Reacties voor: Computersysteem T-Mobile UK verwijst naar nieuwe iPhones

In de computersystemen van T-Mobile zijn een achttal nieuwe iPhones opgedoken. Zes hiervan zijn waarschijnlijk de iPhone 5, maar de overige twee zijn wellicht een 8 GB-model van de iPhone 4S.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Er staat bij de eerste regel 4 nieuwe iphone-modellen, het zijn er 8 volgens de rest van het artikel

    (Red.)Dankje, aangepast.

  2. Zolang het ding maar niet iPhone X gaat heten. 🙂

  3. Belachelijk dat Apple nog steeds standaard 16GB modellen uitbrengt. Dit is toch veel te weinig voor een 1080p camera en hogere resolutie scherm.
    Lijkt me redelijker dat de goedkoopste variant bij 32GB begint.

  4. Origineel geplaatst door illuvattarr
    Belachelijk dat Apple nog steeds standaard 16GB modellen uitbrengt. Dit is toch veel te weinig voor een 1080p camera en hogere resolutie scherm. Lijkt me redelijker dat de goedkoopste variant bij 32GB begint.

    Mwah. Ik moet je zeggen dat ik een goed gebruiker ben van m’n iPhone maar met 16GB red ik het wel. Je hele iPhone volgooien met muziek die je niet eens luistert, que?

  5. @peter: 4 modellen maal twee kleuren, dan krijg je acht iPhones. Maar het staat er niet helemaal duidelijk.

  6. Apple wil natuurlijk ook dat mensen modellen met meer geheugen kopen, waar meer marge op zit. En als 32 GB het minimum wordt zullen weinig mensen een duurder model nemen. En ze verkopen nog steeds 8GB modellen, misschien ook na de introductie van de nieuwe iPhone, dus 16 GB wordt niet als te weinig gezien.

    Zelf heb ik met 16 GB nooit te weinig gehad. Maar dat betekent dus wel dat ik niet mijn hele muziekcollectie kan meenemen en maar een beperkte hoeveelheid grote apps kan installeren.

  7. “Zo zou Apple bijvoorbeeld vanaf dag één al een 8 GB-variant van de iPhone 5 kunnen aanbieden.”

    Alsjeblieft zeg, waar halen jullie die fantasie vandaan.

    Eerst dat artikel met de uitgerekte icoontjes die zouden kunnen duiden op een ‘uitgerekt’ scherm en nu dit :’)

  8. Ik hoop dat de nieuwe iPhone ook een 128GB variant krijgt..
    64GB is leuk, maar nog steeds niet genoeg voor mijn totale muziek collectie 😛 :S..

    wachten rustig af..

  9. @Janiks: wacht maar af….

  10. Voor de aanpassing van SIM naar micro sim waren al heel vlug kniptangen en dergelijke op de markt. Voor de Micro sim naar Nano sim heb ik nog niets gezien. Als de iPhone 5 daadwerkelijk komt en hier een Nano sim in moet weet iemand dan of de Micro sim naar Nano aan te passen is?

  11. 8 gb is genoeg gewoon spotify gebruiken

  12. Dit zegt toch helemaal niets? Nutteloos bericht. In het PhoneHouse systeem staan ze ook, anders hadden ze de reserveringen er nog niet in kunnen zetten. Dat ze ook nog eens de iPhone X heten geeft alleen maar aan dat dit iets is wat ze gokken en anders geeft het in ieder geval geen nieuwe informatie vrij.

  13. we leven in 2012 dus waarom geen iphones in 64, 128 en 256 gb…

  14. 64 GB !! Yeah, dan kan ik ook es m’n eigen muziek er opzetten en heel, heel misschien ook een korte film. De rest zal worde n gevuld met Efteling sprookjes, megamindy, Kuifje, Disney, Pixar, enz enz . Zoals nu op mn Ipad

  15. Met opslagruimte is het zo: weinig opslagruimte is net zo snel benut als veel opslagruimte. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. En af en toe kijken wat je veel of weinig gebruikt. Dus je iPhone opschonen! Conclusie: veel opslagruimte is niet zaligmakend, net zo min als weinig opslagruimte overigens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.