Reacties voor: Concept toont idee voor iOS 8-homescreen

iOS 8 moet een homescreen krijgen met functies van het berichtencentrum en het control center/ bedieningspaneel, vindt designer Bhandari.
Lees het complete artikel → Concept toont idee voor iOS 8-homescreen
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. hallo android/windows

  2. ziet er wel aardig uit…maar nog steeds wou ik dat ze de iconen opnieuw gaan doen.

  3. @mit: ok, maar beter goed gepikt, dan slecht gemaakt! Ik zou die homescreen pagina in ieder geval een stuk handiger vinden om bijvoorbeeld de batterijvreter bluetooth sneller uit en aan te kunnen zetten.

  4. Ik zeg doen! Gaat wel veel op android en WP lijken maar functionaliteit op en top!

  5. Ik vind het 3 keer niets. Veelste druk als je het mij vraagt.

  6. Helaas gaat dit toch niet gebeuren.

  7. Ik denk dat met alle mogelijkheden en processor snelheden het eens tijd wordt om ook legaal ( geen jailbreak ) thema’s te kunnen installeren. Of dat er een downloader op internet is waar je een eigen thema kan maken. Dit wat het nieuwe concept is wordt echt een te android feeling.

  8. Die shortcuts voor instellingen zouden bloedirritant zijn omdat je ze zeer snel en per ongeluk zou kunnen aanraken. Design is mooi, maar niet in de lijn met Apple naar mijn idee.

  9. Mwah… Zo wordt het een beetje nokia-achtig. Die control center settings horen daar sowieso niet thuis vind ik zelf.

  10. Hopen maar van niet

  11. vooral dat tony montana doet het em

  12. Die icoontjes mogen wegblijven. Zoals eerder gezegd tik je die veel te snel aan. Ook is het te vol en te druk.

    De weersverwachting is wel leuk. Ook de apps is onzin omdat je dan toch eerst je code of vingerafdruk moet intoetsen. Kan je net zo goed dat eerst doen en de app aanklikken.

    Ziet er grappig uit maar niet goed over nagedacht.

  13. Vet nice design

  14. Origineel geplaatst door Frank
    Die icoontjes mogen wegblijven. Zoals eerder gezegd tik je die veel te snel aan. Ook is het te vol en te druk.De weersverwachting is wel leuk. Ook de apps is onzin omdat je dan toch eerst je code of vingerafdruk moet intoetsen. Kan je net zo goed dat eerst doen en de app aanklikken. Ziet er grappig uit maar niet goed over nagedacht.

    Het concept laat het homescreen zien, niet het lockscreen.

  15. Ik vind vooral die kalender en datum mooi, zou ik controlcenter laten zoals het is. Maar ja wat hebben wij ook te zeggen.

  16. Dit niet, maar ik hoop dat volgend jaar de kleurtjes hype bij apple voorbij is en we gewoon normale icontjes krijgen

  17. Ah ja leuk, zo zag het homescreen van mijn eerste smarthphone er ook uit: Windows mobile 6.5 stond hier op, een bagger OS! Gelukkig kwam Apple met wat beters:-) Oh wacht…

  18. uhm ik wil geen android met een touchwizz skin

  19. ik vind het lelijk. Ben zeer tevreden met het huidige berichtencentrum. Vooral de weersvermelding, de herinneringen en de reistijd werkt prima. Van mij mag het berichtencentrum wel de hele dag weergeven in plaats van een halve dag. En de icoontjes mogen blijven 🙂

  20. Niet op om het een of het ander… Maar ANDROID WITH UBUNTU TOUCH MIX

  21. Uit NEPAL???

  22. handig concept, maar juist niets voor iOS. De hele kracht van iOS is juist dat je overzichten gescheiden zijn van je apps. je wilt juist snel je apps kunnen starten met het homescreen. je overzicht heb je nu met je notification scherm, DAAR mag het best uitgebreid worden.

