Reacties voor: Conceptvideo toont hoe Force Touch op een iPhone kan werken

Of we ook echt met Force Touch aan de slag kunnen op de iPhone 6s blijft nog even de vraag, maar dat weerhield Maximilian Kiener er niet van om een conceptvideo te maken waarin we zien hoe dit eruit kan zien.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Prima idee en volgens mij kunt je nog veel meer toepassingen bedenken voor Force Touch!

  2. Prima idee! Kijken hoe het uitpakt. En of het goed gaat werken light niet aan de Force Touch zelf maar aan de ontwikkelaars.

  3. Force touch voegt niet veel toe. Zo krijg je bij sommige apps al het force touch gevoel als je je vinger langer op een knop houdt. Dan heeft het een andere functie.

  4. Origineel geplaatst door Martin
    Force touch voegt niet veel toe. Zo krijg je bij sommige apps al het force touch gevoel als je je vinger langer op een knop houdt. Dan heeft het een andere functie.

    Het woord “langer” zegt het al. Niet lekker snel werkend.

  5. Dit bestaat al met een jailbreak 😛
    Alleen langer inhouden ipv force touch

  6. Nutteloze functie.

  7. Ram er een dikke batterij er in en qhd oled scherm en je hebt de perfecte iphone. O nee eerst nog ff 10 jaar uit melken en dan heb je de beste iphone ooit.

  8. @Cihan: Denk je echt dat het zo makkelijk is, en uitmelken? Apple was de eerste die met Touch ID kwam en met Forcetouch. Als je niet van Apple houd wat doe je in de iCulture?

  9. Origineel geplaatst door Angelo
    @Cihan: Denk je echt dat het zo makkelijk is, en uitmelken? Apple was de eerste die met Touch ID kwam en met Forcetouch. Als je niet van Apple houd wat doe je in de iCulture?

    hou tuurlijk van Apple maar betekent dat ik dan geen kritiek mag geven? Apple is gewoon traag in sommige zaken. En met opzet lijkt wel. Mag ik dit vinden?

  10. @Cihan: Ik ben met je eens, van mij mag het ook wat sneller.

  11. Ik ben het ook eens met cihan, slaat nergens meer op dit bestond al jaren via jailbreak… Apple verander wat nieuws man.. Waar we echt wat aan hebben. Ik ben een echte apple boy heb alles in huis maar dit is echt een teleurstelling…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.