Reacties voor: ‘Codenamen nieuwe iPods bekend, iPhone 5 en iPod touch krijgen wellicht panoramamodus’

9to5Mac beweert de codenamen voor de nieuwe iPod touch, iPod nano en iPod shuffle te hebben bemachtigd. Daarnaast suggereert hacker chronic dat de iPhone 5 en nieuwe iPod touch wellicht panoramafoto's kunnen maken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ben toch wel erg benieuwd wat Apple over plusminus 25 uur bekend maakt. Laat maar
    komen!

  2. Zodra de iPod Touch 5G in huis is, gaat mijn oude 4G in de verkoop! Bij de 4S lancering vorig jaar zat ik op het puntje van mijn stoel te wachten op de One More Thing, de iPod Touch. Maar helaas heb ik uiteindelijk toch nog diezelfde avond teleurgesteld een (afgeprijsde) 4G besteld bij Apple.

    Het is trouwens geweldig. Als je bij @chronic’s foto’s kijkt die hij heeft getweet, zie je geregeld de iPhone 5 terugkomen, en zelfs op zijn profielfoto staat hij bellend met een iPhone 5. Nu is het de vraag of hij de echte iPhone 5 in handen heeft en niemand hem serieus neemt, of dat hij gewoon voor de grap met een iPhone-dummy steeds op de foto staat. Wat mij betreft heeft hij gewoon de echte iPhone 5!

  3. Wat mij betreft niet, anders zou hij wel bekender zijn.

    Verder is dit een heel welkom nieuwtje. Ik heb namelijk interesse in de nieuwe ipod touch en was teleurgesteld toen ik me realiseerde dat hier nog geen geruchten over waren.
    Dit geeft me weer hoop!

    Hoop ook dat de achterkant eindelijk gewoon zwart of wit wordt, maar dat is nog even de vraag. Dan zou de itouch wel erg lijken op de iphone..

  4. ik zou graag een nieuwe ipod nano zien! mischien wel eentje van 36gb.

  5. Hadden ze niet beter vandaag hun event georganiseerd? Dan had 11/9 eindelijk terug een positieve bijklank gekregen : de lancering van een nieuwe iPhone.

  6. Ik verwacht wat betreft de iPod Touch, geen grote veranderingen. Het product vindt ik al heel geperfectioneerd, naast een groter scherm en betere camera op de achterkant van de iPod. De camera is nu al wel van goede kwaliteit, alleen mist deze nu nog een goede autofocus (voor beter scherpstellen) en een beter aantal megapixels (betere fotos op andere apparaten), omdat de fotos er misschien op de ipod goed uitzien, maar op andere apparaten dit een probleem kan zijn.

  7. Nee dat zou goed vallen laten we vandaag ook vieren dat er een nieuwe iPhone uitkomt. Terwijl heel Amerika nu weer rouwt om 9/11

  8. Ik vind het concept plaatje eigenlijk veel mooier dan de iPhone 5. Ben niet zo’n fan van het design van de nieuwe iPhone, mede door het plaatje op de achterkant. Ziet er net uit als een reserve onderdeel. Maar ja.. ik ga uhm toch kopen omdat ik bang ben dat alle nieuwe apps in de verhoudingen voor de iPhone 5 gaan uitkomen. Apple kan er van alles voor verzinnen, maar van breedbeeld kan je alleen grootbeeld maken door vervormingen, wegsnijden of zwarte balken.

  9. @Reynaert.devos: dat zaldaar ontbetwistviets meer invloed hebben en niet echt gewaardeerd worden

  10. @Joerie: Heb precies hetzelfde verhaal:D

  11. Ik mag hopen dat die IOS weer soepel kan draaien met deze nieuwe hardware, IOS 5 op de ipod touch 4 draait vaak traag merk haperingen erin.

    Meestal ook met unlocken toets je code in moet je aantal seconde al wachten tot die verder gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.