Reacties voor: Clash of Clans-kampioen gaf 250 dollar per week uit

Clash of Clans-kampioen Jorge Yao (George Yao) gaf 250 dollar per week uit om bovenaan de ranglijsten te blijven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Wow, met 5 iPads en meerdere accounts constant een spelletje spelen, en er ook nog eens 250 dollar per week aan uitgeven… Dat noem ik pas verslaving.

  2. Ohh mu god. Wel grappig om dit te lezen. Ben zelf sinds aantal maanden ook “hooked” aan coc.
    Clannaam: Shadowless 2.0

  3. Ernstig

  4. Ik speel dit ook al meer als een jaar. Zitten in een leuke volwassen clan de pittige 30 ik zelf speel onder de naam Driver1908

  5. Goed dat hij gestopt was voordat hij helemaal gek zou worden…

    Gewoon ongelovelijk.

  6. Vraag me af wie er zieliger is hij of die 85 duizend volgers

  7. Gokverslaafd, onder die noemer valt het toch ook al kon hij niets winnen.

  8. En door dit soort verslaafden komen er meer en meer freemium games, helaas.

  9. Sneu verhaal, ik wens hem veel sterkte.

  10. Hahah met 5 iPads met folie eromheen de douche in :p

  11. Hij liet zich aanvallen door een clangenoot? Dat kan helemaal niet…

  12. Origineel geplaatst door Micky
    Hij liet zich aanvallen door een clangenoot? Dat kan helemaal niet…

    Ik ken het spel niet, maar je zult vast gelijk hebben. Ik vermoed dat die clangenoot met een andere account inlogde om hem aan te vallen.

  13. Kort gezegd: Geen leven!

  14. Online gamen op een Ipad, Iphone of Playstation… Ik heb er nooit iets mee gehad..
    Toen toch maar een Playstation 3 gekocht.. Zonde want die staat nog steeds in de kast na 4 jaar met slechts 1,5 draaiuur erop..
    Maar je zal er maar vatbaar voor zijn.. Ergens zielig 😉

  15. Zonder geld uit te geven en “permanent” online te blijven kan je ook best ver komen, nederlandse top 200 moet te doen zijn als je al een jaar actief speelt.

  16. Origineel geplaatst door damys4
    Online gamen op een Ipad, Iphone of Playstation… Ik heb er nooit iets mee gehad..
    Toen toch maar een Playstation 3 gekocht.. Zonde want die staat nog steeds in de kast na 4 jaar met slechts 1,5 draaiuur erop..
    Maar je zal er maar vatbaar voor zijn.. Ergens zielig 😉

    Of je zit keihard te liegen en bent keihard verslaafd of je spoort gewoon niet dat je iets aanschaft, er niets mee doet maar ook niet verkoopt. Wat is de reden van je reactie? De mijne is aandacht.

  17. Wateen sukkel om zo veel geld aan een game uit te geven.

  18. Origineel geplaatst door Barend
    Vraag me af wie er zieliger is hij of die 85 duizend volgers

    Geen van beide, ik zou zeggen dat coc’er Kemal de grootste weirdo in zijn verhaal is. Heeft als “groot fan” van Yao hem flink gesponsord door gems te kopen en liep altijd te geilen ver Yao op twitter etc. Ook Yao zijn iPads zijn gesponsord door een of andere fan uit de Emiraten.

  19. Dit is een erg leuk spel, maar zover zal ik nooit gaan. De enige 2 keer dat ik wat edelstenen heb gekocht is om de bouwvakkers uit te breiden naar 4. Verder krijg je wat edelstenen door steeds de bomen weg te halen. Ik ben nu mijn stadhuis naar lvl8 aan het doen en dat duurt lang (8dagen). Hopen dat het zonder te kopen lukt 🙂

  20. Ach…die €250 zal hij wel kinnen betalen, als je toch al 5 ipads kunt kopen!

  21. Waarom is hij zielig of een sukkel? Hij moet toch zelf weten hoe hij zijn geld besteedt, hij doet toch niemand kwaad ermee en uiteindelijk is hij zelf ook tot het besef gekomen dat het niet zo door kan gaan. Dus zielig of een sukkel…NEE!

