Reacties voor: ‘Codenamen van de iPhone 7: Sonora en Dos Palos’

Er lijken slechts twee modellen van de iPhone 7 op de markt te komen, geen drie. Dat blijkt uit de codenamen van de nieuwe toestellen, die Sonora en Dos Palos worden genoemd.

Reacties: 13 reacties

  1. Volgens mij is dat ‘stickertje’ als Apple logo alleen maar een beschermlaagje om krassen te voorkomen.

  2. Ik blijf het zeggen: de tweejarige cyclus past niet meer bij de vooruitgang in mobiele telefoons. De iPhone 7 komt volgend jaar pas. Dit jaar eerst de iPhone 6se of 6ss of andere letter, maar wel met een 6.

  3. Origineel geplaatst door DennisU
    Ik blijf het zeggen: de tweejarige cyclus past niet meer bij de vooruitgang in mobiele telefoons. De iPhone 7 komt volgend jaar pas. Dit jaar eerst de iPhone 6se of 6ss of andere letter, maar wel met een 6.

    Waarom kunnen andere merken dat dan wel ?

  4. @Goof: Omdat zij een ander bedrijf zijn. Ik wacht liever 1 jaar langer voor de WOW-factor die €960,- waard is.

  5. @Goof: Wat kunnen die wel? Een nieuwer naampje meegeven? Andere merken maken ook geen grote sprongen meer hoor.

  6. Origineel geplaatst door Jay
    @Goof: Omdat zij een ander bedrijf zijn. Ik wacht liever 1 jaar langer voor de WOW-factor die €960,- waard is.

    Haha ja daar gaan ze bij Apple op wachten. Als jij m niet neemt, dan 300 miljoen anderen wel. Je snapt toch wel hoe de wereld werkt?

    En de aankomende wordt gewoon een 7. Weer een 6xx kan marketingtechnisch niet meer want de concurrenten zitten straks bij 8. En yup, getallen zijn belangrijk. 7 is beter dan 6. Dat leren ze je al op de crèche.

  7. Rechterfoto is zeker weten ook photoshop werk. Dat “gegraveerde” deel met tekst/tekens is heel slecht gepositioneerd en perspectief gezien klopt dat ook niet.

  8. Origineel geplaatst door Le0
    … En yup, getallen zijn belangrijk. 7 is beter dan 6. Dat leren ze je al op de crèche.

    😂😂😂
    Dat hangt er maar vanaf welke crèche. Dat über-simplisme leer je alleen op de “Groot is mooi en veel is lekker” crèche, waar al die obese kindertjes vandaan komen.
    En sommige mensen leren ook na de crèche nog wel iets bij, bv over kwaliteit vs. kwantiteit. 😁

    Dus het hangt af van de beoogde doelgroep of een bedrijf daarin (altijd maar weer) meegaat…
    (overjarige) peuters met overgewicht of gezonde volwassenen. 😝

  9. Origineel geplaatst door Le0… En yup, getallen zijn belangrijk. 7 is beter dan 6. Dat leren ze je al op de crèche.

    Origineel geplaatst door Ferryman
    😂😂😂

    Dat hangt er maar vanaf welke crèche. Dat über-simplisme leer je alleen op de “Groot is mooi en veel is lekker” crèche, waar al die obese kindertjes vandaan komen.

    En sommige mensen leren ook na de crèche nog wel iets bij, bv over kwaliteit vs. kwantiteit. 😁

    Dus het hangt af van de beoogde doelgroep of een bedrijf daarin (altijd maar weer) meegaat…

    (overjarige) peuters met overgewicht of gezonde volwassenen. 😝

    Apple gaat voor de peuters met overgewicht. Dat kleine groepje dat Apple nog kent van kwalitatief beter en geen virussen is nu 40/45+. Dat is allang niet meer DE doelgroep. Kijk je weleens om je heen op straat? Zelfs in de bijstand kun je een iPhone hebben een een Mac in je huiskamer vol meuk van de Action.

    Apple veroorzaakte net zo’n rage/fenomeen als wat er nu gaande is met dat Pokemongebeuren. Iedereen wil het en weet wat het is. En kennen ze het niet zo goed, dan kunnen ze er nog zat over vertellen.

    En kwaliteit? Pfff. Zelfde Chinese meuk als een Samsung s7 bijv. Komt van dezelfde band. Maar hey, we betalen ons kapot en willen die nieuwe iPhone. Ik ook. Mensen geven er een nier voor.

  10. De iPhone 6ss zal het in Duitsland wel goed doen.

  11. Ik wacht er nietmeer op, het gaat wss toch weer hetzelfde worden. Draadloos opladen en waterdicht zal weer in het typische Apple marketing jasje worden gegooid… Het is gewoon zo dat Apple geen innovatie meer brengt. Iphone 6 juist verkocht en me een Samsung Galaxy s7 edge gekocht. Het doet zeer om als Apple minded persoon zoiets te zeggen… maar dit is wel stukken beter! Batterij duur! Snel! Camera!

  12. Origineel geplaatst door Michceli
    Ik wacht er nietmeer op, het gaat wss toch weer hetzelfde worden. Draadloos opladen en waterdicht zal weer in het typische Apple marketing jasje worden gegooid… Het is gewoon zo dat Apple geen innovatie meer brengt. Iphone 6 juist verkocht en me een Samsung Galaxy s7 edge gekocht. Het doet zeer om als Apple minded persoon zoiets te zeggen… maar dit is wel stukken beter! Batterij duur! Snel! Camera!

    Sneller dan iPhone 6S is hij niet, het lijkt misschien wel zo omdat de animaties er niet zijn, maar apps laden / cache is stukken beter bij de 6S. Batterijduur gaat zienderogen naar beneden na enkele maanden, lees forums. Camera zal idd beter zijn, veel plezier ermee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.