Reacties voor: Claim: ‘Eerste foto gemaakt met iPhone 5’

Een foto op internet zou gemaakt zijn met de camera van de iPhone 5. Het gaat om een bord sushi, waarvan de foto handmatig is verkleind naar de resolutie van de iPhone 4. Maar de eigenschappen van de gebruikte lens blijken niet te kloppen met de iPhone 4.
Lees het complete artikel → Claim: ‘Eerste foto gemaakt met iPhone 5’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Wat een kwaliteit. Nu maar wachten..

  2. Volgende keer een foto van een spiegel maken, daar maak je meer mensen blij mee 🙂

  3. onzin, kan elke camera zijn

  4. EXIF-data kun je aanpassen.

  5. Grappig…eergisteren nog het bericht dat de lenzen nog besteld moesten worden. Met deze snelheid ligt ‘ie overmorgen in de winkel.

  6. Ja slimmerik, maar voordat ze 10 miljoen lenzen bestellen hebben ze er natuurlijk enkele honderden in prototypes zitten.

  7. Heerlijk ik ben gek op souchi

  8. Wat Raimond zegt. Ook kun je een foto vergroten.

    Dus of de foto vergroot is + EXIF naar ander lenstype aangepast of dat het idd om een iPhone 5 gaat en de EXIF van cameranaam is aangepast, laten we maar aan de andere lezer over. 🙂

  9. Ik word een beetje moe van die “Oe, kijk! Dit lijkt wel een schroefje van de Iphone 5 gevonden in buurthuis ‘t Hijgend Hert in Schrijen!” of “Dit is waarschijnlijk de weerspiegeling van de achterkant van de Iphone 5 in een spiegelpaleis in Dronten op een drukke woensdagmiddag.”
    Wacht nou maar even rustig af tot er official specs komen. Ik geloof toch niks voordat ik iets officieels zie.

  10. En morgen krijgen we een foto die gemaakt is met de front camera, 5 mega pixel, maar dan ook verkleind van iemand die de sushi aan het eten is…..

  11. Letterlijk en figuurlijk ‘snacknieuws’.

  12. Vandaag zou toch het grote nieuws komen zitten we op deze foto te wachten met zijn allen?
    Komop met die aankondiging ik zie het niet meer gebeuren iphone dit jaar in nederland!

  13. Waarom niet een lekkere meid gefotografeerd!

  14. Wat, geen event vandaag? Met de aankondiging van iPhone 5. *zucht*

  15. Was that taken with the so called lost iphone 5?

  16. Omdat het illegaal is om die op te eten.

  17. En die 8 megapixel kan niet komen van die fake “12 MP/10MP/8MP”-apps die de appstore vervuilen en eigenlijk gewoon upscalen? EXIF-gegevens kunnen trouwens, net als foto’s zelf, vervalst worden.

  18. wat een onzin allemaal zeg

  19. sushi zonder soja is zo niet lekker…..

  20. Dit is echt onzin, en er klopt vast niks van

  21. foto is inmiddels van flicker afgehaald…kan dus waar zijn;)

  22. Is al bekend wanneer het komende Apple event is waarop evt de nieuwe iphones worden onthuld ?
    Het ‘ gerucht’ dat het op 7 september zou zijn, zoals oa aangekondigd op iphoneclub.nl is iig vals…

  23. Pas op, het is zo foetsie! Haha.

  24. Origineel geplaatst door S1W: Bah sushi

    Is toch lekker??? Bij mij in de buurt is een wokrestaurant waar je heel erg lekker sushi kan eten! Ik vind sushi wel lekker, maar dan de ‘normale’ sushi, ik hoef geen rare zeebeesten erop 😉

    on-topic: Dit beloofd wat, zulke mooie foto’s schieten met zo’n ding! Ben erg benieuwd, al denk ik ook dat exif data aan te passen is…

  25. Origineel geplaatst door Dviate
    Volgende keer een foto van een spiegel maken, daar maak je meer mensen blij mee

    Haha, ja precies!

  26. Hahaha! Sushi verdedigen en dan over een wokrestaurant beginnen! Échte sushi is voor fijnproevers en eet je niet uit de diepvries, het koelvak of een wok’restaurant’.

    Enfin, typisch dat de grootte aangepast wordt (want? DPI verlagen voor website en grootte behouden is geloofwaardiger). Veel websites proberen populariteit te winnen door zogenaamd ‘iPhone 5-nieuws’.

    In mijn optiek is er geen iPhone 5 tot Apple meldt dat deze er is.

  27. De iPhone 4s heeft dus een 8 mp lens … Hahaha!! Wel leuk hoor dit soort snacknieuws

  28. Aaaahjoh… heb trouwens gelijk zin in sushi… Thnx guys!

  29. @SC: lees je dit artikel toch lekker niet. Er zijn mensen die het wel interessant vinden.

  30. Origineel geplaatst door SC
    Ik word een beetje moe van die “Oe, kijk! Dit lijkt wel een schroefje van de Iphone 5 gevonden in buurthuis ‘t Hijgend Hert in Schrijen!” of “Dit is waarschijnlijk de weerspiegeling van de achterkant van de Iphone 5 in een spiegelpaleis in Dronten op een drukke woensdagmiddag.” Wacht nou maar even rustig af tot er official specs komen. Ik geloof toch niks voordat ik iets officieels zie.

    Da’s mooi voor jou maar er zijn veel mensen die dit soort nieuws graag lezen. Als jij daar niet bijhoort lees het dan gewoon niet en bespaar ons die nutteloze reactie. Want daar is echt niemand in geïnteresseerd.

  31. @Kevin: Vind je?

  32. Da’s mooi voor jou maar er zijn veel mensen die dit soort nieuws graag lezen. Als jij daar niet bijhoort lees het dan gewoon niet en bespaar ons die nutteloze reactie. Want daar is echt niemand in geïnteresseerd.

    Nou, ik onderschrijf de ergernis wel degelijk. Ook ik word een beetje sch*ziek van al dat gezeur over geruchten dit en geruchten dat. Hou je aan de feiten en doe niet zo absurd overspannen over een nieuwe telefoon.

  33. Origineel geplaatst door Bart
    Da’s mooi voor jou maar er zijn veel mensen die dit soort nieuws graag lezen. Als jij daar niet bijhoort lees het dan gewoon niet en bespaar ons die nutteloze reactie. Want daar is echt niemand in geïnteresseerd.Nou, ik onderschrijf de ergernis wel degelijk. Ook ik word een beetje sch*ziek van al dat gezeur over geruchten dit en geruchten dat. Hou je aan de feiten en doe niet zo absurd overspannen over een nieuwe telefoon.

    Nogmaals, lees het dan gewoon niet! En reageer zeker niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.