Reacties voor: Nieuw concept iPhone 7 zegt vaarwel tegen schermrand

Een nieuw concept van de toekomstige iPhone 7 laat zien hoe je foto's fullscreen kunt bekijken. Dankzij een scherm zonder zwarte randen beslaat een foto het hele toestel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 35 reacties

  1. Komt nog niet echt nuttig over.. (En praktish niet haalbaar natuurlijk)

  2. Zie het nut niet zo van dit soort filmpjes. Maar lelijker dan de 6 reeks kan die niet worden…

  3. iPhone 7 geen home knop meer en alleen nog scherm aan de voorkant hoop ik

  4. Origineel geplaatst door EOTB
    Zie het nut niet zo van dit soort filmpjes. Maar lelijker dan de 6 reeks kan die niet worden…

    helemaal eens!

  5. Volgens mij wordt al sinds de iPhone 4 over concepten zonder schermranden geschreven. Om moe van te worden.

  6. Weet je waar ik moe van wordt? Van azijnpssrs die maar blijven zeuren over hoe lelijk de 6 serie is.

  7. Origineel geplaatst door Dana
    Weet je waar ik moe van wordt? Van azijnpssrs die maar blijven zeuren over hoe lelijk de 6 serie is.

    Helemaal mee eens! Ik vind de iPhone 6(s) (Plus) prachtig. Die concepts hoeven overigens niet voor mij, geen boodschap aan want ze zijn meestal toch lelijk en niet haalbaar.

  8. Als we het toch over iPhone 7 verwachtingen hebben denk ik dat er best een kans is dat er helemaal geen poorten meer inzitten. Opladen kan draadloos en geluid via Bluetooth 4.2

  9. Origineel geplaatst door Dana
    Weet je waar ik moe van wordt? Van azijnpssrs die maar blijven zeuren over hoe lelijk de 6 serie is.

    De 6 serie is ook gewoon lelijk. Niet alles van Apple hoeft mooi gevonden te worden. Mooi he dat er ook Apple gebruikers zijn die iets van Apple lelijk vindt.

  10. Hoe zit het dan met selfies?

  11. Origineel geplaatst door Benjaboy5000
    Helemaal mee eens! Ik vind de iPhone 6(s) (Plus) prachtig. Die concepts hoeven overigens niet voor mij, geen boodschap aan want ze zijn meestal toch lelijk en niet haalbaar.

    Hij is dan ook ronduit lelijk.

    Origineel geplaatst door Dana: Weet je waar ik moe van wordt? Van azijnpssrs die maar blijven zeuren over hoe lelijk de 6 serie is.

    En zo zullen er vast ook mensen zijn die moe worden van azijnpissers die moeten zeuren over terechte feedback over de lelijkste iphone van alle series. Kom op zeg… Uitpuilende camera in een apple product??? En die antennestrepen. Zelfs Samsung heeft een meer degelijk doordacht design op dit moment al scheelt het niet veel.

  12. @EOTB: Samsung? Kom op… dat kun je niet menen… Die S6 Edge heeft een nog verder uitpuilende camera en heeft een krom scherm ‘omdat het kan’. En dat kromme touchscreen werkt me toch een partij verschrikkelijk ruk.. je moet er eens voor de grap eentje gebruiken.. Maar qua uiterlijk is de 6 serie een stap terug ten opzichte van de 5 serie. Mee eens. Ik hoopte op een grotere 5 zonder de stukjes glas aan de achterkant. Dat zou perfect geweest zijn.

  13. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar doe het toch. Ik vind mijn iPhone 6s Plus wel mooi.

  14. Ik doe er nog ff een schepje boven op: de 6 serie is m.i. inderdaad qua looks beslist niet de mooiste iPhone. Ik zit nog met een iPhone 4 en wil nu wel eens switchen maar bijna € 1000,00 voor een vormgeving waar ik apple als topproduct absoluut niet in herken? Let wel, ik heb het niet over de hardware en software hè. Puur de vormgeving. Nog maar weer een jaartje wachten.

  15. Wat ik eigenlijk bedoelde met mijn stukkie hierboven is niet of de 6 serie nou mooi of lelijk is, maar dat ik het eeuwige gezeur erover spuugzat ben.

  16. Ik vrees voor de waterbestendigheid icm ‘nieuw materiaal’… Ik hoop niet dat ze hiermee ‘plastic/kunststof’ bedoelen..

  17. @Cihan: ieder zijn smaak he. De 6 serie is zeker mooi. Je moet wel die fluo roze case die je gekocht hebt er eerst afhalen he…

  18. Ik vind die antenne strepen op de achterkant van mijn 6s ook niet mooi. Maar de harde waarheid is dat ik die tot nu misschien maar 4 keer heb gezien want ik staar niet de hele tijd naar de achterkant. Uitpuilende camera kan in mijn nederige mening ook niet, maar gelukkig heb ik een sillicone cover en dat sluit weer perfect aan.

