Reacties voor: Concept: Smart Cover voor iPhone 5

Een concept van ontwerper Adrien Olczak laat zien hoe een Smart Cover er voor de iPhone 5 kan uitzien.
Lees het complete artikel → Concept: Smart Cover voor iPhone 5
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Interessante stellingname eigenlijk. Apple heeft nooit een echte bescherming aangeboden zoals ze dat wel doen bij de Ipad (mini)

    Zelf vind ik een hoesje of protector voor de Iphone overbodig. Ik gebruik mijn iphone 5 (zwart) nu 7 weken en heb nog geen enkel krasje op het toestel. Ik ben trouwens niet erg voorzichtig ingesteld…

  2. Ik heb het nut van een smart cover eigenlijk nooit ingezien. Het is nogal omslachtig en beschermt alleen de voorkant. De achterkant en de zijkanten blijven gewoon onbeschermd. Een protector beschermt dan net zo goed en laat ook nog eens het design van de iPhone intact.

  3. Koop je toch een Smartcase?

  4. Ik zie het nut niet van de oriëntatie van deze Smartcover. Ik zou hem veel liever bijvoorbeeld naast mijn monitor zetten in portretstand, dus zou de smartcover er onder op geklikt moeten worden…

  5. Smartcover zou niet werken ivm de magneetstrip als hij in je zak verdwijnt, de smartcase daar in tegen wel. Maar welke invloed heeft dit dan weer op het signaal ?

  6. Dit vind ik niet iets wat gemaakt zou moeten worden: de iPhone kun je gewoon ontgrendelen met 1 hand (wijsvinger op t knopje en duim om te sliden). Bij de iPad kan dit niet dus is een smart cover daar meer geschikt voor, het lijkt mij alsof de smart cover daarvoor ook is bedacht… Om de iPad makkelijk te vergrendelen, veel protectie biedt het naqmelijk niet.

  7. Eens met alexander!

  8. Ik vind het zo gaaf er uit zien als er zo een hoes te koop is koop ik hm meteen

  9. Ik zou het wel mooi vinden als de iPhone ook vanzelf aan zou springen net als de iPad. Denk aan een BookBook case voor iPhone: als je het boekje opendoet, zou je dan meteen beeld hebben. Maar ja: magneetjes en kompas gaan niet samen, dus dan moet het op een andere manier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.