Reacties voor: Concepten Martin Hajek geven voorproefje 10 september

Een paar slim bewerkte foto's van Nederlandse ontwerper Martin Hajek laten nu al de onthulling van de iPhone 5S, iPhone 5C en iPad 5 zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Leuke afbeeldingen, vooral zijne grijsheid, maar ik denk niet dat het zo blits en opvallend zal zijn. Ik hoop dat de heer Hajek gelijk heeft met de iPad.

  2. Maar wanneer komt dan de ipad mini 2 met A6 chip?

  3. Hoe kan ik dit nou serieus nemen? Hoe kan Martin zichzelf nog serieus nemen? Dit gaat toch wel echt wat ver. Anticiperen hoe de presentatie van een bedrijf dat een nieuw product in de markt wil zetten eruit gaat zien? Waarom heeft niemand nou gewoon even geduld?

    Waarom kan niemand gewoon een paar weken wachten op een product waarvan we allemaal weten dat het jaarlijks vernieuwd wordt met wat incrementele vernieuwingen die iedereen teleurstellen? Een paar geruchten met goede onderbouwing kan nog leuk zijn, maar voor mij dit is echt doorgeslagen en ben je nu heel ver van de realiteit en in je eigen fantasiewereld waar je droomt van fantasieproducten en hoe ze gepresenteerd gaan worden.

    Gebeurt ook alleen bij Apple, dit soort onzin.

  4. @Julianl: Leuk hé! 🙂

  5. Nee julianl,

    Het is perfect.

  6. Dit is toch hartstikke gaaf! Het geeft je een idee van hoe het product kan worden. En des te echter lijkt het zoals nu gepresenteerd tijdens de keynote!

    Het is eervol dat er over Apple producten altijd zo gespeculeerd wordt. Bij producten van Sumsung, HTC, etc zie je dat nooit terug. Schijnbaar zijn de Apple fanaten veel meer betrokken bij de tot stand komen van een nieuw product als bij andere merken.

    @Martin Hajek: keep up the good work!

  7. @Julianl: …tsja, waarom doen de mensen de dingen die ze doen?!Wat is de zin en vooral wat is de onzin van ons “armzalig” bestaan?…Probeer eens een bezoekje aan een literaircafé i.p.v. dit kansloze blog…

  8. Geen zwarte of witte iPhone 5C? 🙁

  9. @Yannick: Waarom zijn zwart en wit geen kleuren. Bron : Willem Wever.

  10. @Julianl: Helemaal met je eens.
    Er lijkt geen dag meer voorbij tekunnen gaan zonder een foto met weer een ‘mogelijk’ onderdeel van de volgende iphone/ipad etc. En dan alles met het bijschrift ‘niet zeker’, ‘misschien’, ‘mogelijk’, etc etc.
    Geduld is een schone zaak; al deze publicaties met vage foto’s, fabrieksels, fantasieen en bedenksels is een wereld op zich geworden; dit slaat echt compleet door.
    Misschien voelt iemand zich geroepen om vast wat foto’s te prepareren van Tim en welke kleding hij ‘misschien/mogelijk’ zal dragen tijdens de presentatie… vergeet dan niet te vermelden dat ook dat ‘niet zeker’ is…..

  11. En wat zal de prijs van de iphone 5c zijn?

  12. @Julianl: Ook helemaal eens. Al die concept plaatjes slaan sowieso nergens op. Apple doet het lekker op hun manier, en gaan zich niets aantrekken van elke 13 in een dozijn ontwerper. Ziet er leuk uit, maar echt nieuwswaarde heeft het niet.

  13. Origineel geplaatst door Julianl
    Hoe kan ik dit nou serieus nemen? Hoe kan Martin zichzelf nog serieus nemen? Dit gaat toch wel echt wat ver. Anticiperen hoe de presentatie van een bedrijf dat een nieuw product in de markt wil zetten eruit gaat zien? Waarom heeft niemand nou gewoon even geduld?Waarom kan niemand gewoon een paar weken wachten op een product waarvan we allemaal weten dat het jaarlijks vernieuwd wordt met wat incrementele vernieuwingen die iedereen teleurstellen? Een paar geruchten met goede onderbouwing kan nog leuk zijn, maar voor mij dit is echt doorgeslagen en ben je nu heel ver van de realiteit en in je eigen fantasiewereld waar je droomt van fantasieproducten en hoe ze gepresenteerd gaan worden.Gebeurt ook alleen bij Apple, dit soort onzin.

    Ik zeg geniale marketing!

  14. Origineel geplaatst door Appletje Frissss
    Ik zeg geniale marketing!

    Dus als ik het goed begrijp is het grotendeels (door de potentiele klant) laten verzinnen van de layout van een apparaat ‘geniale marketing’ ?
    Dan kan NIMA z’n opleidingen wel schrappen….

    Ik zeg flauwekul

  15. @Teebee: Helemaal mee eens! Ik word ook langzaamaan wel gaar van al die onzinnige mock-ups van hoe-het-er-wel-niet-uit-zou-kunnen-zien… Heb je geen nuttiger tijdbesteding vraag ik me dan af.
    Daarbij: wat een desillusie staat ons straks te wachten als er helemaal geen iPhone 5c wordt aangekondigd?

    @Martin Hajek: cut the crap and get a life!

  16. Waar haalt Martin het idee van een gouden iPhone 5S vandaan?

  17. @Ferry Passchier: Waarschijnlijk omdat die dingen goud geld kosten 😉

  18. Of je stopt gewoon met klagen over al die “zo-zou-de-nieuwe-iPhone-eruit-kunnen-zien” artikeltjes en scrollt gewoon verder in plaats erop te reageren. Er zijn mensen die graag speculeren en hun verwachtingen willen delen met de rest van de mensen. Als je dat niet aanstaat, ga je toch gewoon lekker iets anders lezen? Hier staan klagen is echt geen betere tijdsbesteding.

  19. @jim
    … dat heet reageren, en ook dat staat eenieder vrij
    (Dus jouw ‘klacht’ over dat reageren ook)

  20. Hopelijk een met zwarte voorkant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.