Reacties voor: CNN noemt antennagate de tech-blunder van 2010

CNN noemt antennagate de grootste tech-blunder van 2010. Het was een grotere blunder dan 3D-tv, Microsoft Kin en de Nexus One.
Lees het complete artikel → CNN noemt antennagate de tech-blunder van 2010
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 96 reacties

  1. Belachelijk, in mijn ogen is het gewoon een actie geweest om Apple een hak te zetten… Heb meerdere iPhone 4’s in m’n handen gehad, en nooit ook maar een teken van signaalverlies gehad…

  2. CNN steekt beter de hand in eigen boezem; het was een compleet overtrokken media-vermelding van een storm in een glas water. Er is geen blunder. Er was geen blunder.

    Slechte journalistiek van CNN.

  3. Nergens last van!! Misschien een kwestie van de beste stuurlui hebben geen iPhone 4 maar wel een mening?? Ze kunnen beter iets nuttigs gaan doen!

  4. zeker heeft die er wel last van maar elke smartphone heeft er last van, dat komt door de antennes die je zo klein mogelijk proberen te maken, deze hebben dus nooit zo’n sterk signaal als je oude blokken door van Nokia.

    Deze top 10 is gewoon gebaseerd waarop het meeste commotie om geweest is verder niets, kijk maar naar de rest.

  5. En terecht! Maar geen witte iPhone kunnen maken zou een goeie 2e zijn.

  6. Ik heb ook geen problemen gehad. Het is een fantastische smartphone. Veel beter dan mijn HTC Desire van mijn werk. Antennegate is zeker opgeklopt. Het signaal kan beter, maar zo als anderen al zeggen geldt dat voor zo ongeveer alle smartphones.

  7. Klopt niks van i phone 4perfect geen onzin beste toestel ooit

  8. @Richelle: Gelijk heb je

  9. Apple zal opnieuw zeer dankbaar zijn voor deze nieuwe publiciteit.

  10. Grappig. Iedereen die ik ken met een iphone4 heeft verminderde ontvangst in vergelijking met de 3gs. Je ziet gewoon het ontvangst minder worden, als je hem in de deathgrip neemt. Ook wifi ontvangst is niet optimaal.
    Top toestel verder, maar om nu te stellen dat er niets was/is, gaat me te ver. Apple is niet heilig verklaard, althans, nog niet. Goed, ik ga verder appletv kijken…;-)

  11. Hier nog nooit last van gehad. Kwestie van goed vasthouden en dat aanleren, niet zo moeilijk toch?

  12. Ook ik heb er duidelijk last van, ook als ik hem niet in de deathgrip vastpak. Met een bumper totaal geen last en veel betere ontvangst. Zonder bumper kan ik in de trein op bepaalde stukken geen radio luisteren, met bumper gaat alles prima.

  13. De ontvangst loopt wel terug, maar valt niet weg en blijft gewoon bruikbaar. Terwijl iedereen denkt dat de iPhone 4 “de telefoon is waarmee je niet kan bellen”. En dat komt, zoals de eerste reaguurder terecht waarneemt, door de media die het allemaal zo oppompt.

    Ik snap overigens niet wat een afgang is aan 3D-tv? Dat is gewoon technologische vooruitgang. Helaas kan ik toch geen 3D zien, dus ik doe niet mee aan die hype 🙂

  14. Mensen : het klopt zeer zeker er een probleem is bij vele iphone 4 toestellen en ik heb helaas pech ik er eentje heb die de deathgrip probleem heeft maar ik kan u zeggen ik er mij absoluut niet echt aan stoor, veel bellen doe ik al niet en ik heb andere en betere manieren gevonden om de iphone vast te nemen enz…
    Ondanks dat in mijn ziens kleine probleempje vind ik de iphone 4 een toptoestel.
    Ik vind andere zaken ook belangrijker aan een smartphone maar het is wel zo dat probleem niet meer mag gebeuren met de nieuwe iphone in 2011.

  15. @Jeroen:

    3D bied geen meerwaarde vind ik. Ik heb in de cinema al meerdere films in 3D gezien en geen enkele van de 3 vond ik een meerwaarde, er kwam nauwelijks 3D in en daarvoor moet je doodleuk 2 euro extra voor betalen, pf.
    3D is voor mij zeer zeker een dikke flop en afzetterij.

  16. Mijn iPhone 4 gaat ook zoeken naar signaal na lang op die plek vast gehouden te hebben… maar ik zie dit niet als een probleem..

  17. Het rijtje klopt wel, maar ik vond 3d en kin en symbian os veel grotere fails dan die van iphone.

  18. En deze conclusie van CNN noem ik de grootste Journalistieke blunder van 2010. Die blunder die ze nu op 1 hebben gezet heeft de media zelf ontzettend opgeblazen. Maar ik ga er vanuit dat Apple dit ‘probleem’ dubbel en dwars goed maakt bij de iPhone 5.

  19. Ben het wel met Harold eens. Met links vasthouden, en dan vooral met 3g aan heeft effect, niet overdreven, je houd ontvangst, maar het heeft zeker effect.

