Reacties voor: Concept: snoerloze Apple Watch-lader wordt werkelijkheid

Het lange snoer van de Apple Watch-oplader is niet bepaald handig als je deze vaak met je meeneemt. Hoog tijd dus voor een alternatief, dachten deze ontwerpers. Hun creatie wordt misschien werkelijkheid.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Omdat de accu van de Apple Watch zo snel leeg gaat, zou er een alternatief moeten zijn dat je zo in je broekzak stopt.

    Snel leeg? Mijne doet het met gemak 2 dagen? 🙂

    die lange draad

    In de Apple Store vind je er ook een van 1 meter die er trouwens ook nét wat chiquer uit ziet dan de OEM die wordt meegeleverd bij aankoop van je Watch :).

  2. Leuk bedacht, maar interessant bericht?
    Als ik alle funding-projecten zo volg, waar dit er ook 1 van ZOU kunnen zijn, duurt het nog een jaar voordat het op de markt komt.

    Zo kan er van elke schets wel een artikel gemaakt worden.. Oh dat lijkt ook te gebeuren.

  3. Wow dit lijkt echt op een accessoire die Apple zou uitbrengen. Gewoon briljant bedacht. Zou een zonde zijn als Apple zelf niet iets gelijkaardigs introduceert

  4. Ik haal ook met gemak een dag. Ik hoef hem enkel op te laden als ik slaap. Tenzij ik de activity app gebruik tijdens een 3 tot 4u durende wandeling. Dan wordt het ‘s avonds soms kritisch. Maar ff laden terwijl ik douche geeft weer genoeg juice tot ik weer naar bed ga. Dus al dat gezeik over de accuduur slaat nergens op. Je hoort er enkel mensen over die geen Watch hebben. Iedereen die er zelf eentje heeft klaagt er niet over.

  5. Ja die wil ik. Inderdaad gaat de AW best wel lang mee. Ben een intensieve gebruiker Inc workout maar heb eind van de dag altijd nog zo’n 45% over.

  6. Het zal dan wel zo moeten zijn dat je de usb lader gewoon aan de Mac(book) kan hangen want tot op heden is dit met de gewone laadkabel nada! ( enkel op stroom met het bijgeleverde laadblokje )

  7. Ik heb nu een paar weken de Apple watch

    Wat me eerst tegenhield was de accu veel negatieve berichten!!

    Ik kan nu zelf uit ervaring zeggen dat de accu gewoon een dag cq avond meegaat zonder problemen. Effe 1,5 uur aan de lader en hij is weer 100% mocht het zijn dat ie half leeg is een uurtje al voldoende om bij te laden.
    DUS GEEN PROBLEEM MET DE ACCU

  8. Origineel geplaatst door p@
    Het zal dan wel zo moeten zijn dat je de usb lader gewoon aan de Mac(book) kan hangen want tot op heden is dit met de gewone laadkabel nada! ( enkel op stroom met het bijgeleverde laadblokje )

    Vreemd, dat werkt hier prima?

    Origineel geplaatst door Ed
    Ja die wil ik. Inderdaad gaat de AW best wel lang mee. Ben een intensieve gebruiker Inc workout maar heb eind van de dag altijd nog zo’n 45% over.

    Wat dus betekent dat je je AW ‘s nachts weer aan de lader kunt hangen, toch? 🙂

    Origineel geplaatst door ibl
    Je hoort er enkel mensen over die geen Watch hebben. Iedereen die er zelf eentje heeft klaagt er niet over.

    Dit…

  9. Origineel geplaatst door Dviate:

    Wat dus betekent dat je je AW ‘s nachts weer aan de lader kunt hangen, toch? 🙂

    Klopt, maar dat vind ik geen enkel probleem. Voorwaarde voor mij is dat ik er de dag mee rondkom en dat doet ie ruimschoots. Zelfs met zeer intensief gebruik. 🙂

  10. Ook bij mij geen probleem wat betreft de accuduur. Ik red bijna twee volle dagen op één nacht laden. Ga ik ermee sporten, dan moet ik hem halverwege de tweede dag even aan de lader hangen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.