Reacties voor: Nieuw concept voor Apple’s koptelefoon is geïnspireerd op de HomePod

Combinatie van bestaande ideeën
Dit concept voor Apple's toekomstige koptelefoon maakt gebruik van enkele bestaande ideeën. Het goede nieuws is dat het niet lijkt op de Beats-koptelefoons, maar meer op producten zoals de AirPods en HomePod.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Biets is voor pubertjes die liever veel betalen voor een kek kleurtje om er bij te horen. Mag hopen dat de focus op geluidskwaliteit komt te liggen want dat slaat bij Biets echt nergens op (waarom zou men in studio’s toch BeyerDynamics DT 770 gebruiken?🤔). Schermpje? Wie heeft dat op een koptelefoon ooit nodig gehad? Design? Je kan duidelijk zien dat de Mock-Up niet door Apple is ontworpen. Trekpleister uitstraling. Jony Ive draait zich om in zn graf, oh wacht, hij is nog niet dood😅.

  2. @Arie: Beetje jammer dat je zo neerbuigend bent en Beats niet correct spelt. Prima dat je het slechte kwaliteit vind en dat het niks voor jou is, maar ik noem jou toch ook niet ary..

  3. Mooi alleen die witte met die stoffen buitenkant zal er wel redelijk smoezelig uit gaan zien denk ik😬 vind zelfs het doosje van mijn EarPods vies soms binnenin. Verder stompzinnig filmpje. Geluid moet je horen dus zie liever een beoordelen van what-hifi of zo. Ipv consumenten bond of Apple sites 😇

  4. En ik heb nog steeds. Een Sennheiser van 600 euro die beter klinkt en idd Beyer Dynamics of AKG zijn secuurder. Alleen beide vielen voor mij af ivm brildragend en dus pijn in mijn hoofd van het op de pootjes van mijn bril leunen door BD en AKG vond ik te klinisch. Sennheiser zat er middenin voor mij en zat beter. En ik heb er toentertijd vier zaterdagen aan besteed met eigen cd s op een high end installatie om 600 euro uit te geven. Ben bang dat deze koptelefoons 350 euro of meer gaan aan tikken en niet absolute referenz klasse met vijf stèrren hebben. Wel de prijs 😂

  5. Origineel geplaatst door Arie
    Biets is voor pubertjes die liever veel betalen voor een kek kleurtje om er bij te horen. Mag hopen dat de focus op geluidskwaliteit komt te liggen want dat slaat bij Biets echt nergens op (waarom zou men in studio’s toch BeyerDynamics DT 770 gebruiken?🤔). Schermpje? Wie heeft dat op een koptelefoon ooit nodig gehad? Design? Je kan duidelijk zien dat de Mock-Up niet door Apple is ontworpen. Trekpleister uitstraling. Jony Ive draait zich om in zn graf, oh wacht, hij is nog niet dood😅.

    Je verkondigd het alsof het een feit is…. gelukkig verschillen smaken en is er niks zo persoonlijk als geluid.

  6. Origineel geplaatst door Arie
    Biets is voor pubertjes die liever veel betalen voor een kek kleurtje om er bij te horen. Mag hopen dat de focus op geluidskwaliteit komt te liggen want dat slaat bij Biets echt nergens op (waarom zou men in studio’s toch BeyerDynamics DT 770 gebruiken?🤔). Schermpje? Wie heeft dat op een koptelefoon ooit nodig gehad? Design? Je kan duidelijk zien dat de Mock-Up niet door Apple is ontworpen. Trekpleister uitstraling. Jony Ive draait zich om in zn graf, oh wacht, hij is nog niet dood😅.

    Een reverence hoofdtelefoon voor in de studio is echt niet fijn om uren naar te luisteren waar hij dan ook niet echt voor bedoeld is. Een goede hi-fi hoofdtelefoon is daar wel een stuk geschikter voor. En helemaal eens dat die Bietenbrug hoofdtelefoons echt niet bedoeld zijn om fijn muziek naar te luisteren en ook de oortjes van Apple klinken helemaal nergens naar en ben bang dat Apple meer naar het kekke design zal kijken dan naar het geluid te luisteren. Dat is bij velen al snel goed als het maar bonkt. Ik houd het wel fijn bij mijn B&W en Audioquest Dragonfly Red voor onderweg.

  7. Geen succes dit. Eenmaal de fout gemaakt om een hoofdtelefoon van 300 euro te kopen waarvan de oorschelpen niet vervangen konden worden.

    Zoveel geld voor een design als deze is dus zonde van het geld. Na een aantal jaar wordt je toch gedwongen om een nieuwe aan te schaffen.

    Dit gaat hem niet worden!

  8. Origineel geplaatst door Arie
    Biets is voor pubertjes die liever veel betalen voor een kek kleurtje om er bij te horen. Mag hopen dat de focus op geluidskwaliteit komt te liggen want dat slaat bij Biets echt nergens op (waarom zou men in studio’s toch BeyerDynamics DT 770 gebruiken?🤔).

    Dan ben ik maar een pubertje (al 16 jaar niet meer, maar plak jij maar lekker een stickertje op me. Dát is pas puberaal… 😉) maar ik ben zeer tevreden met mijn “Biets” Studio Wireless en “Biets” Tours. Met wat gerommel in de instellingen van de equalizer is het voor mij prima weergave van de muziekstijlen die ik beluister; van “niveautje SublimeFM tot standje Thunderdome” klinken naar mijn smaak vaak meer dan prima en de geluidskwaliteit die MUSIC meegeeft komt lekker zuiver binnen.Leuk detail; vooral mijn kaken blijven netjes op hun plaats met mijn Beats Studio Wireless, in tegenstelling tot de DT770 die jij noemt. Met een beetje hoog volume lijkt het net alsof m’n Oral B tandenborstel z’n eigen gang gaat tegen m’n gebit. Maar ieder z’n ding, deze puber is zeer tevreden…

    Origineel geplaatst door Arie
    Schermpje? Wie heeft dat op een koptelefoon ooit nodig gehad? Design? Je kan duidelijk zien dat de Mock-Up niet door Apple is ontworpen. Trekpleister uitstraling.

    No shit, Sherlock? Lees eens het volledige bericht voor je een reactie plaatst, dat scheelt de iCulture-lezer weer tijd. Als je iets meer moeite had gedaan, kwam je namelijk dit tegen:

    Dit nieuwe concept van Curved slaat misschien iets meer aan: het combineert ideeën die we al bij de AirPods en HomePod hebben gezien.

    Het gaat hier dus niet om gelekte afbeeldingen, maar om de fantasie van een ontwerper.

    Origineel geplaatst door Fred
    @Arie: Beetje jammer dat je zo neerbuigend bent en Beats niet correct spelt. Prima dat je het slechte kwaliteit vind en dat het niks voor jou is, maar ik noem jou toch ook niet ary..

    Omdat Arie deze reactie duidelijk heeft geplaatst na het lezen van de eerste alinea waar Beats een veeg krijgt – die ik overigens niet nieuwswaardig en objectief vind – en verder alleen naar de plaatjes kijkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.