Reacties voor: Concept: iPhone 6 met notificatielicht en aanraakgevoelige knoppen

Een nieuw iPhone 6-concept laat zien hoe de iPhone er uit kan zien met aanraakgevoelige volumeknoppen en speciale notificatielichten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Pfff, kom op zeg. Ontwerpen van iPhone’s met de daarbij behorende specificatie’s die pas over een jaar of 1,5 jaar gaan uitkomen.

  2. Dit doen ze (gelukkig) toch niet, ziet er toch niet uit?

  3. Ziet er wel tof uit

  4. Belachelijk lelijk!

  5. Wat een gedrocht

  6. we zullen zien…..

  7. IPhone 6 met iOS 6 ? Toch een klein foutje van de ontwerpers. 🙂

  8. Origineel geplaatst door Dekon
    IPhone 6 met iOS 6 ? Toch een klein foutje van de ontwerpers.

    Dat hele ontwerp is fout

  9. hmm denk t niet.
    Geen symmetrie.

    Gebied boven en onder het scherm is ongelijk…
    Fout nummer 1 in design regels… Als ze dat goed zouden hebben gedaan dan zou het er al een stuk beter uitzien.

    verder zijn de ideeen wel leuk

  10. @Dekon: Hij is nog niet eens uit of er staat al Cydia

  11. Doe maar niet.
    Ziet er niet uit.

  12. Tja wat heb je hier nu aan en wat is de nieuwswaarde van deze concepten die gebaseert op minder dan gebakken lucht.

  13. Grappig, er zit een Jailbreak op… =P

    Zelf gebruik ik liever geen Jailbreaks 🙂

  14. Dit ziet er als een typische HTC creatie uit. Lijkt me stug dat er ooit zoiets uit de Apple-stal zal komen. Een “notificatie-waarschuwingsled”… dit is (a) heel erg 2007 en (b) totaal tegen de Ivy-filosofie van simpel is beter in.

  15. Ik begin een beetje zat te worden van dit soort concepten, ik wacht gewoon geduldig af op datgene wat apple eind dit jaar presenteert.

  16. Notificatielichtje blijf ik toch een gemis vonden. Had dat vroeger op m’n HTC en dat mis ik toch wel. Dan hoeft m’n scherm niet aan als hij op tafel ligt en ik misschien wat binnen heb

  17. Verschrikkelijk lelijk.

  18. Apple zal volgens mij niet snel met een notificatielichtje op de iPhone komen, die functie wordt denk ik overgenomen door de Apple smartwatch (hoop ik).

  19. aanraakgevoelige volumeknoppen. Of dat laatste in de praktijk zo handig zal zijn is natuurlijk nog de vraag: zo’n touchknop zou je veel makkelijker per ongeluk in je broekzak kunnen aanraken.

    Huh? Een iPhone-scherm kun je véél makkelijker per ongeluk aanraken dan volume-knoppen.

    Volume-knoppen functioneren toch niet als het scherm uit staat of er geen gesprek actief is.

  20. Design is grotendeels bij elkaar geraapt van allerlei verschillende toestellen. Notificatie licht kennen wij o.a. van Blackberry, Aanraak gevoelige knoppen is bekend van Android toestellen etc.

    Daarnaast betwijfel ik of draadloos opladen wel degelijk zo nuttig is?! Je moet immers toch de stekker van de ‘Oplaad plank’ in het stopcontact steken, en de grote van de ‘Oplaad plank’ is altijd groter dan de adapter die Apple nu mee levert met Idevices.

  21. Als ze in cupertino eerst maar eens kijken hoe ze dat zieke kindje genoemd “iphone 5″ terug gezond maken.

    Ik ben geen trol die hier wat keet komt schoppen,bezoek al jaren deze site en heb iedere generatie iphone gehad, maar degene die nu in m’n broekzak zit…daar moet ik van huilen!
    Ik ben iemand die z’n spullen(..ook die van een ander..) steeds met de meeste zorg behandeld en dan is het frustrerend dat dit de eerste iphone is die je gewoon niet netjes kan houden.
    Een case van 50 euro blijkt nog niet genoeg te zijn om die geanodiseerde rand in tact te houden. Bij het in-en-uitnemen van het toestel (case is enkel voor op ‘t werk)zie ik de splinters d’r af vliegen!
    Nu hoor ik jullie zeggen,”foute case!” maar dat is zeker niet zo!
    Foute iPhone,ja!!

