Reacties voor: Apple wil je in beweging krijgen met nieuwe Close Your Rings-website

De Activiteit-app op de Apple Watch is één van de belangrijkste apps op het horloge. Met de nieuwe website Close Your Rings benadrukken ze hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Let jij ook nog steeds op je ringen of gooi je er vaak met de pet naar?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Door de week is het geen probleem om alle ringen vol te krijgen. Ben werkzaam op de agf-afdeling in een supermarkt. In het weekend ga ik een langere wandeling met m’n hond, dus is het ook geen probleem. Ben echt actief bezig om ze elke dag vol te krijgen. Ook bij de medailles zorg ik dat ik die haal.

  2. De trainingsring doe ik geen moeite voor, staan en bewegen haal ik op een werkdag met gemak, in het weekend soms niet of met moeite.
    Ik heb mijn Watch niet voor de gezondheidsfuncties gekocht, maar ik merk wel dat het me meer bezig houdt dan ik had verwacht…

  3. Hangt allemaal af van hoe ik me voel, wat mijn mentale en fysieke gezondheid is, of ik me niet lekker voel, ziek ben, somber of juist blij, opgewekt, energiek.

    Wanneer ik snel door mijn activiteiten app blader zie ik ongeveer 2/3 helemaal gevuld. Daarbij heb ik ongeveer 9/10 minimaal 1 ring gevuld.
    Weekenden zijn voor mij al helemaal moeilijk vol te maken.

  4. Hier nog steeds persoonlijke uitdagingen die weigeren 🙁

  5. Meestal 6 van de 7 dagen krijg ik mijn ringen vol
    En soms de hele week wel

  6. Ik probeer elke dag de drie ringen vol te maken en tot op heden is dat gelukt. Ik vindt het een geweldige feature op de watch.

    In het begin schrok ik van het feit dat je ongemerkt lang stil kunt zitten op een werkdag. Een meeting pakt zomaar twee uur en dan zat ik vaak. Dat gebeurt me nu niet meer.

  7. Al 150 dagen alle 3 de ringen vol met Apple Watch serie 3. Ga vaak nog blokje om als het net niet is gelukt.

  8. 7 maanden op rij alle dagen alle ringen vol. Niet zo gek met buiten werk en groepsles instructeur in de sportschool

  9. Even een supertip van een ervaringsdeskundige: gooi uw iPad/iphone weg en het bewegen komt vanzelf.
    Je hebt dan geen mogelijkheid om naar dat scherm te turen.

    VERSTUURD VANAF MIJ IPAD🙃🙃🙃

  10. Heb nog steeds 1 sticker van januari niet ik had hem wel gehaald.

    Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben

  11. Ik vul iedere dag de 3 ringen, bij hoge uitzondering niet. Het lastigst is de groene ring. Vaak ‘s avonds nog een hal uur wandelen voor het slapen. Werkt ontspannend. Ik laat me niet opfokken om de lat steeds hoger te leggen. En bij lange autoritten cruisecontrol aan en een minuut per uur benen op en neer en met één (gebogen) arm van voor naar achteren zwaaien beschouwt apple watch als staan 😉.

  12. @Hny: 😂😂😂

  13. Tijdens mijn Laplandvakantie kreeg ik de ringen allemaal wel vol!
    Thuis heb ik alleen met de work outring meer moeite. Om een of andere reden beweeg ik niet fanatiek genoeg tijdens de wandelingen 😂

  14. Ik wandel veel en gebruik dan de Workout ‘wandelen’. Als ik dan een half uur wandel staat er bijvoorbeeld maar 10 minuten geregistreerd in de workout ring. Ik las laatst dat de app alleen workouts telt als je hartslag boven een bepaalde waarde komt. Wat die minimale waarde moet zijn is mij niet duidelijk.

  15. Ik heb soms de ringen ineens gevuld terwijl ik op de bank zit. En als ik dan bijna een uur aan het sporten ben of flinke afstanden wandel registreert hij dat niet 🤔😳😊

  16. Jammer maar helaas vul ik de dagen dat ik niet naar de fitness ga de ringen niet omdat ik op het werk m’n Apple Watch niet mag dragen.

  17. Zorg dat ik elke dag mijn ringen vul 🙂

  18. Met de workout eliptical krijg je de groene ring het makkelijkst vol. Ik heb ze inderdaad al ongeveer een jaar allemaal vol, haal ze met gemak. Maar ik ben er inderdaad dan ook echt wel bewust mee bezig. Ik heb de watch dan ook echt wel gekocht voor deze functie, de rest is voor mij (handige) bijzaak.

  19. Trainingsring:
    – Ga ik met de fiets naar werk (10km) Heen en terug 14 min trainingtijd
    – Ga ik met de bus (en loop van en naar de bushalte om de hoek) 26 minuten training.

    Ik moet dus, als ik fiets de wort-out app aanzetten om een duidelijk beeld te krijgen. Terwijl ik woon-werk fietsverkeer niet echt als een workout beschouw.

  20. Ring bewegen krijg ik vaak wel vol.
    Trainen vaak ook wel door de week aangezien ik vaak met de fiets naar het werk ga. Alleen staan lukt niet altijd maar dat komt omdat ik de iWatch niet mag dragen op het werk.
    De iPhone mag ik wel bij me hebben maar die registreert niets wat hij later door kan geven aan de iWatch daardoor heb ik door de week een vertekent beeld.
    Ik weet niet of daar iets aan te doen is.

  21. Origineel geplaatst door Jacqueline
    Heb nog steeds 1 sticker van januari niet ik had hem wel gehaald.

    Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben

    Ja, hier ook niet. De “Hartmaand uitdaging” van februari wel gehaald én binnen. Ik hoop maar dat ik die van januari alsnog krijg. Heb er best wat voor moeten doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.