Reacties voor: CloudMagic op de Mac: simpele e-mailapp voor al je accounts

CloudMagic is nu ook voor de Mac te downloaden. Met CloudMagic lees je e-mailberichten van al je accounts, op een simpele en overzichtelijke manier.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Voor dat geld (de OSX versie) had er wel een demo/trial mogen zijn. Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om mijn mailclient.

  2. Strijd is losgebarsten. Wat zal het gaan worden, Spark, Polymail of CloudMagic?

    Zelf ben ik niet zo weg van CloudMagic.
    Polymail draait echter nog niet op iOS en heeft (nog) geen IMAP ondersteuning.
    Spark op iOS is top, zit te wachten op de iPad en OSX Beta releases.

  3. Origineel geplaatst door Johan
    Spark op iOS is top, zit te wachten op de iPad en OSX Beta releases.

    De iPad beta van Spark komt vandaag.

  4. Heb Cloudmagic ook gebruikt naast Spark op mijn iPhone en ik vond Spark in alle opzichten beter dan CM.

    Ze zullen nu ook een ‘trigger’ krijgen om snel een app voor OS X te maken.

  5. Ik wil gewoon MailBox terug 😭

    Ik gebruik nu Inbox by GMail, wat leuk geprobeerd is maar lang niet zo goed als MailBox. Ik moet het er bij gebrek aan beter maar mee doen voor nu… Weet iemand of er een andere mail-app is die zowel iPhone, iPad als Mac client heeft met een universal inbox en zo’n handige schedule functie en bij voorkeur ook zo’n handige swipe naar links of rechts voor archiveren etc?

  6. @Tom Zummeren: CloudMagic supports iPhone, iPad and MAc, all three. Go ahead and give it a try 😀

  7. Ik heb alles geprobeerd maar kom iedere keer terug bij de standaard mail van Apple. Zowel op iOS als osx. Werkt vlekkeloos met meerdere accounts.

  8. Origineel geplaatst door MoBieler
    Ik heb alles geprobeerd maar kom iedere keer terug bij de standaard mail van Apple. Zowel op iOS als osx. Werkt vlekkeloos met meerdere accounts.

    Met je eens… Echter is er een issue. Mensen met Outlook op Windows kunnen de opmaak van Apple Mail niet lezen. Krijgen dus al jouw mooie mails in Times New Roman 🙁 Is een Outlook probleem maar helaas gebruikt de halve wereld Outlook…. Dus ben ik gedwongen om zakelijk Outlook for Mac te gebruiken. En dat is zwaar K.. want daar zit niet eens een archiveer knop op!!

  9. Outlook app is top. Werkt met universal inbox en ziet er gaaf uit. (Office, Exchange, Yahoo, Gmail, iCloud en IMAP). Bovendien ook nog eens geschikt voor alle devices en besturingssystemen en hartstikke gratis…

  10. waarom proberen jullie Unibox niet?

    Het enige wat ik vervelend vind is dat wanneer er een major update is van OS X je dan moet wachten op een update van de 3-party client.

    Ik vind het triest dat de standaard mail-app van  nog steeds geen reminders-tasks op mails kan plaatsen. Zoveel verbeter punten zijn er nog!

    Iets simpel zou zijn bij een verstuurde mail met een vraag daarin een auto-reminder plaatsen wanneer geen antwoord binnen de x-dagen. Een mail task toewijzen aan een 3de persoon en in de mail stream blijven staan als organizer of manager! ik kan nog wel even doorgaan. Mail zou opnieuw moeten worden uitgevonden!

  11. @Tom van Zummeren: Wat ik al aangaf. Spark of Polymail.
    Zij zullen op korte termijn alles uitrollen op alle platforms.

  12. Origineel geplaatst door Johan
    @Tom van Zummeren:
    Wat ik al aangaf. Spark of Polymail.
    Zij zullen op korte termijn alles uitrollen op alle platforms.