    Dat ie bij het meest fundamentele van een gsm,namelijk BELLEN,dik de mist in gaat blijkt hier ook niemand te storen.
    Maar het zijn geen losstaande gevallen,het net staat tjokvol van klachten.
    Wanneer een gesprek afgebroken wordt kan je in eerste instantie nog iets hebben van “koop ‘ns een degelijke telefoon..” wat betreft de persoon aan de andere kant van de lijn.
    Maar uiteindelijk moet je stoppen met deaf,dumb and blind wezen en beseffen dat het jouw snert iPhone is die niet deugt.

    En nee…het is niet mijn provider z’n schuld.
    Die wees ik in eerste instantie ook met de vinger maar somewhere down the line besefte ik dat al mijn vorige modellen wél degelijk konden bellen,wél een behoorlijke 3G verbinding konden houden en een wifi ontvanger hadden die verder ging dan 1 meter van mijn router. (ook van Apple trouwens,time capsule..)

    Zeg wat je wil,en ik geloof best dat er uitzonderingen zijn,maar…de iPhone 5 is een miskleun en die zieke pretentie van Apple wordt uiteindelijk het ticket naar de plek waar ze stonden vooraleer de iPod hun redding werd…
    Aan de rand van faillissement!

    De iPhone was jarenlang top of the bill en ik stond steeds vooraan in de rij.
    bedrijven als nokia en samsung braakten wanhopig de ene na de andere smartphone uit in een poging bij te benen maar het waren allemaal tevergeefse offensieven..

    Doch,nu..nu liggen de kaarten anders..
    Samsung scheert met de galaxy-lijn hoge toppen en Nokia rijst als een fenix terug uit z’n as via de lumia,met een duwtje in de rug van Microsoft. Deze laatste nam ‘ns eindelijk de zaken serieus met windows 8. Afgekeken van apple zeg je?
    Doet er niet toe,het werkt en da’s fijn voor de Windows-users die eindelijk ook ‘ns waar voor hun geld krijgen.
    Want waarde vrienden…apple was pionier,trendsetter…allemaal waar.
    Doch laten ze nu te vaak steken vallen zonder de discipline en wakend oog van Steve Jobs maar as we speak worden de kleine zieke broertjes groot en gezond terwijl Apple een gemeen hoestje aan ‘t ontwikkelen is.

    De concurrentie mag dan wel als na-apers bestempeld worden maar je kan het vergelijken met de Britten… zei vonden het voetbal uit maar er zijn er die ‘t veel beter kunnen 😉
    Microsoft,Samsung,Sony?… leerden uit hun fouten en vooral leerden ze van Apple,terwijl deze wil blijven teren op de innovatie en evolutie die ze ontketenden…
    Steeds rond zich heen schoppen en slaan,rechtzaken beginnen terwijl ze evengoed schaamteloos technologie jatten aan de lopende band en toch een patent durven aanvragen voor iedere scheet die ze zelf laten.
    Het wordt stilaan een zielig vertoon daar in California… .

    nu, Om dan toch héél even on-topic te wezen… butt ugly conceptmodel… 😛

  22. @rodie: Zo.. Heb je dat allemaal op je iPhone getypt.. Mooi, zo’n telefoon..

  23. @rodie: Alle producten van Apple bevatten, naast dat inmiddels overgewaardeerde logo, ook al heel lang de tekst ‘Made in China’. Voor de meeste gebruikers zo’n tien jaar geleden genoeg aanleiding om dat soort producten links te laten liggen. Apple is marketing en zeker niet de kwaliteit die ze prediken.
    (Red.) Megaquote i.v.m. leesbaarheid verwijderd.