  20. 3d tv een mislukking? Mensen die dat beweren kan je al helemaal niet serieus nemen. Laat staan die bullshit ovet die antenne van iphone4

  21. Sommige mensen hier zouden verder moeten kijken dan hun neus lang is.
    Dat wij hier in Nederland en België goed ontvangst hebben wil niet zeggen dat dit in de rest van de wereld het zelfde is, in Amerika zijn er genoeg gevallen waar mensen wel last hebben van gesprekken die wegvallen etc.
    Er is wel degelijk een fout gemaakt, niet zo blind a.u.b..

  22. @harold; wifi is niet goed bij jou? 1advies voor jou; ga zsm je iphone device terugbrengen naar de winkel.

  23. @vroem; niet elke zgn 3d film die jij in de bios ziet zijn ook echt met een 3d rig opgenomen. Dan is het effect ook minder. Avatar, saw3d, Tron etc etc zijn wel echte 3d releases. Zo brengt Sony voor de ps3 ook steeds meer 3d games uit. 3d tv is het succes vh jaar.

  24. @ dombo joe: Als wij in NL en Belgie en de rest van Europa er geen last van hebben…maar in de USA sommigen wel…rararara waar zou dit wegvallende bereik probleem dan aan liggen? Beetje nadenken zal je goed doen. Heb je je ogen niet voor nodig trouwens.

  25. @ joe: Als wij in NL en Belgie en de rest van Europa er geen last van hebben…maar in de USA sommigen wel…rararara waar zou dit wegvallende bereik probleem dan aan liggen? Beetje nadenken zal je goed doen. Heb je je ogen niet voor nodig trouwens. Jij komt zeker uit Belgie? Lmao

  26. @Ginger: Nadenken, precies. Je kunt dit probleem wel snel neerleggen bij de telecom bedrijven, maar verklaar dan maar eventjes waarom het probleem bij andere telefoons minder is (neemt niet weg dat het ontvangst in de USA bagger is)?

    Je zegt: “… in de USA sommigen wel..” Het zijn er duizenden :). Apple heeft zelf toegeven dat het wel degelijk een issue is, en begin a.u.b niet over die vergelijking filmpjes van Apple.. Kijk naar de ervaringen van de gebruikers zelf en niet naar marketing.

    Een product in deze prijs klasse zou gewoon goed moeten werken, hoe revolutionair het design ook is. Blunder van 2010? Nee dat niet, maar wel degelijk een blunder. En voel je niet aangevallen, het is een mooi ding hoor.. wees maar niet bang.

    Ben trouwens gewoon een Nederlander

  27. Belachelijk, in mijn ogen is het gewoon een actie geweest om Apple een hak te zetten

    Slechte journalistiek van CNN

    Klopt niks van i phone 4perfect geen onzin beste toestel ooit

    Kwestie van goed vasthouden en dat aanleren, niet zo moeilijk toch?

    En deze conclusie van CNN noem ik de grootste Journalistieke blunder van 2010

    Jullie zijn echt geweldig!
    Beter dan de beste komedie film!
    Volhouden mannen!!

  28. Daarom worden er ook zo veel van verkocht de mensen houden van blunder telefoons.
    Heb hem zelf ook na nog veel ergere andere merken blunder telefoons te hebben gehad valt deze iPhone 4 enorm mee.

  29. ow wat zijn er hier toch veel mensen die zich bekeerd hebben tot het apple geloof.
    En net zoals onze steve maar ontkennen dat het probleem er was.
    1 het is bewezen 2 apple heeft dit ook toe gegeven anders zouden ze geen gratis bumpers weg geven.

    onder tussen is er een firmware update geweest en is dit probleem verholpen.
    Hoe dan ook de iphone blijft een overpriced toestel en hoe erg de fanboys dit ook vinden er zijn ondertussen al betere toestellen op de markt dan de iphone 4

  30. Origineel geplaatst door Rick van Dijck
    Belachelijk, in mijn ogen is het gewoon een actie geweest om Apple een hak te zetten… Heb meerdere iPhone 4′s in m’n handen gehad, en nooit ook maar een teken van signaalverlies gehad…

    Dus bestaat het niet? Ik heb er wel degelijk last van met de Iphone4, met 3G en 3GS geen enkel probleem in vergelijkbare situatie. En de bumper maakt maar weinig verschil.
    Iphone4 is mooi speeltje, maar als telefoon is het toch echt slechter als vergelijkbare phones.
    Een werkelijke oplossing heeft Apple nooit gegeven, maar wellicht is alleen een nieuw/redesign de enige echte oplossing.
    Wie weet is de volgende Iphone wel weer een goed product.

  31. Ik denk niet dat het hier echt gaat om of er nu echt een technisch probleem is of niet. Hoe je er ook naar kijkt antenagate was een marketing probleem voor Apple en het is weldegelijk een imago probleem waar Apple nog steeds niet overheen is. Hoe vaak er niet nog tegen mij gezegd wordt: “is dat een zo’n eifoon? Dan moet je zeker wel goed oppassen hoe je hem vast houdt” en ik heb nog een 3G. Het gaat er om wat de gemene deler over je product denkt. Zelfs android fans geven aan dat de iPhone 4 de beste telefoon is op dit moment in de markt maar daar gaat het niet om. Uiteindelijk is perceptie de enige echte waarheid. Ik denk dat wat dit betreft Apple hiermee een terechte nummer 1 heeft gescoord. Dit hadden ze veel beter kunnen aanpakken. Ik geloof dat het werken voor Apple in 2010 soms best een hel was.

