Reacties voor: Concept toont hoe de vernieuwde Weer-app van Apple eruit kan zien

Na de overname van Dark Sky
Een ontwerper heeft een nieuw concept voor de Weer-app gemaakt, die geïnspireerd is op Dark Sky. Apple nam de populaire weerapp eerder al over.

Reacties: 8 reacties

  1. Dat zou geweldig zijn, zelf gebruik ik Buienalarm en dat werkt prima, vaak krijg ik een melding als er over 15 min neerslag verwacht wordt.

  2. Voelt heel kinderlijk. Alles lijkt nogal dikgedrukt en met een groter lettertype. Vind het geen verbetering. Meer een cartoon variant.

  3. Ze mogen ook wel eens met een nieuwe weer app komen. Die app van Apple zit er vaak naast.

  4. Zou erg tof zijn! Ben hier wel fan van.

  5. Is er ooit wel eens een concept overgenomen?…

  6. De huidige weerapp op de iPhone is wat mij betreft prima, is in ieder geval zonder reclame. Op de iPad is het één en al reclame als je uitgebreider info wilt. Daarom kijk ik op de iPad vrijwel nooit naar het weer, dus met name voor de iPad lijkt de vervanging mij welkom.

  7. Het concept – waardoor hulde – toont gelukkig Cupertino want buiten de USA, UK en Puerto Riuco stelt Dark Sky weinig voor en is überhaupt niet beschikbaar in de App Store. De reden mag duidelijk zijn en ik ben heel benieuwd hoe Apple dat gaat oplossen. Immers een betrouwbare en volledige data provider is voor iedere weer app essentieel.

    Wat mijn betreft is MeteoGoup in ons land nog steeds de beste alhoewel hun apps hopeloos achter lopen en ons al een jaar een WeatherPro update voor iOS/iPadOS wordt beloofd. Hun macOS versie is sowieso vergeten net als hun andere apps.

    Ben je de interface van WeatherPro kijk dan eens naar CARROT Weather waarbij je ook (weliswaar betaald) de data van MeteoGroup kunt gebruiken. CARROT moet op haar beurt ook weer wat anders gaan verzinnen omdat de Dark Sky API eind volgend jaar ook verloopt.

  8. @mhoutman: Ik gebruikt de API vanuit Homey, die levert fijnmazige data op voor mijn huisadres. De data is er dus wel maar niet in een app. Dat laatste lijkt me niet heel veel werk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.