Reacties voor: Zo kan Instagram op de Apple Watch eruit zien

Een concept van Instagram op de Apple Watch laat zien hoe de populaire foto-app eruit zou kunnen zien, met schermvullende foto's.
Lees het complete artikel → Zo kan Instagram op de Apple Watch eruit zien
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Niet dat je dat nodig hebt ofzo, ik vind dat apple watch gedoe echt onzin.

  2. Origineel geplaatst door sjaak
    Niet dat je dat nodig hebt ofzo, ik vind dat apple watch gedoe echt onzin.

    Dat zeiden ze 20 jaar geleden ook over de mobiele telefoon

  3. Ik zit hier wel op te wachten hoor!

  4. “laat zien hoe Instagram er op de Apple Watch uit gaat zien.”
    “laat zien hoe de populaire foto-app gaat werken op de Apple Watch.”

    Het is een concept, het laat zien hoe de maker dénkt dat het er uit zou kúnnen zien.
    Wel aardig gedaan trouwens, ziet er goed uit. Ben erg benieuwd hoe goed de Apple Watch het gaat doen, en zit zelf nog wat op het vinkentouw. Dit soort beelden maakt lekker en geeft toch weer wat meer zin in een eventuele aanschaf.

  5. Wat ik niet begrijp is dat de Apple Watch ontworpen is als aanvulling tot je iPhone, mits hij er erg afhankelijk van is. Dit vind ik toch wel een domper, omdat je bijvoorbeeld niet eens kan gaan joggen énkel met je Apple Watch, of dat je niet zomaar iets kan vragen aan Siri zonder dat je iPhone binnen een straal van 10meter is… Alles word gedaan via je iPhone, dan kan je net zo goed je iPhone zelf gebruiken, de Apple Watch hoeft het niet voor mij te doen…

  6. @snr: Mee eens, maar groot voordeel daarvan is wel dat niet elke 2 jaar en je iPhone en je Apple Watch vervangen hoeven worden. Doordat voornamelijk de rekenkracht gebruikt wordt van je iPhone verwacht (en hoop) ik dat de Watch een stuk langer mee kan gaan.

  7. Hier is trouwens een filmpje van de Instagram op de Apple Watch, maar dan ‘the real thing’. Geen concept dus, maar een app in volle ontwikkeling.

  8. Origineel geplaatst door folker
    Mee eens, maar groot voordeel daarvan is wel dat niet elke 2 jaar en je iPhone en je Apple Watch vervangen hoeven worden. Doordat voornamelijk de rekenkracht gebruikt wordt van je iPhone verwacht (en hoop) ik dat de Watch een stuk langer mee kan gaan.

    En dan komt Apple af met het feit dat net deze apple watch niet meer ondersteund wordt met de nieuwste iPhone … Is idd erg dat de rekenkracht op de iPhone gebeurt en dat de batterij dan nog maar 12u meegaat.

  9. @Tom Nys: dit is geen app in volle ontwikkeling. Het is ook een prototype en een mógelijke interface. Dit is pure videoeditting zonder de daadwerkelijk watch. Zelfde principe dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.