  32. Wel knap tech blunder v/h jaar en ik heb nergens last van.

  33. Het antenneprobleem bestaat ook bij mij, zeker op plekken waar je een minder goed bereik hebt.
    (Trouwens Oberon11, de bumper verhelpt het probleem wel degelijk, dus als jij met bumper nog steeds problemen ondervindt is er iets anders aan de hand)
    Het “probleem” is echter enorm opgeblazen en inmiddels is bekend dat sommige andere toestellen dezelfde problemen ondervinden en dit wordt ook onderkent door desbetreffende fabrikanten.
    Al met al niet zo erg maar wel een beetje een flater van een bedrijf als Apple.
    Gelukkig is de iPhone een prachtig apparaat, op de meeste fronten veel beter dan de concurrenten. Kijk alleen maar eens naar de helderheid van het retina beeldscherm. (Oberon11 heeft, gezien zijn Avatar gewoon een hekel aan Appleproducten, da’s een hele andere discussie dus)

  34. @ronaldoo: Apple heeft het probleem ook nooit ontkent ! Ben benieuwd of de fabrikanten van de andere smartphones ook iets leuks voor hun klanten doen (gratis hoesje of zo) , aangezien er ook van bijv. HTC nu toestellen zijn die hetzelfde probleem hebben.
    Overigens kinderachtig om tevreden iPhone gebruikers gelijk te bashen.

  35. Origineel geplaatst door ronaldoo
    ow wat zijn er hier toch veel mensen die zich bekeerd hebben tot het apple geloof. En net zoals onze steve maar ontkennen dat het probleem er was. 1 het is bewezen 2 apple heeft dit ook toe gegeven anders zouden ze geen gratis bumpers weg geven.onder tussen is er een firmware update geweest en is dit probleem verholpen. Hoe dan ook de iphone blijft een overpriced toestel en hoe erg de fanboys dit ook vinden er zijn ondertussen al betere toestellen op de markt dan de iphone 4

    Er zijn zeker beter toestellen op de markt wat de specificaties betreft, maar het gaat niet alleen om de specificaties. de look-and-feel is ook belangrijk… neem nu de Samsung Galaxy : goede specs, maar het is en blijft een pastieken speelgoed ding met een te groot scherm in vergelijking met de iphone4

  36. Negatieve reclame is ook reclame. Het heeft Apple in iedergeval geen windeieren gelegd.

  37. ik heb nooit het probleem gehad, hoezeer ik ook probeerde om de streepjes te laten zakken.

    Dus ik denk niet dat ook maar iemand daar het minste last heeft va

  38. Ik heb nooit het probleem gehad, hoezeer ik ook probeerde om de streepjes te laten zakken.Dus ik denk niet dat ook maar iemand daar ooit de minste last heeft van gehad

  39. De grootste blunder is een probleem wat in feite niet eens bestaat…? Dat is de grootste blunder, CCN!

  40. Ik heb ook een iPhone 4, nieuwste ios en heb ook een gratis hoesje (een snapcase). Toch heb ik meerdere malen ondervonden dat als ik hem enkel met mijn linkerhand vasthoud (wat eigenlijk niet veel gebeurd maar kom) dat ik wel degelijk binnen de minuut minstens de helft van mijn ontvangst verlies. Blijf ik hem dan nog zo vasthouden dan heb ik daarna gegarandeerd geen ontvangst meer! 3G staat af trouwens…

  41. @Flex:
    Haha wat een brakke opmerking! Nergens last van want ik heb mezelf aangeleerd hem anders vast te houden! Hahahahaha dan heb je er dus wel last van, fanboy, tjezus

  42. Origineel geplaatst door ronaldooow wat zijn er hier toch veel mensen die zich bekeerd hebben tot het apple geloof.
    En net zoals onze steve maar ontkennen dat het probleem er was.
    1 het is bewezen 2 apple heeft dit ook toe gegeven anders zouden ze geen gratis bumpers weg geven.onder tussen is er een firmware update geweest en is dit probleem verholpen.
    Hoe dan ook de iphone blijft een overpriced toestel en hoe erg de fanboys dit ook vinden er zijn ondertussen al betere toestellen op de markt dan de iphone 4

    Ben ermee akkoord dat er wel degelijk een probleem is/was. Maar betere toestellen? Op welk gebied dan? En daarbij, voor iedereen is dit anders, mss zijn er betere toestellen op de markt, voor mij blijft de iPhone het beste omdat deze aan alles voldoet wat ik nodig heb in een smartphone. Dus aub geen discussies over welk toestel beter of slechter is omdat iedereen zijn eigen mening hierover heeft.

  43. Die “attenagate” is gewoon uit de duim gezogen van een paar android fans. Het bestaat gewoon niet. Ik ken tientallen mensen met een iPhone 4 en niemand kan het nadoen. Het record wat ik heb zien afnemen is 1 streepje, maar dat kwam waarschijnlijk door tmobile, want wanneer hij zijn vinger erafhaalde nam het signaal nog twee streepjes af.

