Reacties voor: Dit concept van iOS 13 rekent af met de storende volume-aanduiding

Vind jij het ook zo vervelend dat de volume-aanduiding het beeld blokkeert? Dit prachtige concept van iOS 13 pakt dit probleem aan. Ook zitten er andere slimme ideeën in verwerkt, zoals ondersteuning voor de muis op de iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Halleluja ze dit in versie 13 gaan aanpassen wat al in versie 1 zou moeten zitten. 😒

  2. Origineel geplaatst door Freaky
    Halleluja ze dit in versie 13 gaan aanpassen wat al in versie 1 zou moeten zitten. 😒

    Dit concept is niet van Apple nog heeft Apple er iets mee te maken. Verheugen is dus niet op zijn plaats, maar afwachten op de eerste geborgde info.

  3. Ik hoop dat het zoiets wordt, ik ben voorstander.

  4. Vind het een mooi concept. Goed uitgedacht en uitgewerkt. Wat ik zeer goed bedacht vind is de Volume HUD. Ik kende deze vorm al vanuit de jailbreak community. Echter vind ik deze veel sterker. Ik moest twee keer kijken omdat ik het eerst verwarrend vond. Omdat hij op verschillende plekken bij verschillende rotaties zichtbaar is in de visual. Waarin de versie die ik ken Altijd rechts boven verschijnt(in elke rotatie).Bij de versie uit het concept verschijnt de HUD altijd op de plek waar de volume knoppen zich bevinden! Erg natuurlijk en slim bedacht! Kan niet wachten op iOS 13

  5. Dit kan ook in de jailbreak van iOS 12 – 12.1.2 die nu uit is

  6. Nog steeds zit het in de weg. Wat is er mis met Googles oplossing in Youtube? Kan Apple dit echt niet zelf verzinnen?
    De optie die hier genoemd wordt is weer afwijkend van alles. Overigens kunnen die andere HUD zaken (Apple Music, bijvoorbeeld) beter als notificatie bovenin komen… lijkt alles weer een beetje hetzelfde. Ik wordt helemaal onrustig van al die verschillende interface zaken.

  7. Kon het nog lelijker?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.