Reacties voor: Color wil focus verleggen naar sociale messaging-app

Color is als startup mislukt: niemand gebruikt de app waarmee je foto's op locatie kunt uitwisselen. Het team heeft nu nieuwe plannen: een sociale app met lokale zoekopdrachten en messaging.

Reacties: 4 reacties

  1. Dat het een app is met een budget van 41 miljoen is zo uit zijn verband getrokken. Iedereen denkt dus dat er voor 41 miljoen zo’n nutteloze app is gemaakt. Je denkt toch niet dat er ook maar 1 iemand is die 41 miljoen (!?!) gaat uitgeven aan een app. Ze gewoon 41 miljoen gestort gekregen en kunnen ze daarmee dus voorlopig hun bedrijf runnen. Dat er nu een app uit is komen rollen die niks oplevert maar eigenlijk dus helemaal niks uit.

    Er is nog geld zat om het bedrijf jarenlang zonder enige winst te laten draaien. Wie weet maken ze wel de nieuwe Angrgy Birds onder de spellen over de nieuwe Whatsapp onder de berichten apps. Al verkopen ze het over 10 jaar voor 100 miljoen, iedereen blij! Nu zal er misschien een paar miljoen op zijn gegaan aan salarissen, huur, marketing etc, maarja. Eerste keer raak schieten is ook niet makkelijk!

  2. “met een app waarin groepsmessaging, aanbevelingen en lokale zoekopdrachten samenkomen”

    Twitter?….
    Wat een amateurs zeg!

  3. Ongelofelijk dat hier geld in wordt gestoken.

    Als een jochie op zijn zolderkamer zegt dat hij de volgende Facebook gaat maken, dan verklaart de wereld hem voor gek.

    Als een groepje volwassenen zegt dat ze de volgende Facebook gaan maken, dan krijgen ze 41 Miljoen.

    Wereld op zijn kop!

  4. Ben wel een beetje klaar met die sociale onzin.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.