  44. Statistieken laten zien dat er van de iphone4 MINDER toestellen zijn teruggekomen dan elk vorig model. Dat is een feit die alle antenne- Brainwash- flauwenkul zo van tafel veegt. Strategische Tegenstanders v Apple hebben ons brein zo ptoberen te programmeren dat wij bij elk streepje slechter ontvangst automatisch aan het antenne gate sprookje denken. Sommige mensen zijn hier heel gevoelig voor, kijk maar naar alle religieuse mensen op deze planeet. Als het slecht weer is komt dat door een sprookjesgod oid. Loll …waarom dan die gratis bumper hoor ik veel mensen denken.. Dat was gewoon om al dat rumoer de kop in te drukken. Geef iets gratis weg en mensen zijn weer tevreden. Als het probleem echt bestond kan je ook niet voldoen met het gratis uitleveren van bumpers tot eind September. Oepsss

  45. @Daejji: Over brak gesproken….

  46. Ze willen gewoon iets hebben waarmee ze Apple een fout kunnen laten maken.. Soms wel last van 1 streepje ofzo. Maar apparaat zelf maakt het weer goed <3

  47. @Ginger: kom maar op met die statistieken als je dat zegt moet je ook met het bewijs gaan komen.Dus wil die statistieken wel is zien.
    maar in ieder geval de populariteit van de iphone gaat ook zijn ondergang worden.
    zeker op het moment dat ze jailbreaks niet meer kunnen uitvoeren en dit volledig geblokt word en mensen zich compleet door de grillen van apple moeten laten lijden.
    Dan gaan andere toestellen opeens veel interessanter worden voor veel mensen.

  48. met hun facebook altijd zo belangrijk is dit nu ook weer niet ik wil zelfs niets met facebook hebben

  49. Origineel geplaatst door Ginger
    . Jij komt zeker uit Belgie? Lmao

    Jij bent zeker slecht opgevoed? Lmao

    En for the record: Belgen en Nederlanders ondervonden geen problemen omdat de iphone4 pas twee maanden later is uitgekomen, wat ruim voldoende tijd was voor Apple om iOS 4.0.1 uit te brengen én coating van de antennes in het productieproces te verwerken.

    Maar ja, het is makkelijker voor jou om verwensingen te werpen naar de hoofden van diegenen die wél durven kritisch zijn, dan zélf even na te denken. Het feit dat je vooroordelen gebruikt om bijvoorbeeld te proberen Joe, die duidelijk de Nederlandse taal machtiger is dan jijzelf, te bashen zegt genoeg.

    Als er écht geen probleem was, dan had Apple ten eerste geen iOS-update moeten uitbrengen en ten tweede nooit een free case programma moeten opstarten, maar Apple wist ook dat als er werkelijk een probleem was en overheidsinstanties in zowel de EU en de VS een onderzoek zouden starten, ze dubbel en dik genaaid zouden zijn.

  50. Wat een b*llsh*t wat sommige hier roepen dat het probleem opgeblazen is en dat er helemaal geen last is van het antenneprobleem!

    Ik ben zelf helemaal gek van Apple, maar deze fout hadden ze nooit mogen/kunnen maken!!
    Ben vanaf de iPhone t/m iPhone 4 over alle versies super tevreden geweest en zeker de iPhone 4 is gewoon echt 1 en al super kwaliteit.. Op de antenne na dan (A)!

    Leg ik me vinger over het stripje heen, of hou het toestel met links vast en mijn bereik valt helemaal weg (3G, T-Mobile)
    Later komt het GSM bereik wel weer langzaam terug (Ook niet altijd) maar dan is het gesprek allang verbroken.

    Dus ook voor Apple fans!!
    Apple maakt super producten, super software en ik ben er helemaal gek op!
    iPad, iPhone, iPod, iMac 21,5 inch, Macbook Pro en binnenkort is de Apple TV 2G ook in me bezit :)!
    Maar ik ga daarom niet zeggen dat het probleem er niet is want het is er ECHT wel!

    En Apple zal hier ook zijn les wel van geleerd hebben, en we gaan dit vast en zeker niet meer mee maken :)!!

    Kijk al uit naar de aankondiging van iPhone 5..!!
    (En eerst de iPad natuurlijk eind Januari :D!!)

  51. @Ginger: als je met statistieken komt moet je dit ook kunnen bewijzen dus show me.

    De iphone zal ten onder gaan aan zijn eigen succes
    als apple alle mogelijkheden blokt voor een jailbreak is dit toestel opeens niet zo leuk meer voor veel mensen zeker niet als ze vast zitten aan die functie beperkingen die apple oplegt.
    Dan gaan mensen opeens overstappen naar andere merken en andere toestellen.

    volledig mee eens

    sommige denken echt dat een toestel zoals de galaxy tab kwalitatief minder is.
    omdat er plastic word gebruikt
    Denk je nu echt dat de productie kosten die apple heeft veel hoger liggen .187,50$ kost een iphone4 apple is 142,76 euro

  52. @Dito: Er zijn zat mensen die zeer tevreden zijn met de iPhone zoals deze is zonder al dat gekloot met jailbreaks e.d.
    E als er na het jailbreaken dingen mis gaan met de iPhone is het natuurlijk weer de fout van Apple.
    Apple dicteert en de rest maakt na en/of kopieerd. (as usual)
    Als sommigen eens wat minder “kloten”met hun iPhone hebben ze er ook wat minder problemen mee!

