Reacties voor: Concept iOS 7: panorama-achtergronden en plat ontwerp (video)

Een conceptvideo laat zien hoe iOS 7 er uit zou zien met panorama-achtergronden, meer Siri-mogelijkheden en een plat ontwerp.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Iemand enig idee of iOS7 beschikbaar zal zijn voor de iPhone 4?

  2. Eigenlijk zitten er flink wat handige functies in de concept, echter wat betreft Siri denk ik dat zo uitgebreid het alleen in de VS zou zijn.

  3. Ziet er goed uit!

  4. Origineel geplaatst door Bram
    Iemand enig idee of iOS7 beschikbaar zal zijn voor de iPhone 4?

    Mijn gok: ja.
    De 3GS blijft steken op ios 6, de iphone 4 op ios 7 gok ik.

    wanneer de iphone 5S wordt aangekondigd vermoed ik dat de 4 uit de productie gaat, en de 4s deze vervangt. Of misschien gaat die ook wel uit de schappen en krijgen we een gekleurd budgetmodel.

  5. Origineel geplaatst door Remco
    Mijn gok: ja.
    De 3GS blijft steken op ios 6, de iphone 4 op ios 7 gok ik. wanneer de iphone 5S wordt aangekondigd vermoed ik dat de 4 uit de productie gaat, en de 4s deze vervangt. Of misschien gaat die ook wel uit de schappen en krijgen we een gekleurd budgetmodel.

    Of gaat 4, 4S en 5 uit de schapprn en krijgen we een budget iPhone en een 5S.
    Hopelijk gaat iOS7 net zo soepel op de iphone draaien als iOS6 nu op de 3GS, want ik heb dat onderbuik gevoel dat iPhone 4 met iOS7 net zo eindigt als iPhone 3G met iOS4 dus traag en voegt haast niks toe.

  6. Ziet er grappig uit, qua functies. Qua design is het 1 grote puinzooi, inconsistent, en niets wat Apple-like is. Leuk gemaakt dus, maar dit gaat nooit ook maar enigszins lijken op wat we aanstaande maandag te zien gaan krijgen.

  7. Leuk dat mensen steeds hun fantasie gebruiken om user interface designs te maken! Ik vind het interessant om ernaar te kijken en erover te fylosiferen.

    Maar bij dit concept ben ik enkel overtuigd van de panorama backgrounds. De rest klopt gewoon niet. It does not make any sense.

    3G en Wifi aan/uit zetten via Siri? Dit is een technisch detail. Ik denk eerder dat Apple een slimme manier bedenkt zodat je je nooit meer druk hoeft te maken waarmee je verbonden bent. Dan heb je gewoon “internet” en waar dat vandaan komt hoeft de gebruiker niet per se te weten.

    Icoontjes voor folders? Ziet er leuk uit, maar ik vind het nu juist handig dat ik in één oogopslag kan zien waar ik bijvoorbeeld de 9292 app heb gelaten. Anders moet je eerst alle mapjes af voor je em vindt.

    En dan die settings op het einde… oh my god. Scrollen in folders? Als ze daar al voor kiezen maken ze daar echt geen setting van. Maar dat doen ze niet want als je scrollen toestaat wordt het home screen echt te ingewikkeld. Het moet simpel blijven zoals het nu is.

    En die andere setting over multitasking. Daarmee doet hij een poging om als gebruiker controle te hebben over het multittasking gedrag… Nee!! Alsjeblieft niet zeg. Dit gaat ook tegen de hele fylosifie in van Apple wat betreft multitasken. Het idee is juist dat je helemaal geen weet hebt van dat apps “aan staan” of “afgesloten” zijn. Daarom noemt Apple het ook geen multi tasken maar “fast app switching”. Dit is het enige wat je als gebruiker hoeft te interesseren: ik wil naar die app, hop je krijgt em in beeld. Meer niet. Ik snap wel waar hij vandaan komt met dit idee… want mensen storen zich er natuurlijk aan dat sommige apps automatisch worden afgesloten terwijl ze het niet willen of dat de telefoon trager lijkt te worden van veel apps in de multi tasking bar… Dit zijn dingen die worden vanzelf beter in de toekomst. Later heb je hier helemaal geen last meer van omdat een app dan zo snel start dat je geen verschil ziet tussen of ie start of dat ie nog open was. Ook hebben telefoons dan zoveel geheugen dat je 50 apps tegelijkertijd open kan hebben voordat er eentje afsluit… Dat soort dingen maken dit gewoon vanzelf beter.

