Reacties voor: Zo kan iOS op de iWatch eruitzien (concept)

Een nieuw concept van Edgar Rios laat een iWatch gemaakt door Burberry zien. Het iWatch-concept legt de aandacht op de iOS-inteface.
Lees het complete artikel โ†’ Zo kan iOS op de iWatch eruitzien (concept)
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. DAIM ik zou dit echt te gek vinden

  2. Dit is in feite gewoon een iPhone voor om je pols. Het lijkt me sterk dat Apple zo’n ontwerp overweegt.. Aannemelijker lijkt me dat er gekozen wordt voor een ontwerp dat zowel de mogelijkheden van de iPhone uitbreidt alsook extra functies toevoegt.

  3. Ziet erg gelikt uit jongens !!!
    Jullie leggen wel de lat voor Apple wel erg hoog kwa design.

    ๐Ÿ˜‰

  4. Is inderdaad leuk, maar gewoon een kleine iphone.

  5. @Rowdy: Waarom zou apple dit niet doen? Het is in de basis toch ook niet meer dan een externe display? Alle functionele rekenkracht gebeurt in/op je iPhone, de weergave van het resultaat daarvan zie/bestuur je op je pols. Mooier kun je het niet krijgen lijkt mij!

  6. Niet erg creatief hoor. Copy paste van een iPhone. Hoekjes bijwerken klaar!!

  7. Ziet er goed uit.

    Ik ben het eens met alle mensen die hier zeggen: ‘dit is gewoon een iPhone voor om je pols’, maar zou dit nou echt een probleem zijn? Ik zie het zelf meer als een functie: Alles wat je hebt op je iPhone, maar je hoeft hem niet eens uit je zak te halen!

    Het enige probleem wat ik nog zie is hoe we met iOS erop het batterijgebruik nog (boven?) de tien uur houden.

    Verder wel gaaf concept ;).

  8. Origineel geplaatst door fgeer
    Niet erg creatief hoor. Copy paste van een iPhone. Hoekjes bijwerken klaar!!

    En dat is erg wil je zeggen? iPhones zijn toch echt wel de mooiste telefoons op de market (mijn mening)

  9. Damn, dit is in mijn ogen toch echt het mooiste concept die ik tot nu toe gezien hiervan. Als het resultaat op z’n minst in de richting komt van dit concept dan koop ik hem! ๐Ÿ˜€

  10. Ziet er zeker niet slecht uit. Ook ik vind t veel op een iPhone met een bandje lijken, maar het ging natuurlijk vooral om de iOS. Zou dit ontwerp wel eens van de zijkant willen zien.

    Maar hoe dan ook, ik denk dat ik mn iPhone 5 nog n jaartje langer houd, zodat ik de iWatch kan betalen. Kom maar op met die keynote…

  11. Vind ze er wel zeer goed uit zien.

  12. Met voorsprong het mooiste ontwerp tot nog toe.

  13. Wordt voorzien dat Apple een duur pols-uurding op de markt gaat brengen, net als die Italiaanse lijn 2 jaar geleden. Hoop is dat ze aan de AppleCultmasses denken een [ietwat minder prijzig] polsgadget uitzet.
    Ik verwacht binnenkort gewoon mijn Kreyos Meteor, waterproof met microfoon en nog heel wat functionaliteiten.
    We’ll see…. just bring me my AppleTV new generation real quick

  14. Dit zie ik mezelf niet dragen. Te groot en het lijkt niet meer op een horloge. Het moet functioneel en design hebben. Dit is een tv om je pols.

  15. Origineel geplaatst door Harm
    Dit zie ik mezelf niet dragen. Te groot en het lijkt niet meer op een horloge. Het moet functioneel en design hebben. Dit is een tv om je pols.

    Te groot, tv om je pols? jij bekijkt zeker deze plaatjes op een 50 inch scherm en denkt dat ie dan ook zo groot is? Het lijkt niet meer op een horloge? Wat maakt dat nou weer uit, er moet toch informatie op. Het is een nieuw product, dat hoeft niet op een horloge te lijken anders is het gewoon een horloge. Rare comment.

  16. Ik zeg DOEN !! ๐Ÿ™‚

  17. Heeeel vet!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.