  23. Nee, nee, nee.
    Als je die dingen wil zien moet je het berichten centrum maar openen, daar is hij voor. Ga geen android replica maken; als ik android wil koop ik wel een htc.

  24. Gewoon een jailbreak dan zet je widgets waar je wilt

  25. Wanneer doet Apple iets tegen het snel leeg raken van de accu, sinds de app iOS 7.0.3

  26. Origineel geplaatst door mit
    hallo android/windows

    “Hallo” werd al gezegd met de introductie van iOS7.

  27. Een belangrijke functie van het huidige home screen is ook het benadrukken van de kracht van iPhone: de apps.

    Origineel geplaatst door mit
    hallo android/windows

    Precies.

    Het zou een ramp voor Apple zijn als iPhone homescreens op productpagina’s van telecomproviders zo veel zouden lijken op die van de concurrenten.

  28. Ik ben na 4,5 jaar Android te hebben gebruikt naar IOS gegaan. Enigste wat ik jammer vind aan de IOS, is dat je bij fotos,artikelen of notities etc niet de optie hebt: DELEN VIA whatsapp voor de rest ziet het er prima uit.

    En ik hoef inderdaad niet een android style interface maar widgets voor IOS zou wel schitterend zijn naar mijn mening. En dan veel beter dan die van androids hahaha die haperen zelfs met een dikke quadcore aan boord.

  29. Mijn Iphone 5 draait nog steeds op ios 6.

    Ik zal nooit niet naar 7 overstappen, tenzij de snelheid wordt aangepast. Apps afsluiten is gewoon merkbaar veel trager. Al dat gezoom is er om gek van te worden.

    Nee ik hou lekker net zo lang ios6 totdat ik gewoon snelheid zie.

    Voorbeelden:

    ios 6 > Telefoon is vergrendeld. Druk op homebutton en GELIJK het scherm is aan.

    ios 6 >”ik zit in de app Nu.nl en druk op homebutton en ik ben GELIJK op de homescreen.

    ios 7 > Telefoon is vergrendeld. Druk op de homebutton en het scherm reageert later en wordt langzaam met een traag effect verlicht.

    ios 7 > ik zit in de app nu.nl en druk op homebutton en paar seconde later ben ik op het homescreen.

  30. Origineel geplaatst door bram
    Helaas gaat dit toch niet gebeuren.

    Gebeurt wel bij iOS 12 😉

  31. Ik vind het lelijk!

  32. @Ozil: Dat gezoom kun je uitzetten

  33. Die namen op de onderste foto zijn leuk!
    Verder lijkt het me het een goed idee om een eenvoudiger homescreen te hebben.

  34. @mit: Kan je uitzetten ja. Dat weet ik. Maar alsnog is het nog niet zo vloeiend en snel als ios 6. Het is gewoon merkbaar een stuk trager.
    Alsof je van een iphone 5 naar een 4 bent gegaan ofzo.

  35. Het is toch nooit goed wat ze doen. Ik lees hier alleen maar problemen waar ik weer geen last van heb. Durf gewoon eens alles af te zetten wat je niet gebruikt.

  36. Origineel geplaatst door Abs
    Ah ja leuk, zo zag het homescreen van mijn eerste smarthphone er ook uit: Windows mobile 6.5 stond hier op, een bagger OS! Gelukkig kwam Apple met wat beters:-) Oh wacht…

    Praat mij niet erover van Windows mobile 6.5 🙁 ik vond het ook een verschrikkelijk OS, toen had ik m’n oude HD2 geflasht naar Android costum rom, maar deze liep iedere keer vast en begon over te stappen naar iOS (iPhone 5, mijn eerste iPhone) Ik vind iOS veel fijner (werken) rustiger, vooral iOS 7 ben ik zeer tevreden erover. Minder prikkels.

    On topic:
    Ik denk niet dat dit de nieuwe iOS 8 wordt, zal nog wel een heel tijd op zich wachten… But who knows 😉 op zich vind ik dit ook wel mooi!

