Reacties voor: Zo kan watchOS op de Apple Watch nog beter worden

Ontwerper Matt Birchler heeft een aantal verbeteringen voor de Apple Watch en watchOS 5 in gedachten. Zo zou hij graag wijzerplaten met meer informatie willen zien, meer databronnen voor de Siri-wijzerplaat en het afspelen van podcasts.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Heel vet! Wel denk ik dat de “series 0” de always on functie niet meer trekt. En bij het zelf ontwerpen van een watchface zullen er ook restricties zijn. Het getoonde voorbeeld laat nu al, wat ik als mindere interaction design zal benoemen, zien dat er vier knoppen geplaatst worden aan de onderkant. Ik hoor veel mensen zeggen dat het scherm 42mm eigenlijk net iets te klein is om het “lekker” voor apps te gebruiken. Vier knoppen is too much. Op het app scherm kan je er ook geen 4 op de zelfde grote naast elkaar krijgen. Slideable app dock? Of een bezelless applewatch👍🏻, bezelles zou perfect zijn! want groter dan 42mm is oncomfortabel, lijkt me.

  2. Vooral meer functies in de Siri watchface is een grote wens voor mij. Het altijd aan scherm voegt niets toe. Heb ik op Android smartwatch ook gehad. Kost veel batterij en wat maakt het uit. Het scherm van mijn Apple Watch reageert razend snel. Ik draag mijn AW niet voor iemand anders.

  3. Ik hoop gewoon op nieuw design vd Applewatch. Kan ik eindelijk eens een nieuwe kopen, al ben ik nog steeds super tevreden met mn applewatch 1, die ik vanaf dag één dagelijks gebruik. Het helpt mij enorm een weg te zoeken om met de symptomen van ADHD om te gaan. Timers, plannen en vooruit kijken, hardslag bijhouden ivm medicatie, rust geven omdat je nieuwsgierig blijft wat in dat appje staat. Laten we niet vergeten dat het ook erg leuk is om als eerste de uitslagen van voetbal te weten door het aan je horloge te vragen;-)

  4. Ik zou wel graag mijn iPhone-muziek terug kunnen beheren met mijn Watch.

  5. App switcher net als de iPhone X zou top zijn, in plaats van wijzerplaten wisselen…

  6. Ik had tot vorige week een ‘Series 0’ had ik bijna een jaar. De batterij was na flink gebruik na zo’n 17 uur gebruik nog meestal op 50%. Dus continue laten zien van de tijd moet kunnen voor de batterij. Doordat er een klein zwart vlekje in de hoek van het scherm kwam, heb ik afgelopen weekend van Apple gratis een nieuwe gehad; een Series 1, omdat de Series 0 er niet meer was. Nu is de batterij ‘s avonds nog voller. Zo’n 70% na 17 uur gebruik.

  7. Ik snap de “always on” functie niet echt op huidige smartphones en smartwatches. Waarom zou je de tijd op het scherm willen laten zien als je er niet naar kijkt? Voor mij is de oplossing met het optillen van de Watch een prima oplossing.

    Ben het wel eens met nieuwe wijzerplaten van ontwikkelaars. De huidige zijn prima, maar speels zijn ze niet echt (behalve de Toy Story wijzerplaten, maar ik ga echt niet met een Woody of Buz Lightyear op m’n pols lopen).

  8. Ze zouden de code ook kunnen optimaliseren, zodat als ik een workout start op mijn series 2 dat ik dan niet een minuut hoef te wachten. Is een idee hoor…

  9. @.Cloverfield: die start op een serie 3 wel super snel op.

  10. @.Cloverfield: En op een series 2 ook hoor. Misschien eens opnieuw koppelen.

  11. Als Spotify nu eindelijk eens gereleased wordt ben ik happy!

  12. Ik zou het liefst een ronde Apple watch zien. Met de mogelijkheid om zelf watchfaces te ontwerpen. Mijn Samsung gear is hiervoor nu perfect maar werkt natuurlijk niet optimaal met de iPhone.
    Ik heb me nog niet kunnen verzoenen met het rechthoekige uiterlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.