Reacties voor: Concept: iPad 5 in de Apple Store

Martin Hajek heeft renders gemaakt van de iPad 5 in de Apple Store. Hij ging daarbij af op gelekte onderdelen, zoals die van Sonny Dickson.
Lees het complete artikel → Concept: iPad 5 in de Apple Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Prachtig ben benieuwd wanneer deze leverbaar is in NL hoop snel, iPhone 5S duurt ook al best lang

  2. En hoe krijgt hij dat dan voor elkaar?
    Ziet er wel goed uit trouwens…

  3. VET!

  4. Die Martin moet zich wel heel erg vervelen om hier tijd in te steken :’)

  5. Nu hopen dat de ipad 5 daar snel komt te liggen, kan niet wachten…

  6. @Applefreak: 25 oktober 🙂

  7. Mijn iPad 2 is aan vervanging toe. Laat maar komen.

  8. Als de iPad 5 er is (of hoe hij dan ook gaat heten, DE NIEUWE IPAD) ga ik hem gelijk vervangen met mijn huidige iPad 3. Aan vervanging toe dus 🙂

  9. Hoezo aan vervanging toe?

  10. Ik weet niet wat jullie allemaal met jullie ipads doen… Maar ik heb hier nog een ipad 3 in nieuwstaat en toch gebruik ik hem ieder dag en werkt nog steeds perfect… Ik sla voorlopig nog aantal nieuwe ipads over…

  11. Hoeveel kost de iPad bij introductie? €499,- voor het 16 GB model?

    Deze iPad zal wel toekomst proof zijn aangezien de volgende iPad 40% in resolutie omhoog gaat zal de GPU/CPU van de volgende iPad meer ervoor moeten zorgen dat alles soepel moet draaien op die resolutie terwijl de iPad 5 dat makkelijker doet voor zijn native resolutie.

  12. Mijn tip: wacht tot het laatste weekend van januari 2014 als de Mediamarkt alles weer wegdoet met 21% korting. Een iPad5 voor 399 euro of wat te denken van een iPad4 voor op 32 Gb voor hetzelfde geld.

  13. De nieuwe nieuwe ipad gaat het heten?
    Erg mooi, vraag me alleen af of die smalle randen wel zo handig zijn, ik kan een tablet niet zo vasthouden als een telefoon. Ik weet wel dat de software daar rekening mee houdt, maar of dat nou zo handig is. Functionaliteit is ook belangrijk, niet alleen uiterlijk. Verder super, maar niet een dermate grote verbetering in het dagelijks gebruik om een uitgave van over de €500 te verantwoorden. Als je al een ipad 2,3 of 4 hebt.

    We geven met z’n allen op deze manier te veel geld uit aan niet Nederlandse bedrijven, niet goed voor onze economie… (Maar dat terzijde).

  14. Dat klopt niet helemaal dat mediamarkt de ipad 5 zonder btw verkoopt. MAX 7,5% thats all. Ipad 2 zou kunnen,maar zeker geen nieuwe ipad 5. Apple doet liever niet mee aan zulke acties. Spreek uit ervaring (werk)…

  15. Origineel geplaatst door Rens
    Mijn tip: wacht tot het laatste weekend van januari 2014 als de Mediamarkt alles weer wegdoet met 21% korting. Een iPad5 voor 399 euro of wat te denken van een iPad4 voor op 32 Gb voor hetzelfde geld.

    iPad wordt altijd uitgesloten van de btw actie…..in ieder geval in het verleden.

    Trouwens, MM had ook altijd in september een btw actie. Die is dit jaar niet geweest!

  16. Origineel geplaatst door Rens: Mijn tip: wacht tot het laatste weekend van januari 2014 als de Mediamarkt alles weer wegdoet met 21% korting. Een iPad5 voor 399 euro of wat te denken van een iPad4 voor op 32 Gb voor hetzelfde geld.

    Eens iPhone en iPad zijn altijd uitgesloten van deze actie net zoals vele andere producten en merken.

    Vorig jaar hadden ze deze actie ook in November dus wie weet!

  17. @Flieps:

    Nee, mediamarkt had enkel afgelopen jaar een btw actie in september in verband met de btw verhoging. Voorgaande jaren was deze actie uitsluitend in januari (en idd helaas doen de ipads niet mee..,)

  18. Een oplichtend Apple teken zou ook wel leuk zijn.

  19. Origineel geplaatst door Janiks
    Die Martin moet zich wel heel erg vervelen om hier tijd in te steken :’)

    Ja hoor, daarisieweer …… Pffffff
    Misschien heeft hij ook nog wat tijd deze mogelijke versie af te beelden terwijl ik em in m’n handen heb zittend op de bank, zittend aan tafel, in een stoel, op bed, in de tuin, op t strand, op de boot, etc etc
    als hij dan toch zoveel tijd over heeft om deze ‘interessante’ afbeeldingen te produceren….. :-p

  20. ik zit nog steeds met de ipad 1 heb hem vanaf de eerste
    week dat hij uit kwam maar als de 5 er is komt deze er zeker zal wel een wereld van verschil zijn met de 1

  21. Origineel geplaatst door Rob
    Hoeveel kost de iPad bij introductie? €499,- voor het 16 GB model?Deze iPad zal wel toekomst proof zijn aangezien de volgende iPad 40% in resolutie omhoog gaat zal de GPU/CPU van de volgende iPad meer ervoor moeten zorgen dat alles soepel moet draaien op die resolutie terwijl de iPad 5 dat makkelijker doet voor zijn native resolutie.

    Als de iPad 40% in resolutie zou stijgen, zoals volgens de geruchten, zou dat pas de volgende generatie zijn, de 6e dus. Dan zullen ze de G- en CPU dan wel genoeg opschroeven om dat aan te kunnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.