Reacties voor: Concept: Heb jij interesse in de flinterdunne 4-inch iPhone Air?

De kans dat Apple dit jaar daadwerkelijk met een dergelijke iPhone Air komt is niet erg groot, maar een mens mag dromen toch?
Lars Paymans -

Reacties: 40 reacties

  1. Als ie onbuigbaar is ja

  2. Die ga ik niet kopen. Zo gaan makkelijk buigen.

  3. Lijkt me geweldig alleen vraag ik me wel af of zulke dunne toestellen wel stevigheid kunnen garanderen. De 13 Mp camera zou wel super zijn . In ieder geval ben ik super tevreden met mijn iPhone 6 die mijn inziens perfect van formaat is op alle vlakken.

  4. Zou wel mooi zijn met accu van 3200 mAh. En we krijgen meteen weer gezeik van can it bend.

  5. NEE. 4.7 inch is perfect.

  6. @Cihan: Helemaal mee eens.

  7. Wat een afschuwelijk ding zeg… Waarom moet ie nou weer op een iPhone 6 lijken? Maak hem als de iPod touch alstublieft!

  8. zou voor mij de ideale opvolger zijn voor mijn iPhone 5. Vind de 6 te groot.

  9. Vind het concept enorm mooi maar wel enorm dun. Vraag me af of dit nog wel stevig genoeg is. In ieder geval is de iPhone 6 voor mij wel op alle vlakken top.

    @Ger: smaken verschillen maar voor mij is de iPhone 6 wel een heel mooi toestel

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. Waarom van die flinterdunne toestellen. Ik zie daar geen gebruiksgemak in.
    Wat mij betreft wordt de volgende iphone zelfs iets dikker (zoals iphone 5/5s) en komt die extra ruimte volledig ten goede aan de batterij.
    Qua schermgroote went de 4.7″ wel erg snel en zou het mooi zijn als Apple het toestel kleiner kan maken met behoud van het 4.7″ scherm.

  12. Lijkt me een heel mooi concept alleen vraag ik me af of de dikte geen problemen gaat geven voor de stevigheid.

  13. Origineel geplaatst door victor
    Waarom van die flinterdunne toestellen. Ik zie daar geen gebruiksgemak in.
    Wat mij betreft wordt de volgende iphone zelfs iets dikker (zoals iphone 5/5s) en komt die extra ruimte volledig ten goede aan de batterij.
    Qua schermgroote went de 4.7″ wel erg snel en zou het mooi zijn als Apple het toestel kleiner kan maken met behoud van het 4.7″ scherm.

    Waarom? Is toch juist leuk die concepten af en toe tussen door…

    Ik vind dit trouwens een mooi concept alleen de 4 inch schermformaat die tijden zijn allang voorbij.

  14. Concepten zijn altijd leuk maar soms moet men over de haalbaarheid nadenken of zoals nu bvb bij dit concept de dikte wel realistisch is met het oog op stevigheid. Een iPhone moet immers handzaam zijn en dagelijks gebruik kunnen overleven en zelf ondervind ik dat mijn iPhone 6 zowat de beste phone is die ik ooit heb gehad.

    @Dustin: zelf verkies ik 4,7 inch nadat ik een 5,5 inch heb gehad maar heb weggedaan wegens veel te groot

  15. Alles beter dan zo’n koelkast als de iPhone 6.

  16. Voor blinden en slechtzienden gebruikers zal dit wel echt een uitkomst zijn!
    Ik maak nu gebruik van een iPhone 6 Plus, wat mij ook zeer goed bevalt. Maar als ze weer een kleine model op de markt zou komen, zou ik die wel gaan halen

  17. Hij breekt al voordat je er naar kijkt

  18. Prachtig!! Ik zou em gelijk kopen

  19. Minder kin en kop , ipv daarvan scherm
    Zoals vorige concept en iets dikker voor de batterij. Iedereen blij & het rijmt 😉

  20. Als die met de stevigheid/gewicht van de 5/5s komt… Graag!

  21. 4.4 zou voor mijn kleine handjes ideaal zijn 🙂

  22. @Benjaboy5000: ik ook. Scherm iphone 6 helemaal perfect!

  23. Sms Onrealistisch AAN naar 1424

    Telefoon van 4,5 mm met uitstekende lens van 3 cm en een accuduur van 3 minuten. Nee lekker realistische onzinnige mockups.

  24. Scherm van de iPhone 6 is perfect

  25. Ik zou graag een dikkere ipv telkens dunnere iPhone zien.. Zet er dan een 2x zo sterke accu in, dat wil iedereen.. Niet telkens maar dunner dunner dunner😔

  26. Die gaat vast niet buigen nee -_

  27. @alex: eerlijk gezegd ben ik het wel met je eens. Iets dikker is sterker en grotere batterij

  28. Apple zou meer modellen kunnen uitbrengen, met dikkere body voor extra accuduur of vlinderdunne voor t uiterlijk en lichte gewicht. (Zoals bij computers, kun je ook kiezen uit vers. specs onder motorkap) Dat de mensen dan kunnen kiezen en dat Apple aan de hand van diens verkoopcijfers haar conclusie uit kan trekken dat t mensen om betere accuduur gaat en niet om ‘dunner, dunner, dunner’.

  29. @svs: Er is al een merk die dat doet…. Die brengen iedere maand ongeveer 12 modellen met verschillende specs uit.
    Ik denk niet dat (apple) die kant op moet

    En op topic: gewoon ophouden met die race naar de dunste. iPhone 5 dikte en toonsterkte.

