Reacties voor: Concept: iPad Pro met magneetlader en vier camera’s

Een nieuw concept laat de iPad Pro met 12,9-inch-scherm, magneetlader, vier camera's voor Facetime en meer toevoegingen zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Neen bedankt onzinnig

  2. Ik zeg allemaal doorvoeren. Waarom kiest Apple niet voor draadloos opladen? Dan zijn per direct van de EU-wetgeving af.

  3. Laat maar komen als hij draait op iOS

  4. Yes please met USB ,multiboot iOS/osx meerdere gebruikers, pc en laptop killer bring iT On

  5. iPad Pro? Ik zeg nee! Lijkt me erg onhandig een 12″ tablet in je hand…

  6. Lijkt me geweldig als een soort portable cintiq.

  7. Waarom niet gelijk iMac Touch Pro Air Pad? 27 inch! Hoppa!

  8. Holy SH*T! Die lader, en de kabels zo mooi in elkaar over laten lopen!!!

  9. Zo’n groot tablet? Ik vraag me af wie dat gaat kopen.
    De iPad mini is niet voor niets een groot succes. De iPad is mij met zijn 10″ scherm in de praktijk al te groot gebleken.

  10. Lijkt me een fantastisch product. Mocht deze ooit uitkomen voor een redelijke prijs, dan zou ik hem best wel willen hebben.

  11. Vier camera’s? Serieus? Hartstikke nutteloos en de camera in Apple logo al helemaal

  12. Als dit klopt dan gaat Apple de Samsung-tour op, elk halfjaar nieuwe tablets aankondigen die weer iets groter zijn en iets beter zijn dat je het verschil amper merkt behalve de grootte van de scherm.

  13. Lijkt mij ook een geweldige aanvulling!! Ik heb op het moment zelf zowel de iPad als de iPad mini. Een groter scherm en een fijne pen (zoals bijv. Voor de Galaxy Note) zou best fijn zijn. De behoefte aan een docking station voor de iPad Pro zal uiteraard groter zijn dan bij de kleinere modellen. Wellicht komt er nog een mogelijkheid om OSX-software te draaien op de iPad Pro.
    Aan 4 camera’s aan boord van de iPad Pro zal ik zelf geen behoefte hebben (tenzij er geweldige augmented realty toepassingen komen) Ik gebruik de camera’s van mijn huidige iPads ook niet of nauwelijks.

  14. Het eerste wat ik dacht was wat moet ik met 4 camera’s op een iPad?!

  15. Dit moet dan wel de laptop vervangen, Op z’n minst moet je bestanden naar een usb kunnen slepen.

  16. Gaat Apple nog niet doen. Een ipad pro kan altijd nog als de verkopen van de bestaande twee gaan dalen, en dat zal voor lopig nog niet zo zijn. Draadloos laden gaat het ook niet worden, in de praktijk (niet in theorie) is het inefficienter dan met een kabel en bovendien kost de “ontvanger” die moet worden ingebouwd alleen maar ruimte in een apparaat die alleen maar kleiner moet worden. Ook zou het apparaat qua prijsstrategie duurder moeten worden (niet qua productiekosten, maar qua strategie) en dus helemaal onbetaalbaar.

    Wellicht in de toekomst, maar nu nog te vroeg…

  17. Alleen de iPhone Pro nog met een 4,7 inch scherm en dan is het compleet!!

  18. Om een MB of laptop te vervangen door een iPad is meer nodig dan alleen een groter scherm en wat camera’s. IOS zal flink op de schop moeten. In z’n huidige vorm is het totaal ongeschikt als laptop vervanger.

  19. Wij hebben de 12 inch samsung tab pro in ons assortiment. Deze is volgendsmij in 3 maanden maar 2/3x over de toonbank gegaan… Ik kan het formaat geen succes noemen.

  20. @Julian: Lijkt me sterk dat Apple de markt gaat overspoelen met heel veel verschillende tablets. Dat is Samsung’s aanpak (schieten met hagel), terwijl Apple het meer moet hebben van een paar goede producten. Als alles door de handen van Jony Ive moet gaan, is dat ondoenlijk om zoveel tablets per jaar uit te brengen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.