  53. Origineel geplaatst door Amigo
    Belachelijk, in mijn ogen is het gewoon een actie geweest om Apple een hak te zettenSlechte journalistiek van CNNKlopt niks van i phone 4perfect geen onzin beste toestel ooitKwestie van goed vasthouden en dat aanleren, niet zo moeilijk toch?En deze conclusie van CNN noem ik de grootste Journalistieke blunder van 2010Jullie zijn echt geweldig!Beter dan de beste komedie film!Volhouden mannen!!

    Wie moet wat precies volhouden ??? iPhone 4 breekt alle verkooprecords dus waar lullen we precies over ????
    Cijfertjes spreken voor zich, toch?

  54. Je kan wel merken dat bij de fanboys er pas een probleem is als het bij hun pas voordoet, echt heel raar volk maar heel vermakelijk.

  55. Jammer dat er maar zo weinig bedrijven in staat zijn dit soort blunders te maken. Dan zou Apple wat meer concurrentie krijgen.

  56. Helaas heb ik ook wat last van signaal verlies als ik hem op die plek vasthoud. merk ik vooral op me werk daar is zwak signaal dus laat ik hem meesal gewoon op tafel liggen maar in tegenstelling tot andere mensen daar heb ik gelukkig wel een signaal

  57. De grootste tech blunder is toch CNN zelf in heel Europa en ver daar buiten niet in HD en laat staan in 3D te ontvangen

  58. Ik vind de zomertijd/wintertijd bug in iOS ook wel vermeldenswaardig. Ongelooflijk dat we anno 2010 zo’n bug nog mogen tegenkomen.

  59. Haha geniale reacties,

    De iPhone is zeker een mooi toestel en ik zeg niet dat ik er moeite mee heb, maar mensen.. onderken dat er een probleem was die wel degelijk groot was, misschien in Nederland niet, maar wel in the USA en andere landen!
    Dus, doe niet alsof de iPhone een 100% perfect toestel is en blijf het niet verdedigen terwijl er is bewezen dat er een probleem was!

  60. @Rick van Dijck: Ik heb wel degelijk problemen met mijn iPhone 4. Je kan de streepjes omlaag zien gaan als je de rand linksonder beetpakt. Met een hoesje om de iPhone is het minder erg, maar het is zeker geen onzin bericht. Apple heeft geblunderd.

  61. Grappig, dat van de bestverkochte smartphone van 2010 (en waarschijnlijk zelfs 1 van de bestverkochte technologieproducten van hetzelfde jaar) een onderdeel benoemd wordt als grootste technologische afgang van het jaar..

    Daarnaast wel grappig dat het bij Apple schijnbaar alleen mogelijk is om onderdelen van producten als blunders aan te merken (Antenne = onderdeel iPhone, Ping = onderdeel iTunes). De producten zijn blijkbaar zo goed dat om iets te zeuren te kunnen hebben over Appleje dus maar een onderdeel van 1 van hun producten moet pakken 😛

  62. Ik heb erg last van de deathgrip, niet als ik ermee bel, maar als ik hem vasthoud en erop werk/speel. Binnen 10-20 seconden “Geen service”. Met de bumper van Apple gaat het goed en ben ik blij!

    Mijn vriendin heeft enkele maanden later dan mij ook een iPhone 4 gehaald, en ook erg last van de deathgrip.

  63. Als dit met een Samsung of een htc was gebeurd, zou dat toestel tot op de bodem worden afgezeken. Nu gebeurt het Apple en het wordt weggewoven. Kom is op zeg.

  64. @Rick van Dijck: Nou bij mijn iphone 4 ga ik echt drie strepen omlaag met signaal. Waar ik woon heeft T-mobile echt bereik waardoor ik dus echt het netwerk helemaal kwijt ben. Dus “death grip” is zeker wel echt het geval bij mij.

  65. Origineel geplaatst door Dito@ Gingerkom maar op met die statistieken als je dat zegt moet je ook met het bewijs gaan komen.Dus wil die statistieken wel is zien.
    maar in ieder geval de populariteit van de iphone gaat ook zijn ondergang worden.
    zeker op het moment dat ze jailbreaks niet meer kunnen uitvoeren en dit volledig geblokt word en mensen zich compleet door de grillen van apple moeten laten lijden.
    Dan gaan andere toestellen opeens veel interessanter worden voor veel mensen.

    Ik verwijs je naar de servicestats
    Die je kan vinden in het jaarrapoort voor aandeelhouders. Ce ca

    Origineel geplaatst door JohnnyricoMCOrigineel geplaatst door Ginger. Jij komt zeker uit Belgie? LmaoJij bent zeker slecht opgevoed? LmaoEn for the record: Belgen en Nederlanders ondervonden geen problemen omdat de iphone4 pas twee maanden later is uitgekomen, wat ruim voldoende tijd was voor Apple om iOS 4.0.1 uit te brengen én coating van de antennes in het productieproces te verwerken.Maar ja, het is makkelijker voor jou om verwensingen te werpen naar de hoofden van diegenen die wél durven kritisch zijn, dan zélf even na te denken. Het feit dat je vooroordelen gebruikt om bijvoorbeeld te proberen Joe, die duidelijk de Nederlandse taal machtiger is dan jijzelf, te bashen zegt genoeg.Als er écht geen probleem was, dan had Apple ten eerste geen iOS-update moeten uitbrengen en ten tweede nooit een free case programma moeten opstarten, maar Apple wist ook dat als er werkelijk een probleem was en overheidsinstanties in zowel de EU en de VS een onderzoek zouden starten, ze dubbel en dik genaaid zouden zijn.

