Reacties voor: Conceptvideo laat zien hoe een iPad Pro met drievoudige camera eruit ziet

Een nieuwe conceptvideo laat zien hoe de volgende iPad Pro eruit kan zien. Het design is nagenoeg hetzelfde als bij de huidige iPad Pro, op één ding na: de nieuwe cameralens. Zie jij dit zitten op een iPad?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik maak eigenlijk amper gebruik van de camera’s op mn pro. Ben wel benieuwd wat de verbeteringen zijn op hardware gebied. De GPU zou wel een brushup kunnen gebruiken want ik merk dat ik met fotobewerking wel flinke haperingen krijg.

  2. Origineel geplaatst door Zilli
    Ik maak eigenlijk amper gebruik van de camera’s op mn pro. Ben wel benieuwd wat de verbeteringen zijn op hardware gebied. De GPU zou wel een brushup kunnen gebruiken want ik merk dat ik met fotobewerking wel flinke haperingen krijg.

    Welke apps gebruik je daarvoor? Volgens mij zit er echt wel genoeg power in maar zijn niet alle apps 100% geoptimaliseerd. Tenzij je 40mp raw wil bewerken.

  3. @Zilli: Heb hetzelfde probleem. Lightroom app werkt slecht, andere zwaardere apps zorgen ervoor dat de iPad flink opwarmt.

  4. Als reactie op hierboven: En Affinity Photo/designer?

    Zelf vind ik verder dat de iPad niet bedoeld is om professionele foto’s te schieten. Laat het maar bij 1 goede camera-lens blijven.

  5. Origineel geplaatst door iSan
    Als reactie op hierboven: En Affinity Photo/designer?

    Zelf vind ik verder dat de iPad niet bedoeld is om professionele foto’s te schieten. Laat het maar bij 1 goede camera-lens blijven.

    Affinity Photo werkt heel goed. Heb nog niks complex bewerkt of zo maar de lichte bewerkingen gingen in ieder geval heel soepel.

  6. Camera’s op iPads is totaal niet relevant. Foto’s maak je met een fotocamera en niet met een ipad of iPhone. Ik noem dat altijd kiekjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.