Reacties voor: CloudFTP: draadloos je externe harde schijf bekijken op je iPad

CloudFTP is een project op Kickstarter dat je een externe harde schijf draadloos laat verbinden met je iPad en iPad 2.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Dat kan ook met een router van Netgear icm readyshare cloud app. De WNDR3800 heeft een usb ingang voor een externe HDD of 16gb usb stick en je hebt een goedkope NAS funtionalitiet, binnenkort komen er meer modellen van Netgear die dit kunnen.

  2. Hmmmm, beetje omslachtig denk ik. heb al jaren een ftp draaien die en waar ik prima gegevens vanaf kan halen en opslaan. Gewoon een map delen als ftp op je nas.

  3. Hier zat ik lang op te wachten, als het nog srt bestanden kan afspelen perfect. Hoop dat ze het gaan produceren en dat het voor een voordelige prijs te koop is. Dan kan ik al mijn films afspelen vanaf mijn ipad !

  4. AcePlayer dat hier laatst genoemd is kan dit ook al (ondersteunt alle formaten incl. subtitels). Voordeel is dat er voor AcePlayer geen extra hardware nodig is ook.

  5. Goed ding hoop dat de software en hardware zo goed werkt als hij zegt wilde hem eigelijk bestellen aan gezien geen visa card heb moeten weer een account aanmaken zoals bij eBay of app store maar nu bij amazon zo blijf aan de gang!

  6. Vroeger kon je op de iPad 1 – jailbreak – gewoon een harde schijf van 2,5 inch aansluiten via de usb connection kit, maar die steve jobs heeft daar een stokje voor gestoken! Nu kan dat niet meer!

  7. Volgens mij is zoiets er al in de vorm van de pogoplug.

    Hiermee kan je ook een USB harde schijf delen, een soort privé dropbox.

  8. Ik zeg Synology! 3 apps ontsluiten alles! Files, Photo’s en Muziek. Nog naast functionaliteiten als Webdav (direct vanuit pages, etc.) en FTP.

  9. Denk niet dat jullie goed opgelet hebben: dit maakt zijn eigen wifi ! Dus je hebt steeds je eigen netwerk bij, waar je ook bent (niet voor internet maar wel voor al de rest)

    Knap spul en uniek in zijn soort !

  10. Origineel geplaatst door MeneerE
    Volgens mij is zoiets er al in de vorm van de pogoplug.Hiermee kan je ook een USB harde schijf delen, een soort privé dropbox.

    Dit werkt inderdaad ssuper, heb er toevallig vandeweek een aangeschaft. Voor € 50 alles up en running

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.