    En jij denkt bij voorbaat dat ik niet KRITISCH zal zijn over mijn device van gem. 800 euro? FAIL!

    Origineel geplaatst door softijsJe kan wel merken dat bij de fanboys er pas een probleem is als het bij hun pas voordoet, echt heel raar volk maar heel vermakelijk.

    Ja gek he? Waarom zal er een probleem zijn als je deze zelf NIET ondervindt? #logica

  66. Origineel geplaatst door Flex
    Hier nog nooit last van gehad. Kwestie van goed vasthouden en dat aanleren, niet zo moeilijk toch?

    Ben je serieus?
    Zolang je door het op ene andere dan natuurlijke manier vast te nemen opgelost raakt is het voor jou een niet bestaand issue?! 😮
    Dat je het issue kan vermijden door je telefoon in een condoom te stoppen betekend toch niet dat er geen issue is?

  67. Tsja… hoge bomen vangen veel wind…
    Weleens naar de schermen van een Galaxy S of Tab gekeken.. wit is gewoon blauw..
    En door de Amoled kan je na halve dag gebruik al de lader gaan zoeken…
    Ooo en gebruikers nemen het daar ook al voor lief dat GPS niet werkt en de toestellen regelmatig vastlopen….

    Maar dat wordt NIET groot opgeblazen…

    Typische mentaliteit…
    Als een persoon of een bedrijf iets goeds levert of doet gaan we de “fouten” opblazen… ipv een beter product of prestatie te leveren…

  68. Origineel geplaatst door Antenne: @Daejji: Over brak gesproken….

    Inhoudelijk reageren ho maar! Jij hebt er dus duidelijk wel last van! Mensen, leuk als je er geen last van hebt, maar zeer veel mensen hebben er wel last van! De 1 erger dan de ander misschien maar het is gewoon een domme fout! Ook toevallig dat de verantwoordelijke de laan uit is gestuurd en ze op zoek waren naar antenne-experts etc! Oogkleppen af aub

  69. Origineel geplaatst door Philip
    Tsja… hoge bomen vangen veel wind… Weleens naar de schermen van een Galaxy S of Tab gekeken.. wit is gewoon blauw.. En door de Amoled kan je na halve dag gebruik al de lader gaan zoeken… Ooo en gebruikers nemen het daar ook al voor lief dat GPS niet werkt en de toestellen regelmatig vastlopen….Maar dat wordt NIET groot opgeblazen…Typische mentaliteit… Als een persoon of een bedrijf iets goeds levert of doet gaan we de “fouten” opblazen… ipv een beter product of prestatie te leveren…

    Hebt u al eens een Samsung Galaxy S of Tab in het echt gezien? Trouwens Android gebruikers hoeven niet naar een lader te zoeken. In een Android past namelijk elk micro USB kabeltje. Het GPS probleem van de Galaxy is al lang opgelost. Is bij de iphone de deathgrip al opgelost? De zomer/winteruur-bug? Kan je bluetooth al gebruiken voor iets nuttigs? capito?

  70. Ik heb net een iPhone gekocht en heb ook wel duidelijk last van de deathgrip. Ik ga toch maar ff een bumper kopen denk ik. Maar of dit nou de tech-blunder van het jaar is, ik vind van niet.

  71. dan mag CNN mij uit leggen waarom er miljoenen iphone’s 4 verkocht zijn en naar mijn idee het best verkochte toestel van 2010 is onder de mobiele telefoons.

    En waarom waarschijnlijk ook bijna alle CNN medewerkers een iphone 4 bezitten.

    Allemaal gelul weer dit bericht van CNN mag van mij de boeken in als domste vermelding van een tech-blunder ooit.

    Dit is typisch iets waarbij ze een hot product pakken om zelf mensen naar de cnn site toe te trekken. Apple liefhebbers laat je niet van de wijs brengen want hogen bomen als Apple vangen nou eenmaal veel wind en andere bedrijven en mensen willen graag deze bomen omver hakken doormiddel van hun vuile marketing strategie en andere zoals CNN willen een graantje succes meepikken door vermelding van een hot product als Iphone 4 op hun website. dat staat garant voor veel hits op hun site.

    Apple 4-ever!!!!

  72. Origineel geplaatst door isambalbij
    dan mag CNN mij uit leggen waarom er miljoenen iphone’s 4 verkocht zijn…

    De oogkleppen sector heeft ook een topjaar achter de rug. Maar daar staat geen appeltje op, dus dat komt niet in het nieuws.

