Reacties voor: Zo kan Apple’s luxe hoofdtelefoon eruit zien

Bij The Apple Post laten ze een concept zien van Apple's hoofdtelefoon, die volgens geruchten in het najaar uitkomt. Ziet het er geloofwaardig uit? Bekijk het zelf!
Lees het complete artikel → Zo kan Apple’s luxe hoofdtelefoon eruit zien
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Denk niet dat die er zo uitgaat zien, die koptelefoon lijkt veel te log en dik en dus niet elegant zoals de meeste Apple producten.

  2. Zo een grote apple logo, gaat het never nooit worden.

  3. Gewoon een Beat Studio met een Apple logo erop. Aangezien Apple al in het bezit is van Beats is dit inderdaad een voor de hand liggend ontwerp. Toch denk ik inderdaad dat Apple een voor wat eleganter ontwerp gaat. Dunner en in dezelfde glanzende kleur als de AirPods.

  4. High End??? On Ear??? Nee dat kan niet op een stax na zijn high end koptelefoons geen on ear modellen maar over ear modellen. En high end op Apple? Waar dan? Spotify via gelimiteerde Bluetooth verbinding? Echt??? Het zal best een top en mooi dong zijn maar voorlopig houd ik het bij mijn tegen high end aan systeem van een Sennheiser en een losse DAC

    Daarbij is het een behoorlijk gedurfd iets om als Apple met een gekocht merk met Jamo ‘boem boem boem’ kwaliteit je te proberen begeven in de makt van AKG, Beyer Dynamics, Sennheiser en Stax Ed. Maar ik wacht af.

  5. Apple zou nooit het logo zo opdrukken.

  6. @Jeroen: als iemand nieuwe maatstaven kan zetten is Apple het wel

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    High End??? On Ear??? Nee dat kan niet op een stax na zijn high end koptelefoons geen on ear modellen maar over ear modellen.

    Haha eerst zeggen dat het niet kan. Om de zin erna al te zeggen dat het wel kan.

  8. Origineel geplaatst door Jeroen
    High End??? On Ear??? Nee dat kan niet op een stax na zijn high end koptelefoons geen on ear modellen maar over ear modellen.

    Origineel geplaatst door Erwin
    Haha eerst zeggen dat het niet kan. Om de zin erna al te zeggen dat het wel kan.

    Een stax voor jouw info is een elektrostatische telefoon die vlak voor je oren zweeft als je die on of over zou hebben kun je maar een keer luisteren. Maw on ear is hier een min of meer.

  9. Dat ze dan maar samenwerken met Audio Technica ipv Beats. De Pure Digital Drive van AT is superieur tov andere wireless headphones

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.