Reacties voor: Concept: zie jij deze iPhone flip phone wel zitten?

Nostalgisch of gewoon nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje naar dit eigenaardige iPhone concept, waarin Apple's smartphone als klassieke flip phone te zien is.
Lars Paymans -

Reacties: 17 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd en/of aangepast.

  2. Weer een erg mooie. Inderdaad niet erg realistisch. Maar het is een mooi ontwerp!

  3. Wat mij betreft een flopphone.

  4. De home knop op die plek is dus echt niet handig.

    Buiten dat sluit ik me aan met de bovenstaande reacties.

  5. In Amerika zijn/waren flip mobiles razend populair, vooral als je Amerikaanse series volgt, daar zie je ze heel veel.

  6. Vwb dit concept: in het dumbphone tijdperk was ik een groot voorstander van clamshell toestellen, maar onder de ‘slimmere’ concepten zoals deze nog niet één bruikbare reïncarnatie ervan gezien. Misschien dat met een scharnier tussen de lange kanten al iets bruikbaarders zou ontstaan, dan werkt het hefboomeffect vòòr ipv tegen de degelijkheid, vormen de schermen samen meer één geheel door de smallere bezels die ze scheiden èn staat het ‘onderste’ scherm in een betere stand om als touch-toetsenbord te dienen. 360•graden scharnier à la lablet erbij en je hebt niet ook nog een 3e scherm nodig. Maar dìt concept weet totaal geen bruikbaar voordeel uit de twee schermen, samen of apart, te halen. Leuk geprobeerd, zo’n retro-feature naar het heden teleporteren, maar voor nu: terug naar de tekentafel…

  7. Ik zie een ‘flip phone’ juist wel zitten. Noemde het zelfs eerder in een reactie. Wat mij betreft mag Apple vandaag nog besluiten te stoppen met die ielige phones van nu.

  8. Het is mooi om te zien hoe het bedrijf Apple mensen dusdanig fascineert dat zij innovatieve producten of designs maken, die misschien een keer kunnen worden gebruikt in de toekomst

  9. Doet mij denken aan de communicator van StarTrek: The Original Series 😜😁😆.

    Concept ideeën zijn soms leuk en soms vreselijk, zoals deze. Hoe grappig ik ook vind als ik verbind met StarTrek van TOS😂.

  10. Super onhandigen lomp. Wie wilt dit nou ?

  11. Lijkt me helemaal niks. Loop altijd te ***** om zo’n flip phone open te krijgen zonder hem te laten stuiteren… Maar dat kan ook aan mij liggen hoor!

  12. Ik vind een schuiftelefoon wel iets.

  13. Denk ook niet dat het er ooit van komt, maar gegeven blijft dat het multitasking op iPhones een stuk praktischer zou maken.

  14. Wie deze Flippophone had bedacht…
    Maargoed. Ik geef de voorkeur aan grotere werkgeheugen, 32, 64 en 128 GB harde schijf en saffierglas.

  15. Het geeft een heel ouderwets gevoel. Op de manier waarop deze klapfoon bedacht is, zou het niks worden. Is ook helemaal niet creatief over nagedacht. Het zou een stuk interessanter worden als hij twéé beeldschermen had. Een op de telefoon zelf en een aan de binnenkant van het deksel. Dan ontstaan nieuwe mogelijkheden.

  16. @Bastian
    Dan is het misschien leuk om te weten dat de eerste clamshell telefoons (door Motorola) ontworpen waren met de Star Trek TOS communicator in gedachten!
    Mooie en solide modellen, voor een dumbphone, maar helaas een ranzig slechte menustructuur destijds.

  17. Waarom haten jullie op dit ontwerp? Ik vind hèt prachtig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.