    Origineel geplaatst door johannes
    Wanneer doet Apple iets tegen het snel leeg raken van de accu, sinds de app iOS 7.0.3

    Al je batterij gekalibreerd? Helemaal leeg en dan helemaal opladen en niet meteen bii 100% je oplader afkoppelen maar nog een uurtje doorladen (kan geen kwaad). Ik heb geen last van accu probleem met iOS 7.0.3
    Ohja: ververs apps op de achtergrond uitschakelen en overheidsmeldingen uitzetten scheelt ook een hele hoop.
    Ik hoop dat je hier iets aan hebt 🙂

    @Ozil: En als je eerst configureer als nieuwe iPhone (nadat je iOS 7 geïnstalleerd hebt) en dat je dan jouw icloud-backup erop zet, heb je dit probleem nog steeds?
    Ik heb ook een iPhone 5 met iOS 7.0.3 en heb geen last van traagheid oid.

  37. zo zwaar samsung , trekt op niets!
    hopen dat dat niet gebeurd!

  38. Origineel geplaatst door Mathieu
    zo zwaar samsung , trekt op niets! hopen dat dat niet gebeurd!

    Ehm heb jij ooit Toucwiz gezien? Ziet er compleet anders uit en veel mensen die geen verstand van Android hebben denken dat dat de standard uiterlijk van Android is (ja bijna 3 jaar terug want zo zag de 2.3.7 en ouder uit).

    Huidige Android ziet er compleet anders uit, maar ik merk dat beide Android en iOS dingen van elkaar overnemen en meer naar elkaar toe groeien, in het geval van Android maakt het niet uit want het kaan meer dan zat en als het niet bevalt kan je het wijzigen.

    In het geval van iOS is het soms goed en soms slecht, maar je kan het niet aanpassen.

  39. Niet doen… Vind het heel lelijk…

  40. En wat nou als bijvoorbeeld iTube een van je favoriete apps is? Wat als je daar op tikt wat krijg je dan te zien?

  41. Origineel geplaatst door Herbie
    @mit: ok, maar beter goed gepikt, dan slecht gemaakt! Ik zou die homescreen pagina in ieder geval een stuk handiger vinden om bijvoorbeeld de batterijvreter bluetooth sneller uit en aan te kunnen zetten.

    Dit is een misvatting hoor! Vanaf de iPhone 4S verbruikt Bluetooth NIKS meer, het is Bluetooth 4.0 – bv een keychain met een knoopcelbatterijtje kan méér als een JAAR met bluetooth constant ààn! De energievreters zijn Wifi of 3G/4G als je binnen zwakker signaal hebt.

  42. Origineel geplaatst door Ozil
    Mijn Iphone 5 draait nog steeds op ios 6.Ik zal nooit niet naar 7 overstappen, tenzij de snelheid wordt aangepast. Apps afsluiten is gewoon merkbaar veel trager. Al dat gezoom is er om gek van te worden.Nee ik hou lekker net zo lang ios6 totdat ik gewoon snelheid zie.Voorbeelden:ios 6 > Telefoon is vergrendeld. Druk op homebutton en GELIJK het scherm is aan.ios 6 >”ik zit in de app Nu.nl en druk op homebutton en ik ben GELIJK op de homescreen.ios 7 > Telefoon is vergrendeld. Druk op de homebutton en het scherm reageert later en wordt langzaam met een traag effect verlicht.ios 7 > ik zit in de app nu.nl en druk op homebutton en paar seconde later ben ik op het homescreen.

    VERMINDER BEWEGING aanzetten, en VERHOOG CONTRAST aanzetten! dat scheelt een hoop op bv een iPhone 4. Een iPhone5 moet vliegen, want een 4S gaat supersnel met iOS7.0.3.

  43. Dit is wel heel erg telekids zo, nee ik vind dat minimalistische veel mooier

  44. Ik wil graag dat Apple de downgradefuncies aanzet

  45. @Ozil: Gast…. Dat hoort jongen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.