    Origineel geplaatst door Gerardus89
    Grappig, dat van de bestverkochte smartphone van 2010 (en waarschijnlijk zelfs 1 van de bestverkochte technologieproducten van hetzelfde jaar) een onderdeel benoemd wordt als grootste technologische afgang van het jaar…

    De iphone is in eerste plaats een mobiele telefoon. En wat heb je nodig om mobiel te kunnen telefoneren? Juist ja een werkende antenne. Had u als iFan liever gehad dat ze gewoon heel de iTelefoon als blunder van het jaar bestempeld hadden?

  73. Tja ik heb mijn Iphone 4 nu al een tijdje maar nooit iets mee gehad eigenlijk, maar ik kan je wel zeggen dat als ik problemen zou onder vinden met de deathgrip ik erg zou balen, een foon maakt niet uit welk type moet je gewoon mee kunnen bellen en dat houd in dat je ontvangst niet weg mag vallen of minder mag worden door een fabrieks fout.
    Ik ben geen fan boy maar wel een Iphone liefhebber en ik vind het wel degelijk een fout in het ontwerp overigens geen blunder van het jaar.

    als je een auto koopt en die gaat soms niet harder als 90 terwijl hij 200 moet doen wordt je ook boos lijkt mij dan is dat ook een produktie fout.

    je kan zeggen wat je wilt het was een fout en een hoesje/bumper vindt ik dan geen oplossing en als apple mensen er uit gooit wegens het maken van een blunder/fout dan is het naar mijn idee wel duidelijk.

    nogmaals ik ben erg tevreden over mijn iphone 4 (en was het ook met de g3) maar het was een fout geen blunder, de blunder is dat ze een bumper mee gingen leveren inplaats van het op te lossen…..

    Gr MC

  74. Origineel geplaatst door isambalbij
    dan mag CNN mij uit leggen waarom er miljoenen iphone’s 4 verkocht zijn en naar mijn idee het best verkochte toestel van 2010 is onder de mobiele telefoons.En waarom waarschijnlijk ook bijna alle CNN medewerkers een iphone 4 bezitten.

    Wauw, ik sta versteld van je redenering.
    Dus omdat er miljoenen iphones verkocht zijn is antennagate geen blunder, omdat de iphone het beste verkochte toestel van 2010 is, is antennagate geen blunder, omdat alle werknemers van CNN een iphone bezit mogen ze antennagate geen blunder noemen.

    Knap staaltje denkwerk. Verder alles goed daar op de marketingafdeling van Apple?

  75. @v8x:

    Nee, maar hij heeft wel gelijk als hij hiermee benadrukt dat het merkwaardig is dat sommigen hier de iPhone 4 afdoen als een zeer slecht toestel, hetgeen in schril contrast staat met de enorme verkoopcijfers en gebruikerservaringen (die trouwens over het algemeen erg positief zijn)
    Om dit te constateren hoef je niet op de marketingafdeling van apple te werken overigens…

  76. @Amigo:

    Gaat het u nu om het “Appletje” of om de iPhone 4 antenne ???
    De antenne werkt overigens gewoon hoor, alleen in specifieke gevallen iets minder. ( net zoals de nieuwe HTC, maar aangezien daar geen “appletje” op staat zullen we u en velen met u daar niet over horen, denk ik)

  77. Ik heb wel veel problemen hiermee.
    We hebben hier al slechte verbinding.
    Als ik men Iphone 4 gewoon laat liggen heb ik 4 streepjes.
    Maar als ik hem vastneem meestal 2 maar kan soms helemaal weg gaan.

  78. @Amigo:
    Het is duidelijk dat u niet zozeer problemen hebt met de iPhone als wel met het hele merk Apple.
    Verdere reactie’s zijn dan dus volstrekt zinloos lijkt me.
    Krijgen we weer zo’n oeverloze Applebash-Applefanboy discussie. Daar is dit forum vast niet voor bedoelt.
    V.w.b het antwoord op uw vraag: even googelen doet wonderen.

  79. Origineel geplaatst door Julsa
    @Amigo: Het is duidelijk dat u niet zozeer problemen hebt met de iPhone als wel met het hele merk Apple. Verdere reactie’s zijn dan dus volstrekt zinloos lijkt me. Krijgen we weer zo’n oeverloze Applebash-Applefanboy discussie. Daar is dit forum vast niet voor bedoelt. V.w.b het antwoord op uw vraag: even googelen doet wonderen.

    Ik heb geen problemen met Apple of met iphone’s. Ik vindt het alleen grappig hoe iFans feiten die Apple (uiteindelijk) zelf toegeeft, blijven ontkennen.
    Maar ik begrijp uw standpunt omtrent mijn “zinloze” reacties. U vind reacties als “Apple 4 ever”, “iphone is the best” en al die andere zever uiteraard veel zinvoller.

  80. @Amigo:
    nee, maar alleen het feit dat u spreekt over iFans en Sint Steve zegt al heel veel. Ik vraag me altijd wel af in hoeverre u als HTC gebruiker ooit een iPhone in handen hebt gehad en dus ” recht van spreken” hebt.
    Daar wilde ik het verder bij laten. Ieder blij met zijn eigen merk denk ik maar zo.

  81. @Julsa U kan mij echt niet vergelijken met een iFan “iphone bezitter” die in een grote boog andere merken voorbij loopt. Ik heb een ipod touch en een iphone 3G gehad. Hoeveel HTC’s (met Android) heeft u al gehad?