  24. Origineel geplaatst door GStylR
    @rodie: Zo.. Heb je dat allemaal op je iPhone getypt.. Mooi, zo’n telefoon..

    hahah,nee 😀
    op m’n Macbook.. 😉

  25. Origineel geplaatst door michel
    @rodie: Alle producten van Apple bevatten, naast dat inmiddels overgewaardeerde logo, ook al heel lang de tekst ‘Made in China’. Voor de meeste gebruikers zo’n tien jaar geleden genoeg aanleiding om dat soort producten links te laten liggen. Apple is marketing en zeker niet de kwaliteit die ze prediken. (Red.) Megaquote i.v.m. leesbaarheid verwijderd.

    Zo zou ik het nu ook niet meteen stellen.
    Ten eerste is het dan een beetje raar dat je ‘r sowieso van uit gaat dat iets uit china niet deugt..
    Over de kwaliteit van afwerking valt niks te zeggen (behalve de iPhone 5 dan… 🙂
    High end=Apple
    Ten tweede staat mijn huis vol dingen van Apple,die werden aangeschaft om iets te vervangen dat “niet” deed wat het hoorde te doen.
    Overstappen van windows naar OSX behoort voor mezelf dan ook in het rijtje : “best gemaakte beslissingen” .
    T.e.m de iPhone 5 zal je mij niet horen klagen over produkten van Apple en de manier waarop de devices samenwerken,daar kan ieder ander producent nog een mooi puntje aan zuigen.
    Ik opende onlangs mijn MacBook om de hdd en werkgeheugen te upgraden.
    Zoals dat ding er na 5 jaren intensief gebruik er vanbinnen en vanbuiten nog uitziet…dat ademt kwaliteit uit jongen…
    Ik denk dat jij op het verkeerde forum zit 😉

    Nu spuwde ik m’n gal eerder ook wel uit,maar da’s enkel uit vrees dat apple de richting uitgaat waarvan jij beweert dat z’r zich al 10 jaar begeven…
    Maar na alle zuurverdiende duiten van mij die reeds in Apple’s geldlaadje gingen heb ik wel dat recht om van een woordje (onbevooroordeelde) kritiek te voorzien.
    Wat ons terug naar mijn vorige post brengt…: iPhone 5 deugt niet… 😛

  26. Helaas is het wel voor een gedeelte waar wat rodie zegt, maar dan met het zwarte model (de witte heeft dit probleem niet) dus ja de zwarte model is erg gevoelig voor krassen TE gevoelig vind ik dan, ik heb nu een iPhone 4 genomen maar als ik de iPhone 4 van mijn baas zie na 2 jaar moet ik zeggen dat die bijna als nieuw uitziet (en hij gebruik alleen een bumper meer niet).
    Maar sommige zwarte modellen van de iPhone 5 die ik langs zie komen, fufu ziet eruit alsof het minimaal 3 jaar oude telefoon is met een zwaar leven achter de rug.

    Maar ontopic ledjes en dergelijke past niet bij een iPhone het moet simpel en strak want daar zijn we van hun gewend, ledjes en dergelijke laten we aan bedrijven die daar wel wat moois mee kunnen en wat wel bij hun image past (zoals sommige xperia modellen van Sony).

  27. Uygar Kaya en Ran ? Laten we hopen dat ze het niet snappen dat dit ontwerp niet de iPhone 6 zal worden.
    Er is al veel over gezegd maar in ben erg gehecht aan IOS, dus ja, dan is er weinig keus , en gelukkig maar.
    Daarbij wil ik er echt op wijzen dat ik gebleken dat een iPhone, ongeacht het model, de hoogste “restwaarde” heeft. Stel je wil je Samsung Galaxy na een jaar weer verkopen ga je schrikken.
    Kortom, ik vind de produkten van Apple vrijwel altijd top en fijn dat het allemaal met elkaar kan “praten”.
    Dus beste mensen, gun Apple een klein beetje meer tijd deze keer en vergeet ook IOS7 niet, misschien wel belangrijker dan welk model iPhone dan ook….
    Ik lees al jaren de iPhoneclub en het is elk jaar hetzelfde: Iedereen komt met ontwerpen of uitgelekte onderdelen van de nieuwe iPhone. De tijd heeft uitgewezen dat we misschien 2 weken voor de presentatie een idee hebben hoe dat ding er uit komt te zien.
    Dus zullen we gewoon wachten op de presentatie ?

  28. @Hans23: Na die presentatie kan je nog 3 maanden wachten..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.