Reacties voor: Conceptvideo laat iPhone met meerkleurige achterkant zien

Een nieuwe conceptvideo laat zien hoe de iPhone er uit kan komen te zien als er een meerkleurige achterkant wordt gebruikt. Deze achterkant duikt steeds meer op bij geruchtensites, die een gelekt onderdeel in handen hebben.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 31 reacties

  1. Als dat ‘m gaat worden is Apple er wéér niet in geslaagd het eerste model te overtreffen. Dit is net zo’n koekblik als de 4 en 4s!

  2. wit is echt lelijk

  3. Zo te zien is deze dunner dan de 4/4S… prima dus!

    Voor de rest vind ik hem best prima!

  4. Zo lelijk vind ik dit ook nog niet. Lekker strak. Toont ook iets zakelijker heb ik de indruk. Het zou wel tof zijn moesten de blinkende banden op de achterkant effectief een aanraakfunctie krijgen, bv bij games.

  5. @barend: Smaken verschillen. Ik vind persoonlijk het concept iPhone 4/4S vele malen mooier dan die van de iPhone 1/2/3G/3GS.

    Trouwens, ik denk dat een groot deel van de wereld dit ook vindt als je de verkoopcijfers ziet.
    Niemand verplicht je toch overigens om een iPhone te kopen als die je niet aanstaat ?

  6. dit is gewoon een iets grotere 4/4s met achterop een beetje kleurverschil… had echt een compleet ander design weer verwacht..

  7. Ja, ik ben overtuigd, van de zwarte versie dan. Als dit hem wordt -waar het er behoorlijk naar uitziet- ga ik hier zeer blij mee zijn.

    Vind het ontwerp van de 4 nog steeds de mooiste in de reeks, maar daar moest ik ook aan wennen. Grotere scherm en de gunmetal achterkant zien er top uit.

  8. Ik ben denk een van de weinige die het jammer vind dat de nieuwe iPhone een groter scherm krijgt, of niet? Ook blijf ik er bij dr dat eerst iPhone toch nog het mooiste was.

  9. Mooie render!

    Meer kan ik er niet van zeggen, afwachten zou ik zeggen!

  10. Ik vind de achterkant zeer lelijk. maarja ik vertrouw op apple dat dit hem niet wordt. Verder rest vind ik het 4/4s design sowieso de mooiste. en hoop ik dat het de standaard blijft voor de iPhone.

  11. De zwarte vind ik super, de witte niet zo, zou de eerste x worden dat ik voor een zwarte ga.

    Verder vind ik de 4(s) het mooist van alle iphones, lekker strak design, hou daar wel van, dus van mij mag hij hem worden.
    De donkere metaal rand bij de zwarte versie vind ik ook mooi! 🙂

  12. De zwarte ziet er errrrg goed uit. Als dit m wordt dan ben ik wel weer overtuigd!

  13. Kunnen ze dit niet gewoon de 4ss noemen want het is toch gewoon een uitgetrokken iPhone 4(s)? Ik zit meer te wachten op n wat ander design hoor. Koop hem toch wel om het gebruiks gemak maar het oog moet ook wat toch?

    @akjes: Ik heb alledrie de modellen(2g-3g-4) en ik vind zelf ook de eerste echt een plaatje en die trekt het nog steeds goed in het dagelijks gebruik moet ik zeggen. Toen waren ze echt jaren voor op de concurrentie

  14. Als het glas aan de voorzijde links en rechts aflopend zou zijn, conform het design aan de achterzijde, dan teken ik ervoor.

  15. ziet er goed uit. Scherm had van mij nog wel wat groter mogen zijn.
    Kan me alleen niet voorstellen dat de antenne in de zwarte donkerder is dan in de witte. dat levert apple alleen maar extra productiekosten op.
    twijfel wel erg over de kleur. had me voorgenome om voor een witte te gaan, maar die zwarte ziet er zo (met donkere antenne) wel erg strak uit!!