  82. Geen een, ik heb er dus ook geen vooroordelen over…..

  83. Origineel geplaatst door Julsa
    Geen een, ik heb er dus ook geen vooroordelen over…..

    Origineel geplaatst door Julsa
    @Amigo:… ( net zoals de nieuwe HTC, maar aangezien daar geen “appletje” op staat zullen we u en velen met u daar niet over horen, denk ik)

  84. Ja ??? En da’s een vooroordeel over HTC ?? Denk van niet, aangezien de CEO van HTC dit zelf erkend heeft in een interview. Het zou voor mij in ieder geval geen reden zijn om geen HTC aan te schaffen, laat staan het hele toestel te promoveren tot “rommel”
    Verder noem ik de gebruikers van HTC geen “HTC Fans” of
    andere benamingen van die strekking.

  85. Origineel geplaatst door Julsa
    Ja ??? En da’s een vooroordeel over HTC ?? Denk van niet, aangezien de CEO van HTC dit zelf erkend heeft in een interview.

    Kalm kalm! Denk aan uw bloeddruk!
    Kan u ook een link geven naar dat “toegeven van HTC”?
    Ik kan er u namelijk zeker 20 geven naar Sint Steve die toegeeft dat antennagate ECHT was.

    Ik ga verder niet meer discussiëren met u. Als uw oogkleppen versleten zijn mag je nog eens proberen.

  86. Tsja, dat bedoel ik dus. Overigens heb ik verder geen last van mijn bloeddruk hoor, ik denk dat dit bij u eerder het geval is ! En iedereen die het niet met u eens is …. Ach, die zijn dom en hebben oogkleppen, toch ????
    Succes met de ” Apple-haat” verder !

  87. Las net bericht; ‘gouden steeksleutel’ Iphone 4 BESTE smartphone van 2010 ……tsja

  88. Origineel geplaatst door Ginger
    Las net bericht; ‘gouden steeksleutel’ Iphone 4 BESTE smartphone van 2010 ……tsja

    Heeft u ook verder gelezen? “Gouden Steeksleutel”: Android BESTE mobiel OS 2010….. tsja

  89. @Amigo:
    Volgens mij ging de discussie over de hardware en niet de software!

    tsja….

  90. @HenkS.:
    tsja…. dat had je beter tegen de Steve gezegd toen ie afkwam met een software fout die de streepjes niet goed toonde.

  91. @Amigo:
    Is dat nu werkelijk het enige argument waarmee je nu al een hele tijd je gelijk probeerd te halen ???
    Veel plezier met je “scheetapps”” op je HTC.
    Grappig trouwens, twee collega’s van mij hebben een splinternieuwe HTC. Bij de een slaat het toestel steeds uit en bij de ander, dit is hilarisch, valt de verbinding zomaar weg !

    tsja….

  92. Origineel geplaatst door HenkS.
    @Amigo: Is dat nu werkelijk het enige argument waarmee je nu al een hele tijd je gelijk probeerd te halen ??? Veel plezier met je “scheetapps”” op je HTC. Grappig trouwens, twee collega’s van mij hebben een splinternieuwe HTC. Bij de een slaat het toestel steeds uit en bij de ander, dit is hilarisch, valt de verbinding zomaar weg !tsja….

    Ik snap je zin “het enige argument” niet. Maar zal wel aan mij liggen omdat ik geen iphone meer heb.
    Ik zou je collega’s eens graag zelf horen. Ik geloof er namelijk niets van. Ik kan ook gemakkelijk zeggen dat ik 2 collega’s met een splinternieuwe iphone heb en bij beide valt de verbinding zomaar weg, werkt hun bluetooth niet, werkt de nabijheidsensor niet, werkt het alarm al minstens 4 dagen per jaar niet,… Tsja…

  93. @Amigo:
    En ik geloof niet dat jij ooit een iPhone gehad hebt !
    Je wilt er waarschijnlijk trouwens wel heel graag eentje, anders hing je niet zo vaak op dit forum rond.
    Ach, beste Amigo, we zijn allemaal “onderaan” begonnen, hoor !

  94. Origineel geplaatst door HenkS.
    @Amigo: …Je wilt er waarschijnlijk trouwens wel heel graag eentje, anders hing je niet zo vaak op dit forum rond. Ach, beste Amigo, we zijn allemaal “onderaan” begonnen, hoor !

    Kijk dat is nu 1 van de reden dat ik hier dagelijks kom.
    Jullie zijn zooo grappig 🙂

  95. @Amigo:
    Mooi ontwijkend antwoord hoor !
    Van een “psycholoog in spee” had ik wat meer verwacht, maar die maken waarschijnlijk ook geen gebruik van een HTC.
    Nou maar snel weer op zoek naar foutjes van Apple, wordt je tenminste niet zo geconfronteerd met de talrijke bugs in Android !

  96. Het antenne probleem heeft alleen te maken met of je 3G aanstaat of niet. Probeer het maar,3G uit: 5 streepjes bereik zelfs met 2 handen op de antenne links onder. 3G aan: 3 of minder streepjes bereik. Blijkbaar gaat het belsignaal ten koste van de internet snelheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.