    Maar goed tot zover mijn rant 🙂 haha

  8. Binnen een paar weken weet je hoe ios 7 is , veel functies zeker werk niet op iphone 4 en 4s maar dat is apple

  9. @Danny: Zou er ook een nieuwe macbook komen? Er gaan veel geruchten, maar zeker ben je er nooit van t is een jaar geleden namelijk. iPhone 5s zal niks spectaculairs zijn denk ik net als 4s alleen stuk sneller krachtige processor camera aanpassingen niks revolutionairs. Als dit iOS 7 is dan… Ik geloof niet eens dat dit t kan zijn haha , zitten handige dingen maar t is 1 puinhoop.

    Er is ook gezegd (ook geruchten) dat iOS alleen voor iPhone 5 en hoger beschikbaar zou zijn en iPad 4 mini en dan de opkomende iPads en natuurlijk iPod 5g

  10. Die panorama achtergronden had ik al op een HTC Hero vier jaar geleden… Ik denk niet dat Apple in iOS 7 een functie gaat brengen waarvan de android fanboys kunnen zeggen dat ze gestolen is.

  11. Origineel geplaatst door Danny
    Ziet er grappig uit, qua functies. Qua design is het 1 grote puinzooi, inconsistent, en niets wat Apple-like is. Leuk gemaakt dus, maar dit gaat nooit ook maar enigszins lijken op wat we aanstaande maandag te zien gaan krijgen.

    het is niet de aanstaande maandag maar 10 juni

  12. @Tom van Zummeren:
    filosoferen 😉

  13. @Danny: Zou dat komen omdat het niet aanstaande maandag is maar de maandag erna, de 10de? 😉

  14. Windows phone reborn.

  15. Hee het Siri rondje is ovaal geworden.

    Wat een rommeltje verder trouwens, laten ze dit maar niet doen bij Apple.

  16. Ach wat maakt het uit, over kleine 2 weken weten we het wel, ik denk dat het gewoon bij het uiterlijk blijft, de widgets, intergratie met vimeo en flickr ( wat ik overigen onzin vind ) en ik gok nieuwe talen bij Siri en misschien wat kleine performance tweakes.

  17. Waarom eig eigenlijk 5s .
    Der was toch bevestigd dat de s bij de 4s siri functie inhield.
    ??????

  18. Origineel geplaatst door jer
    Binnen een paar weken weet je hoe ios 7 is , veel functies zeker werk niet op iphone 4 en 4s maar dat is apple

    “dat is apple..” beetje een flauwe opmerking.
    Ik denk dat als je vergelijkt met andere besturingssystemen,Apple’s iOS er qua ondersteuning er nog het best uitkomt.
    Of is het volgens jou zo dat de huidige versie van Google’s kindje nog op de eerste Android Smartphone te installeren valt??? think not,bubb!
    De updates van Android zijn schaars,om bot te wezen zelfs ronduit schandalig en om te kunnen blijven volgen, ben je al een stuk sneller verplicht een nieuw toestel te kopen.

    Je moet ook even je verstand laten spreken en weten dat het ooit ergens ophoudt. De Hardware wordt op een bepaald moment ondergeschikt aan het OS ,dat door de tijd heen meer mogelijkheden bevat maar ook een sterkere processor nodig heeft, wil het vlot kunnen draaien.
    dat laatste…vlot draaien…, DAT is Apple,mijn beste… !

    Als je ziet dat het huidige iOS nog op een toestel draait dat al twee generaties achterloopt (4,4S,5…), dan hoef je als consument écht niet te klagen.
    Trouwens,de 4S heeft quasi dezelfde functies als de iPhone 5 dus eerst even beraden vooraleer je gaat posten, want eigenlijk zet je jezelf voor paal met zulke uitspraken.
    No offence 😉

  19. Waardeloos concept.

    @jer: iOS6 draait zelfs nog op een 3GS en die is bijna vijf jaar oud. (Kan je van Android niet zeggen.) De kans dat iOS7 niet meer op een 4 komt, is dus erg klein.

  20. Het idee van die ios 7 concept is wel mooi, echter kan 90% van het concept al met de wel bekende jailbreak tweaks.
    Wat dat betreft niks vernieuwends, op de Siri functie na dan.
    Al geloof ik niet dat Siri zo uitgebreid word dat je een taxi enz kan bestellen, en al helemaal niet in Nederland waar je bijna niks aan Siri heb.
    We zullen zien de 10e , alle geruchten weer de wereld uit en wij (hopelijk) blij!

  21. Origineel geplaatst door Beloved
    @Tom van Zummeren:
    filosoferen

    Omg wat slecht. Ik had zeker even een black out ofzo haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.