    Mijn collega heeft samsung edge en mijn zus S6, beide vlaggenschepen van samsung maar die haperen en lopen al vast. Met al mijn iphones heb ik dat amper gehad en als dat gebeurde dan kwam dat door een jb tweak.

    OT: als de nieuwe iphone 7 echt randloos zou zijn, dan verkoop ik mijn 6s om 7 te kopen.

  19. Origineel geplaatst door EOTB:
    En zo zullen er vast ook mensen zijn die moe worden van azijnpissers die moeten zeuren over terechte feedback over de lelijkste iphone van alle series. Kom op zeg… Uitpuilende camera in een apple product??? En die antennestrepen. Zelfs Samsung heeft een meer degelijk doordacht design op dit moment al scheelt het niet veel.

    Haha daar Is de meerderheid van de wereld het niet mee eens is de best verkochte iPhone dus denk ik niet dat ze het gaan veranderen. Die camera Ja het zou mooi zijn als die in de body zit maar heb er totaal geen last van.

  20. Heb niet voor niets een doorzichte case gehaald, iPhones zijn gemaakt om gezien te worden! En dat geldt ook voor de 6(s) serie. 🙂

  21. En de iPhone 7 heeft een geintegreerde selfie-stick….

  22. Dit concept komt ieder jaar en we hebben nog steeds geen randloze iPhone…

  23. Zelf vind ik de iPhone 6(6s) juist heel mooi, en ben ook eindelijk naar Apple kunnen gaan doordat de van dat miniatuur van 3,5 en 4 inch zijn afgegaan.

    Ik ben benieuwd wat de iPhone 7 gaat brengen, maar de 6 inruilen echt niet zolang die nog ondersteund wordt doet die het voor mij prima.

  24. Origineel geplaatst door EOTB
    Maar lelijker dan de 6 reeks kan die niet worden…

    Origineel geplaatst door Cihan
    helemaal eens!

    Nou ik kan dat wel volgen hoor het ontwerp van iPhone 4 en 5 is beter/mooier dan dat lelijke (des Samsungs) ontwerp van de 6 en 6S!

  25. @Gebo: ik dacht er precies zo over en heb ook heel lang zitten dubben, maar er moest een nieuwe telefoon komen en dus toch maar voor de 6s gekozen en ik moet zeggen dat hij erg bevalt. De antenne strepen daar kijk je toch niet naar omdat ze aan de achterkant zitten en van de camera aan de achterkant heb je ook geen last, zelfs niet zonder hoesje. Hij is snel, ligt lekker in de hand en een lekker groot scherm en met 4G retesnel internet. Overstappen van een iPhone 4 naar een 6s is overstappen van een oude rammelaar naar een nieuwe BMW of Audi.

  26. @EOTB: Zeg gewoon dat u het geld er niet voor heeft en jaloerse bent , hou u het gewoon bij een oude nokia , fijne dag nog hooooor

  27. Hoop het toch niet hoor.

  28. @Dana: Helemaal mee eens!!!!!

  29. Mensen die hun mening over vormgeving preken als een vaststaand feit, DAAR wordt je pas moe van…

  30. Ik droom er persoonlijk van dat die zwarte randen verdwijnen en de bezels aan de boven -en onderkant op zijn minst kleiner worden. Zou een enorme verbetering zijn!

  31. @Sanne: Iedereen mag gewoon een mening hebben , de een vind hem mooi de ander niet. Prima toch?

  32. @St3pHaN: Zeker hoor mag je een mening hebben ,maar Als je 3 keer op keer op 1 draadje moet zeggen hoe lelijk je de iPhone wel vindt maar wel alles wilt weten over een iPhone tja … En dat is mijn mening : )

  33. @EOTB: Juist ja en daarom kopieren HTC, Samsung het uiterlijk??

  34. @anon: eigenlijk is heeft iphone htc gekopieerd. Doe niet alsof je dom bent… htc had dit ontwerp veel eerder dan apple, zelfs de ‘lelijke antenne strepen’ zijn van htc gekopieerd. Wat samsung betreft geef ik je groot gelijk. Ik heb recent een note 5 via de vs besteld en ik moet eerlijk zeggen dat samsung echt te ver is gegaan, ze hebben zelfs de grote nadelen van iphones overgenomen (geen uitbreidbaar geheugen, micro sim en non-removable batterij).

  35. Origineel geplaatst door Oude sok: Volgens mij wordt al sinds de iPhone 4 over concepten zonder schermranden geschreven. Om moe van te worden.

    Inderdaad. Bovendien zou de homeknop zowel scherm, TouchID als button moeten zijn. Good luck with that. Oh en de lichtsensor zou lich opvangen van het scherm en wat anderen al aanhaalden. De camera, waar laat je die?

    Dunnere bezels/randen zou geen kwaad kunnen verder. En of de 6 serie mooi is; mensen zeurden dat de 4 en 5 te hoekig was en niet prettig aanvoelt en dat soort gezeur. Nu klaagt men dat de 6 te rond is terwijl alle iphones voor de 4 ook rond waren…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.