Reacties voor: ‘Nieuwe coating beschermt iPhone beter tegen krassen en beschadigingen’

Apple wil de iPhone beter bestand maken tegen allerlei beschadigingen. Een speciale coating moet ervoor zorgen dat er minder snel krasjes op je iPhone komen.

Reacties: 9 reacties

  1. Nou, op mijn XS Max zit het anders mooi niet. Daar had ik na dag 1 al een kras op de achterkant zitten terwijl het niet in contact is geweest met sleutels of iets dergelijks. Meteen maar een front en back glass protector er op gezet.

  2. Beter doen ze wat aan de schermen van de xs. Ik heb nog nooit een telefoon gehad die zo snel krassen krijgt….

  3. Origineel geplaatst door Tja
    Beter doen ze wat aan de schermen van de xs. Ik heb nog nooit een telefoon gehad die zo snel krassen krijgt….

    Serieus. Gelukkig heb ik geen last van krasjes op me xs. Wel op de ipad mini 5 zag ik heel snel (al binnen paar dagen) wat krasjes en het ergste van allemaal is de iWatch 4 🙁

  4. De XR heeft hetzelfde issue. Ik denk dat de schermen beter bestand zijn tegen vallen maar dus niet krassen. Ik heb zelfs al een kras die zichtbaar is met het scherm aan en dat creeërt een kleine regenboog effectje dus extra goed zichtbaar. Such technology, much excellence

  5. @Rosh: Voor u zou die coating een oplossing zijn. Wrsch kwestie van gebruik. Me (mijn) iPhone8 (2 jaar oud) en watch 4 (3 mnd oud) zijn nog steeds krasloos en als nieuw.

  6. Standaard bij iedere telefoon of ipad komt er een gorilla glass 9h op, oke kost een paar centen maar dat is de beste bescherming naast een full cover hoes, die er is.

    Met hoes erbij levert het device nog een mooie prijs op 2e hands want ze zien er punt gaaf uit.

  7. Dat is een van de rare dingen met Apple iPhone’s.

    iPhone 3G snel krassen – bescherming nodig
    iPhone 4 bijna geen krassen, scherm breekt echter wel snel (en glazen achterkant)
    iPhone 5 beetje tussenin. Redelijk krasbestendig
    iPhone 6 echt prima krasbestendig en redelijke kwa beschadigen met vallen
    iPhone 7 (mijn huidige iPhone nog steeds): dramatische kras bestendigheid. Krassen vliegen erop als je er alleen al naar kijkt zowat. En dan heb ik het niet over de zwart gepolijste versie.

    Zo raar. De krasbestendigheid is er niet echt op vooruit gegaan in eerder recent weer afgenomen. Zou mij niks verbazen als hier een puur economische geachte achter zit.

    Er is maar 1 glas en apparaat dat er met kop en schouders DIK boven uitsteekt. Mijn originele stalen Apple Watch. Ontelbare keren gestoten, langs muren gelopen en gestoten. Niks aan de hand. Saffier glas is echt top

  8. Heb nog nooit krassen gehad op mijn iphones, ipod classic en ipads. Zal wel aan mij liggen😊

  9. Drie iPhones (3GS, 6 en nu 7+ in gebruik) allen met backcover. Scherm voorkant weet ik gewoon krasvrij te houden. Watch 4 al na twee dagen krassen omdat ik in huis langs gespoten muur ben gelopen. Polijsten verzachtte de pijn een beetje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.