  22. Alleen Aziaten gaan zo ver…

  23. Jammer dat zijn naasten (moeder, vriend(in), buuf) niet aan het woord komen (al afgehaakt ?)

  24. Deze man is echt mentaal gestoord…

  25. Nee idd is hij zeker op tijd gestopt… 😀

  26. Leuk spelletje dat wel. Heeft er iemand nog een paar waterdichte ipads te koop?

  27. Origineel geplaatst door Alfred
    Ik ken het spel niet, maar je zult vast gelijk hebben. Ik vermoed dat die clangenoot met een andere account inlogde om hem aan te vallen.

    Dat kan zelfs niet, je kan niet zelf aangeven wie je aanvalt, je zoekt random tegenstanders, en de kans dat zijn clangenoot hem tussen de vele clashers tegen kwam is zeer gering.

  28. Origineel geplaatst door Nigel
    Dat kan zelfs niet, je kan niet zelf aangeven wie je aanvalt, je zoekt random tegenstanders, en de kans dat zijn clangenoot hem tussen de vele clashers tegen kwam is zeer gering.

    Op het niveau waar hij speelt zijn enorm weinig mensen. Daarnaast hebben veel van de spelers altijd een schild. Sommigen moeten uren zoeken voor ze een tegenstander hebben, op dat niveau.
    Daardoor is het door goed timen mogelijk een match aan te gaan met een clangenoot.

  29. ls hij doordeweeks moest werken liet hij een clan-genoot hem aanvallen zodat hij met een goed getimed schild voor 12 uur lang niet belaagd kon worden door andere spelers.

    onzin. Dit kan helemaal niet in dit spel. Het spel bepaalt wie je aanvalt. Je kunt alleen spelers terugaanvallen die jou hebben aangevallen.

  30. Als je verder in het verhaal wilt volgen, dan zie je dat hij een betere leven heeft gekregen.

  31. @Nigel: Jawel hoor, in de top kom je weinig verschillende spelers tegen dus George ging ff zn clan (North 44) uit en liet zichzelf aanvallen, mission done…

  32. Gelukkig is het gewoon ook een heel leuk spel. Ik heb nog geen euro uitgegeven en het blijft een geweldig tijdsverdrijf. Dat ligt uiteraard ook aan de spelers om je heen en in welke clan je zit. Onze clan Black Mortar bestaat uit zowel jongeren als ouderen en zo blijft het voor een ieder interessant, ook zonder de eerste plek en een hoop geld.

  33. Of hij is gek of zijn familie is rijk

  34. Een echte sukkel. Zoveel geld in een spel steken om aan de top te staan… Dat is niet eens een eerlijke manier. Zonder geld te spenderen aan de top staan dat is pas een artikel waard.

  35. In Al de free to play games zit de munteenheid waarmee je zeldzame dingen kan kopen maat je wisselt echt geld voor in

  36. @Micky: Dit kan wel dergelijk, vooral bij de top-spelers. Ze zitten zo hoog met hen trofeeën dat er verder niemand anders is in hun ‘attack range’ van cups.(trofeeën).

  37. Hoe kan dat aangevallen worden door een clan lid

  38. dan nog! 3000euro is wel veel hoor!

  39. Ongelooflijk ik heb het ook gedaan

  40. Waarom steek jij ook zoveel geld in een spel? das echt nimeer logisch! Geld in spel steken is wel gemakkelijk, probeer eens een spek te spelen zonder geld er in te steken 😉

  41. Waarom steek jij ook zoveel geld in een spel? das echt nimeer logisch! Geld in spel steken is wel gemakkelijk, probeer eens een spek te spelen zonder geld er in te steken 😉
    Denk daar maar is over na

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.