  16. Origineel geplaatst door Yoeri
    @barend:Smaken verschillen. Ik vind persoonlijk het concept iPhone 4/4S vele malen mooier dan die van de iPhone 1/2/3G/3GS.Trouwens, ik denk dat een groot deel van de wereld dit ook vindt als je de verkoopcijfers ziet. Niemand verplicht je toch overigens om een iPhone te kopen als die je niet aanstaat ?

    Inderdaad, niemand die dat verplicht. Vandaar dat ik ook gewoon nog de 3Gs heb en geen 4 of 4s. Tja, je zou maar eens niet het allernieuwste model hebben zeg!! Dan stort je wereld toch in elkaar!!! 😉

  17. Mooi. Heel mooi. Vooral de zwarte.

  18. ik vind hem fucking VET,, iphone 4 / 4s model is sowieso al super strak

    kan niet wachten tot hij uit is ik haal hem gelijk

  19. Over het design van de 2/3G/3GS is destijds goed nagedacht. Nog steeds valt dit design niet uit de toon bij wat de concurrentie op de markt brengt. Niet voor niets is de 3GS dan ook nog steeds in productie. Dit model is inmiddels een icoon geworden in de Smartphone wereld en dwingt nog steeds respect af bij de consument. Het is dan ook moeilijk voor Apple om het design te wijzigen zonder hun unieke herkenbaarheid te schaden. Wonderwel is dat gelukt met de 4/4S, en het zal weer een uitdaging met de komende versie worden.
    Er zijn uiteindelijk meer merken die al decennia lang hun stempel op onze maatschappij gedrukt hebben, denk aan RR, Porsche, CocaCola etc.

  20. Ik heb net een nieuwe gekregen in de Apple store (iPhone 4, gevalletje garantie) dus ze moeten wel met iets heel anders en moois komen wil ik mijne gaan vervangen. Ben nog steeds uitermate tevreden, en nu de accu weer vers is voor mij geen echte reden voor een nieuwe.

  21. Ik snap niet dat veel mensen zich zo druk kunnen maken over de achterkant. Je kijkt toch alleen maar naar de voorkant. Ik vind dit concept er behoorlijk goed uit zien. Mocht dit hem worden dan zou ik hem zo halen. Trouwens over vernieuwd design…alsof de Galaxy S III er zo lekker op vooruit is gegaan!

  22. iPhone 4/4s is de mooiste iPhone tot nu toe. Maar de zwarte iPhone 5 hierboven is ook niet verkeerd. Ik had liever wel de formaat van 4 willen behouden.

  23. Om ook maar een duit in het zakje te doe.
    De vorm van de 3(gs) is nog steeds de mooiste, ligt voor mij ook kekkerder in de hand.

  24. En dit noemen ze dan nieuw design????

  25. Wat een gedoe over t design.. Volgens mij wordt t design van Apple al jaren bepaald door strakheid en functionaliteit..

    Persoonlijk vind ik het er wel strak uit zien..

  26. Ziet er zeker niet slecht uit! Hoewel ik de achterkant het liefst gewoon egaal zou zien in de aluminium-look. Maar misschien is dat ook niet mogelijk i.v.m. bereik e.d.

  27. Waarom wil iedereen toch elke 2 jaar of het liefst elk jaar een gloednieuw design.. “If it ain’t broke, don’t fix it”

  28. Ziet er goed uit

  29. Wow wat is die veranderd zeg je herkent m bijna niet…

    Als dat m wordt wacht k wel op de volgende, vind de 4 het mooiste model dus die houd ik dan nog maar ff

  30. Er is geen enkel toestel die de iphone in design overtreft. Met dit design blijven ze herkenbaar, enkel een quadcore erin, enkele nieuwe functies en klaar is kees, verkoopt als zoete broodjes.

  31. Zag ik daar nou bovenin het beeldscherm 4G staan inplaats van 3G?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.