Reacties voor: ClamCase maakt van de iPad een laptop

De ClamCase is een hoes voor de iPad, waarin een Bluetooth-toetsenbordje is ingebouwd. Daardoor kun je de hoes gebruiken als laptop en houder voor je iPad.
Lees het complete artikel โ†’ ClamCase maakt van de iPad een laptop

Reacties: 23 reacties

  1. Vind het juist een geweldig ding.
    In het filmpje kan je bijv. zien hoe makkelijk je heb dubbelfout en dan heb je nog gewoon je tablet.
    Alleen jammer dat je hem er telkens uit moet slopen als je hem wil opladen.

  2. Ik vind het inderdaad een beetje onzinnig aan de ene kant. Maar nu heb je wel een relatief goedkope, lichtgewicht laptop met touchscreen! Dat kan soms best handig zijn toch? Eigenlijk zou het touchscreen keyboard op de iPad weg moeten blijven zodat je het hele scherm kan benutten, en je miet nog een bluetooth muis kunnen koppelen om het af te maken. verder vind ik het muziekje erbij ook wel leuk;)

  3. Ziet er uit als een mooi afgewerkt apparaat!! Zal wel aardig wat gaan kosten vrees ik.

    @iPadclub..is dat nieuw dat je double opt in verzoek krijgt? Ik krijg nu bij iedere reactie die hierop volgt een mail?

  4. Geniaal, zie er echt heel mooi uit. ben benieuwd naar de prijs

  5. @Richard

    op 0.15 seconden zie je heel duidelijk de ingang voor de oplader zitten.

    Verder wel een mooi dingetje ๐Ÿ˜‰

  6. @Richard
    op 15 seconden van het filmpje zie je heel duidelijk de ingang voor de oplader zitten.

    Verder wel een mooi dingetje ๐Ÿ˜‰

  7. ik heb mijn ipad een keer aan een bt keyboard van de mac gekoppeld , dat ging goed als je dan iets wilt typen dan komt het virtuele keyboard van de iPad niet mee omhoog ๐Ÿ™‚

  8. eigenlijk zou er in de ruimte die over is een webcam usb poorten en een externe accu ingebouwd moeten zittel ๐Ÿ˜›

  9. Dit is het laatste stapje dat je moet hebben om alle mensen te overtuigen dat de iPad iets unieks is. Je kan hem zelfs als een laptop gebruiken…

    Hoeveel gemengde reacties ik al niet ontvangen heb over mijn iPad, ongelooflijk. Sommigen zijn geinteresseerd en vinden ‘m in het echt ook echt mooi. Maar er zijn ook mensen die constant roepen ‘wat moet je er nou mee man?’. Het uitleggen hiervan maakt me moe. Misschien als ik ‘m in een dergelijk jasje steek dat ze dan ‘overtuigd’ zijn.

    Enfin.

  10. Hi

    Dit is een super gaaf ding,ik zou alleen als je je ipad zo gaat gebruiken is kijken naar de Lenovo hybrid ideapad u1 die binnenkort gaat uitkomen.Das het zelfde concept alleen heb je dan wel een cam, flash, multitasking en een 11 inch beeldscherm.Deze zal rond de 999 $ gaan kosten,denk dat je dan goedkoper uitbent dan een ipad met dit toetsenboord.

  11. Het spijt me maar ik vind dit echt top, kijk je gaat hem niet gebruiken als laptop, maar af en toe heb ik liever mijn laptop als ipad, combinatie ervan: TOP! Het is natuurlijk erbij, het is Niet zo dat je ipad erword ingebouwd en dat je hem ‘kwijt’ ben. Maar ik heb thuis een computer met 1 groot normaal scherm en daarnaast een groot touchscreen scherm. Aan het begin was
    het leuk, maar ik gebruik gewoon een muis, ik ga echt niet elke keer mijn hele hand uitsteken. Als je veel typt etc. Is het enorm handig, voor de rest niet.. Maar dan heb je natuurlijk ook gewoon een apple toetsenbord, het ziet eralleen goed en makkelijk uit.

  12. @Pukkert:

    Zie het nu ook, vind hem nu nog leuker. Dank!

  13. tis gewoon een XXL dock

  14. EHHHHm
    Ben ik de enige die denkt als ik een laptop wilde dan pak ik mijn laptop wel en als ik met touch wil werken koop ik een Ipad?
    Voor alles waar ik meer nodig heb pak ik of mijn macbookpro of ik pak de Imac Ik koop een ipad voor alles er tussen door. Ek ga deze dan niet weer in een laptop jasje steken. Het is denk ik een slechte laptop maar een mooi touch device

  15. Perfect voor de mensen die achteraf toch liever een laptop hadden gehad

  16. Ik denk dat veel mensen die het filmpje over het hoofd hebben gezien niet zien dat je dit ding helemaal dubbel kan vouwen zodat het gewoon een iPad case word.
    Alleen als je voor langere stukken tekst een toetsenbord nodig heb (of liever msnt o.d. op een echt toetsenbord) is hij er altijd als je je case uitvouwt.

  17. Als je regelmatig langere stukken tekst moet typen kan dit wel een uitkomst zijn. Thuis op de bank met de iPad en op het werk met je iPadbook ๐Ÿ˜› .

  18. Google eens op….. Lenovo hybrid ideapad u1 ,

    Iemand leentjebuur gespeeld?

  19. @bert de boer: nope dat ding is 2 computers in 1.

    een degelijke netbook/laptop en wanneer je het scherm er af haalt en er mee gaat werken alsof het een tablet s dan krijg je een crappy OS dat helemaal niet fijn werkt.

    hier heb je tenminste nog de zelfde ervaring of je het nu als laptop of tablet wil gebruiken.

  20. Ik bedoelde , heeft ClamCase leentjebuur
    gespeeld bij de Lenovo hybrid ideapad u1?

  21. @keesdehaan: Vergis je niet! Dat Lenovo apparaat reageert minder snel op touch en ze geven wel aan dat je 6 uur met een batterij kan doen, maar met Windows 7 (en Flash) gaat dat echt niet lukken.

    De iPad lijkt in bepaalde opzichten wel beperkt. Geen flash (nog) geen multitasken, geen USB, geen filesystem waar je gewoon even documenten mee uit kunt wisselen, maar bepaalde consessies zijn gedaan wellicht ook uit noodzaak.

    HP wilde ook met een Windows 7 “slate” komen, maar dat is door problemen gestopt. Die problemen was Apple waarschijnlijk ook tegen gekomen en vandaar dat er een iPhone OS opgezet wordt en niet een full fledge Max OS.

    ClamCase lijkt mij langer in ontwikkeling dan dat de Lenovo uit is. Zo’n design trap je niet zo snel uit de grond lijkt me, en als ze leentje buur gedaan heb, dan hoop ik dat ze het in ieder geval goed gedaan hebben ๐Ÿ™‚

  22. @Henri Knoppen.Weet idd niet hoe de Lenovo het gaat doen tov de Ipad.

    Wat wel leuk is dat ik net even op de site van Clamcase keek, en wie zie ik daar, een foto van de lenovo u1 op een ipad in een clamcase.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.