    Grrrr weer alles moeten typen zonder dat je ziet wat je typt. Rotapp.

  30. Origineel geplaatst door Bep
    Alles beter dan zo’n koelkast als de iPhone 6.

    Zo denk ik er ook over. Ik hoop dat er na de iPhone 5s ook een 4inch opvolger komt.

  31. Toe maar, compleet met fictieve specificaties. Even kijken:

    … De Air bevat een 1920 x 1080 Full HD-scherm, …

    ‘Tuurlijk, evenveel pixels als een Plus op 5,5″ heeft nu in 4″ gepropt, lekker zinvol :-/

    … heeft een 13-megapixelcamera die 4K ondersteunt …

    Past meer bij de ‘groter is mooier, meer is beter’ types die op 6 en plus afkomen – en zelfs daar gaat Apple niet mee met die zinloze MP race van de rest. 8MP was lange tijd genoeg voor een DSLR, waarom zou je in vreeesnaam denken met dat onvermijdelijke flut-lensje op je camera meer nodig te hebben??

    … en heeft een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB. …

    Fijn, terug naar het stenen tijdperk. Zelfs de hoogbejaarde MacBook Air heeft tegenwoordig al minimaal het dubbele van wat deze maximaal zou krijgen. 🙁 Daarmee vervalt de enige reden waarom ik vervanging van mijn 5S/64G zou kunnen overwegen, verder is die nog altijd perfect

    …Ook is er een 3.200 mAh batterij ingebouwd. …

    Is natuurlijk ook een manier om langer met de capaciteit te doen: zo’n grote accu in een flinterdunne smartfone persen dat er geen ruimte meer is voor stroomverslindende onderdelen zoals een processor 😉 Of je moet de SF techniek van de Tardis gaan gebruiken: groter van binnen dan van buiten 😛

  32. Ik ben niet zo van het ‘dun, dunner, dunst’… Ik vind mijn iPhone 6 dun genoeg. Ik zou het ook geen schande vinden als mijn iPhone dikker zou zijn als dit ten goede zou komen voor de accu. Helaas denken de designers van Apple anders als ik (en velen van de consumenten). Weinig mensen vinden een dikkere iPhone erg, en nog minder mensen vinden een langere accu duur een vervelend iets. Achja, deze onrealistische concepten interesseren mij vrij weinig. geduldig wachten tot September, ik heb mijn iPhone 6 sinds 26 september en ben hem voorlopig nog totaal niet zat

  33. Het designbureau heeft zelfs de specificaties voor de iPhone Air uit de hoge hoed getrokken. De Air bevat een 1920 x 1080 Full HD-scherm, heeft een 13-megapixelcamera die 4K ondersteunt en heeft een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB. Ook is er een 3.200 mAh batterij ingebouwd.

    Vaak zijn concepten futuristisch, deze heeft retro trekjes. Max 64 GB? Terug in de tijd, zelfs de antieke MBA is niet meer met zo weinig opslag verkrijgbaar. Waarom zou je dan een nieuwe iPhone kopen? Toch niet vanwege de Plus 5,5″ resolutie in een 4″ scherm gewrongen (lekker nuttig), of volkomen nutteloze deelname aan de telefooncamera megapixelrace…

    4″? perfect, graag, maar dan wel met zinvolle en eigentijdse specs. Geen karig budgetmodel.

  34. Zo heej!
    En met een camera die ín de behuizing past!
    Kunnen ze deze ontwerpers alsjeblieft een baan aanbieden op de ontwerp afdeling van Apple?!
    Btw, van mij hoeft ie niet zo extreem dun te zijn hoor, 7 mm is prima, als de camera maar niet uitsteekt zoals bij de iPhone 6 want dat blijf ik een grote misser van Apple vinden!
    En een 4″ zo fijn zijn, hoeft echt niet groter want dat vind ik alleen maar onhandig.

  35. 4 inch zou wat mij betreft groot genoeg zijn liever dan 4,7 inch ,zo dun hoeft wat mij betreft niet wat body mag wel . En ook zeker niet dat de camera lens uitsteekt vind ik helemaal niets.

  36. Ik heb zelf absoluut geen behoefte aan een 4″ scherm. Ben met mijn 5.5″ van m’n iPhone 6 plus bijzonder tevreden en wil nooit meer kleiner! Maar er blijft voor 4″ wel een markt. Zo dun lijkt me niet handig. Ik vind de iPhone 6 (plus) al wat te dun en makkelijk uit m’n handen glippen. Ik gebruik daarom een doorzichtig gel hoesje.

  37. Laat maar komen hoor..

  38. Origineel geplaatst door victor
    Waarom van die flinterdunne toestellen. Ik zie daar geen gebruiksgemak in.
    Wat mij betreft wordt de volgende iphone zelfs iets dikker (zoals iphone 5/5s) en komt die extra ruimte volledig ten goede aan de batterij.
    Qua schermgroote went de 4.7″ wel erg snel en zou het mooi zijn als Apple het toestel kleiner kan maken met behoud van het 4.7″ scherm.

    Mee eens!

  39. Ik hoop erg op een comeback van het 5S formaat. Heb spijt dat ik mn 5S heb ingeruild voor de 6, ik vind hem echt te groot. Denk er zelfs aan om weer een 5S te kopen als Apple niet met een nieuwe kleinere versie komt..

  40. Waarom brengen ze geen dunne iPhone (met minder goede specs) en een iets dikkere iPhone (met betere specs) uit?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.