Reacties voor: Concept: iWatch met gebogen retinascherm

Een nieuw concept van The Guardian laat zien hoe de iWatch er uit kan komen te zien met een gebogen, glazen scherm.
Lees het complete artikel → Concept: iWatch met gebogen retinascherm
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Zo zou ik hem best willen!

  2. Deze paint-tekening zou ik geen rendering durven noemen.

  3. Ziet er uit als een gebogen iphone om je arm.

  4. Dit gaat hem zeker niet worden… Ziet er niet uit!

  5. Ik zou best graag een “iWatch” willen hebben, maar dan hoop ik dat Apple het beter uitwerkt. Ik denk dat een horloge een verlenging van bijvoorbeeld je iPhone moet zijn en niet een iOS device op zichzelf.

  6. Ik heb veel apple produkten, maar een horloge sla ik echt over, als deze er al komt. Ik ben toch meet van de klassieke uurwerken ipv deze jaren ’80 look.

  7. Wat een fantastisch ontwerp.. Zou hem zeker kopen!!

  8. nee eerst zonder retina scherm, half jaar later pas met.

  9. Lijkt meer op een enkelband van de gevangenis.

  10. Nee dank je. Het horloge moet een extensie zijn op je telefoon, niet een complete telefoon om je pols. Je moet bijvoorbeeld kunnen zien wie er belt, het smsje kunnen lezen die net binnen is gekomen, muziek functionaliteiten, navigatie e.d.

  11. Een gebogen iphone dus

  12. Van die extensies heb je er al zat van… Google er maar eens naar. Ik heb nog een hele mooie Se mbw professional waarmee ik via cydia alle onderstaande functies en meldingen van mijn iphone kan bedienen en zien en het lijkt op een doodnormale luxe horloge, geheel van metaal met een klein ingebouwd oled informatieschermpje in de wijzerplaat. Alleen bellen en praten is niet mogelijk. Tegenwoordig zijn die extensies allemaal lelijk van plastic gemaakte troep. Zo een pebble geval… Komop zeg lijkt op een kermishorloge

  13. Wat een lelijk ding !!

  14. Gelukkig is smaak persoonlijk, wat een afschuwelijk ontwerp

  15. Het is wel zeker dat het dit niet wordt. Ten eerste lijkt het me technisch onmogelijk om een volledige smartphone, met deftige batterijduur, in zulk een klein ontwerp te steken. Ten tweede is de markt hiervoor te klein: bijna iedereen heeft al een smartphone. Dan ga je toch niet een tweede smartphone, verpakt als een horloge kopen?

    Nee, als er een iWatch komt (en ik acht de kans reeel), dan zal het een extensie zijn. En daar zie ik wel de meerwaarde van in: je iPhone zit gewoon in je broekzak en je iWatch toont je alle notificaties. Heel handig. Daar denk ik is wel een markt voor. Zie inderdaad de opkomst van zulke horloges, Pebble en consoorten.

  16. Ik blijf herhalen…. Kan niet schelen hoe het eruit ziet, als het dan ook maar om/op een smalle vrouwenpols past! 🙂

  17. En da’s wellicht inderdaad nog de grootstse misser in deze….
    Niet kunnen verstellen, en in deze uitvoering draait hij zeker rond je pols. Mede (of juist) daarom dat dit het nooit zal gaan worden, Apple kennende.

  18. Voor diegene die dit mooi vinden, … goed over smaak valt te twisten, maar zo he !! Is dat lelijk dan!!

  19. Dit is een gevalletje fantasieloos concept uitwerken. Gewoon een iPhone pakken en buigen. Te gek voor woorden.

    Een iWatch != klein telefoontje.

  20. Ik heb een vermoeden dat de iPod nano hierin zal worden verwerkt, maar met extra nieuwe functies. Tijdens zijn stand-bye zal je de klok zien.

    Vroeger droeg men meer een horloge, maar sinds de mobiele telefoon is dat minder noodzakelijk omdat je dan zo ook de tijd kunt weten.

    Dus de horloge ‘heruitgevonden’.
    Net als de Fototoestel en televisie dat ze zullen heruitvinden.

    De énige reden waarom de Apple televisie nog niet is uitgekomen is omdat ze nog geen goede deals konden sluiten, en even wachten op de nieuwe technologie met 2K,4K beeld, waarbij ze daar retina van zullen maken).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.