Reacties voor: Deze schoenen zijn een hommage aan Apple-sneakers uit de jaren negentig

Wil je een paar originele Apple-schoenen kopen, dan ben je al snel meer dan 10.000 euro kwijt. Deze sneakers met de naam Concepts x Mephisto CCM-96 Match zijn erdoor geïnspireerd en kosten een stuk minder.

Reacties: 8 reacties

  1. Idee is leuk, maar 390 dollar voor een paar Mephisto bejaarden schoenen?
    Zou leuker zijn indien er een samenwerking kwam met bijvoorbeeld Reebock. Hier lijken de originele meer op!

  2. Vrijwel gelijk? Ze zijn allebei wit en ze hebben iets met regenboogkleuren.
    Daar houdt het op.

    • @Gabor: Misschien kregen ze juridische problemen als het te veel erop leek? Het gaat denk ik om inspiratie, niet om 1-op-1 namaak. Misschien dat ze in China iets maken wat er meer op lijkt.

  3. Ik heb nog 4 polo’s met dat kleurenlogo erop en een draagtas voor de eerste Macjes. Niet weggooien lijkt me.

  4. Ik zie afgezien van de kleur ook geen enkele overeenkomst. Daarnaast is Mephisto niet bepaald een hip merk, meer een oubollig senioren merk, dat ik niet met Apple associeer, meer iets voor HP of IBM 😉

  5. Hahaha lijken voor geen meter op elkaar. Die van Apple zijn geïnspireerd op een klassieker van Adidas en de mephisto zijn meer van nu.

  6. Ik heb nog een originele Apple polo in de kast hangen uit de jaren 80. Geen idee wat het ding waard is. Kwam ook nog de cassette handjes tegen met de instructie voor de originele Mac 128k. Die ik uiteraard ook nog heb.

  7. Dit zijn de eerste Mephisto’s die er wel vlot uitzien. Mephisto’s lopen altijd goed maar inderdaad, oubollige bejaardenschoenen. Regenboogje eraf, prijs omlaag en zijn het overwegen waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.