    Ja? Spark heeft scheduling? Dus dat je een mailtje kunt uitstellen? Gaaf! Dan ga ik het zeker proberen

  13. Spark ziet er gaaf uit. Mindere punten: agenda is matig en geen Nederlandse versie.

  14. @Tom van Zummeren: Na mailbox overgestapt naar outlook (app op ios). Werkt hetzelfde en meer.

  15. Origineel geplaatst door Rob
    @Tom van Zummeren:
    Na mailbox overgestapt naar outlook (app op ios). Werkt hetzelfde en meer.

    Daar hoor ik ook veel mensen over idd. Ik ga dat toch maar eens proberen. Heeft dat ook Mac client?

  16. @Tom van Zummeren: Voor zover ik weet een onderdeel van het Office gebeuren. De webbased van versie van Outlook.com is oké.

  17. Outlook voor de Mac is prettig. Categoriseren van email (tags) is inbegrepen en ook herinneringen zijn uitgebreid instelbaar. Deze combi maakt het goed mogelijk een wormflow te hanteren binnen je mailbox.

  18. Hoeveel accounts kun je aanmaken in de Mac versie?

  19. @ibl: Inderdaad een bekend probleem, maar is heel eenvoudig op te lossen door Universal Mailer te installeren. Dit is een plugin op Apple Mail waarmee je de opmaak van je mailtjes standaard naar een bepaald lettertype (Helvetica of Arial of zo) kunt omzetten bij verzending.
    Op die manier komen ze bij Outlook gebruikers niet als die ontzettend lelijke Times New Roman mailtjes binnen.
    Tevens zorgt het er ook voor dat attachments (vooral die inline plaatjes) keurig als Windows attachments worden meegestuurd.
    Ik gebruik het al jaren en werkt vlekkeloos.

  20. @Toon: Weer wat geleerd: Universal Mailer. Bedankt, Toon! 🙂

  21. 1) Ik heb CloudMagic voor Android (en eerder iOS) geïnstalleerd, en zojuist voor OS X gekocht.

    De doorslag gaf de bespreking op TechCrunch, . De maker heeft blijkbaar concrete grote plannen, en zal intussen toch moeten eten.

    2) Of de app (nu al of in versie tig) zijn geld /voor mij/ waard was, moet blijken. Ik geef de gevraagde prijs als aanmoediging. 🙂

    3) Ik geloof niet meer in één e-mail client, en dankzij IMAP hoeft dat ook niet. Ik gebruik verschillende, en dan ook nog op vijf besturingssystemen. (Wel kom ik steeds meer in de ban van Apple.)
    Je kunt immers verschillende vormen van berichten onderscheiden. Zonder wetenschappelijk te willen doen, bijvoorbeeld:
    – eenvoudige “Hoe gaat het met jou?” berichten;
    – berichten met bijlagen (zoals vergaderstukken), waarbij het gaat om het opslaan van die stukken op een plek waar je ze later kunt terugvinden;
    – persoonlijke reclame, type “Beste [voornaam], speciaal voor jou in ons filiaal [filiaal.cust] deze week, klik op [knop] en bespaar!”
    En dan is er nog het overzicht houden bij grote hoeveelheden ontvangen berichten. (Trefwoord “berichtregels”.)

    Je ziet in deze voorbeelden, dat sommige e-mail eisen stelt aan de software van de opsteller, andere aan die van de ontvanger. Waarschijnlijk is iedereen wel eens opsteller, wel eens ontvanger. 😉
    Dus lijkt het mij niet gek, dat mensen voor verschillende gevallen verschillende e-mail clients gebruiken. Of voor het opslaan van bijlagen naar een ander besturingssysteem uitwijken. (Zei ik “dan iOS”?)

    4) En als je de lengte van deze reactie ziet, dan kun je je voorstellen dat het “lege scherm” van CloudMagic voor mij wel eens een plus kan blijken. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.