekijkt vantuit het perspectief dat je jailbreak gebruikt om app store apps gekraakt te kunnen spelen op je iPhone zonder voor die apps betaald te hebben dan zijn de makers an die apps de boeren.

    Ik denk dat je slim genoeg bent om de rest ook uit te dokteren.

    Jailbreak (is vanuit dat perspectief) voor goedkopies en sloebers. Respecteer de bron. Zonder de bron geen vermaak en zonder inkomsten voor hen geen eten op de plank.

    Dat gun je je zelf ook niet en welke vorm dan ook jij wil ook betaald worden voor het werk dat je doet. Jij zou ook flippen als op je 50e je vaas zegt we slippen je pensioen.

    Voor de jailbreakers die het doen voor extra functionaliteit die die iPhone mist. Die moeten dat lekker zelf weten. Het kan de iPhone idd veel beter maken dan ie al is. Dus die mensen hoeven zich ook niet aangesproken te voelen.

  35. Hoe minder er samen gewerkt word en hoe meer er gehaast word des te instabieler / Onbetrouwbaarder de jailbreak en unlock gaat zijn.

    wat een Sukkel’s

  36. En wat nu als Geohot in de beta 3.1 al lang een lek gevonden heeft maar dit heerlijk stil houdt. Kwestie van de deur dicht gooien voor het Dev team 🙂

  37. Dat het DevTeam langzaam wordt buiten gesloten is slecht. Zij waren degene die altijd up-to-date goeie, stabiele tools uitbrachten. GeoHot heeft er de ene keer wel zin in en de andere keer laat hij de community zitten. Zijn tools vind ik overgens ook waardeloos met dat Freeze biijv. Als je een DFU mode niet kunt uitvoeren, moet je niet aan jailbreaken beginnen.

  38. Geokots is gewoon een op zichzelf geilende nerd.
    Zeg nou zelf, het is toch ronduit achterlijk om een jailbreak uit te brengen terwijl je weet dat er binnen een paar dagen/weken een update voor is?
    Die gast denkt alleen aan zichzelf, hij wordt zo lekker snel “beroemd” in de jailbreak community maar beseft niet dat hij misschien wel een jailbreak voor de komende paar maanden/eeuwig verknald(als er geen andere exploit wordt gevonden)

  39. Origineel geplaatst door bluesky
    @Pinky http://twitter.com/geohot/status/2567775327 zegt genoeg denk ik

    hahah nice hij heeft ondanks alles wel humor. Ik ben benieuwd of het bluf is

  40. Ik heb ook problemen gehad met redsnow
    ik had eerst rs 0.71 gebruikt en dat werkte perfect en toen gerestored en daarna rs 0.72 en dat werkte niet gaf telkens een rare melding bij cydia

  41. ik zit te wachten op jailbreak vn het dev-team,ik heb iphone 3g 3.0 hoop dat hij gauw komt weet iemand wanneer hij komt??.even iets anders sinds ik 3.0 heb doen sommige apps het niet meer vreemd,bijvoorbeeld het journaal,met 2.2.1 had ik geen last.en icar radio doet ook vreemd voortdurend aan het buffern??irritant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.