Reacties voor: Concept: iOS 6 met vernieuwde apps en bestandssysteem (video)

Een video van YouTube-gebruiker MisterWhite84 laat zien hoe iOS 6 er mogelijk uit komt te zien. Hoewel geen van de getoonde functies is bevestigd door Apple, is het interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Tot nu toe mooiste concept dat ik gezien heb.
    Op een paar dingen, zoals mision control, na. Deze vind ik onhandig in het concept aangezien alles op volgorde staat van laatst geopend. Vind het nu makkelijk dat ik alles snel door elkaar kan doen. (chaotisch ik weet het)

  2. Ik moet zeggen, ziet er verdomd goed uit.. alleen die muziek widget kan wel wat netter. Maar het blijft een concept he 😉

  3. ziet er mooi uit! zeker een van de beste concepten tot nu toe. zitten een paar leuke functies in die ik klaar terug wil zien bij Apple! Denk alleen niet dat de iPhone 3Gs word ondersteund…..

  4. Origineel geplaatst door Mark
    Tot nu toe mooiste concept dat ik gezien heb. Op een paar dingen, zoals mision control, na. Deze vind ik onhandig in het concept aangezien alles op volgorde staat van laatst geopend. Vind het nu makkelijk dat ik alles snel door elkaar kan doen. (chaotisch ik weet het)

    De huidige multitask bar is ook wel oke ja, alleen mis ik wel een mogelijkheid om alle apps in een keer te sluiten.

    En over notificaties, ik zou graag ook een aan/uit schakelaar willen voor de push notificaties. Dus om ze ALLEMAAL in een keer uit of aan te zetten.

  5. Bestanden downloaden met Safari??? Ik zie een hekje openstaan voor de jailbreakers 🙂

  6. Origineel geplaatst door densoft
    Bestanden downloaden met Safari??? Ik zie een hekje openstaan voor de jailbreakers

    Nou, dat hekje zit nog op slot, aangezien dit maar een concept is.

  7. Prachtige concept video!! Dit zou echt perfect zijn! Enkel bij Mission Control twijfel ik nog …

  8. Zou mooi zijn als inderdaad de quick settings, waarvoor nu nog een jailbreak nodig is, inderdaad in het notification center terecht komen.

  9. Erg mooi. Wat mij betreft wordt dit hem

  10. Zie wel aardig wat dingen terugkomen die je als jailbreaker al gewoon kan hebben draaien…

    Ik noem een sbsettings…

  11. Misschien in iOS60
    Ze moeten nog zoveel fixen en gelijk trekken en dan nog maar te zwijgen over features toevoegen..

    word straks precies waar de concurentie goed in word, customizing, features, vrijheid etc..

  12. Verkocht!

  13. ziet er mooi uit, maar denk niet dat apple die downloads zal toepassen vermits ze hun ios virusvrij willen houden?

  14. Nou, ik vermoed dat de maker een jailbreak heeft want alle ideeën zijn van reeds bestaande jailbreak apps / tweaks.

  15. Ziet er goed uit!

    Mooiste zou nog zijn als Apple net als Dropbox een Votebox op zou zetten, waar mensen in bezit van een Apple-id kunnen stemmen op welke functionaliteiten zij het liefst in de volgende release zouden zien.

  16. Ik zou toch ook wel iets van een gebruikers profiel willen kunnen kiezen. Je ziet bijvoorbeeld op een iPad toch wel steeds meer dat meerdere mensen zo’n ding gebruiken. Lijkt mij handig aan de ene kant..aan de andere kant misschien draai je daar nou net het gebruiksgemak een beetje mee de nek om…

  17. Zeer mooi concept. Het zou mooi zijn moest notification center wat meer toepassingen hebben zonder dat je hem hoeft te jailbreaken. En zelf met mission control zou ik nog kunnen leven!

  18. Bekijk op Youtube? Leuk als de link zou werken op mijn iphone 4s.
    Blauwe letters -bekijk op Youtube.
    No way !!

  19. Iedereen heeft het over misson control -_-‘. Denken jullie nou echt dat safari download er in komt? Nooit gaat apple dat doen. Dan kan iedereen downloaden wat ie maar wilt incl shizzle die je telefoon kunnen slopen

  20. Haha blijkbaar behoor ik dan toch tot de personen die hier niet echt (visueel) gek op is..

    Voor mij in vergelijking tot andere telefoon os’en.. Vind ik iOS nog redelijk clean en goed uitgevoerd.. Natuurlijk zijn er handigheden die toegevoegd mogen worden.. Maar veel van deze functies vind ik niet aantrekkelijk.. Waar ik Apple een kei in vind is dat ze juist niet zomaar een app ietsje vergroten maar per device kijken op hoe een app het meest gebruiksvriendelijk gebruikt kan worden..

    Voor mij dus de hoop dat dit hem niet gaat worden..

  21. Er zitten wel leuke ideeën tussen 🙂
    Enkel vind ik die muziek app en de widgets in die video lelijk.

  22. Nou nou wat een verschil als nu. Niks bijzonders. waarom iedereen het zo geweldig vindt.
    Ze kunnen beter de vergrootglas aan pakken, dat is tot nu toe het waardeloost.

  23. Het filmpje werkt gewoon op de iPhone 4S hoor 😉 maar een zeer mooi concept. Zou blij zijn als dit in iOS 6 zou komen!

  24. Waar kan ik die achtergrond vinde die hij in het filmpje gebruikt :p?

  25. A fijn een knop om alle apps te sluiten.

  26. iOS en een open bestandssysteem? Gaat nooit gebeuren. Apps beheren hun eigen bestanden maar, dat is de filosofie van Apple.

  27. @Willem: Voor de wallpaper zie hier.

  28. Sorry hoor maar ik vind dit zoals alle concepten die ik heb gezien flink bagger. Het enige wat we wel bevalt zijn die app redesigns. Meer consistentie! Ben ik altijd voor. Maar een eigen bestandssysteem? Alsjeblieft niet zeg! Ik las de titel van dit artikel en ik schrok me dood, ik was even bang dat Apple een domme beslissing als deze zou maken nu Steve Jobs dood is. Maar gelukkig, het is een concept. Nee, ik vind het zo’n enorm goed punt van de iPhone en iPad dat je geen bestandssysteem hebt. Dit houdt dingen echt enorm simpel. Bestanden worden gewoon opgeslagen bij de app die ze kan openen en worden netjes via iCloud gesynced naar dezelfde app op een ander platform. Als bijv safari een bestand downloadt die hij niet zelf kan openen wordt gewoon de app geopend die dat wel kan. Deze app slaat het dan op zijn beurt op binnen de app! Dat is hoe het nu werkt en het is perfect zo. Enige wat mist is dat veel apps niet beschikbaar zijn op Mac, of dat apps nog geen iCloud ondersteunen op Mac zoals die van iWork. Mission Control op zo’n klein scherm? Tuuuuuurlijk :P. Anyway ik kan hier nog veel langer over doorgaan maar ik heb denk ik mijn punt wel gemaakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.